В момента чета....8

• 41 982
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
От снощи съм на "Любов" от Елиф Шафак... Май ще има книга в книгата, а  Rolling Eyes

# 481
Въглени в мъртвата пепел
Нора Робъртс

# 482
Момичета, някакви отзиви за "Безкраен празник" на Хемингуей? Имам нея и "Старецът и морето" и се чудя с коя да започна. Thinking

# 483
  • Казанлък of all places
Започни с "Безкраен празник". "Старецът и морето" може да те откаже от Хемингуей за много дълго време.

# 484
Започни с "Безкраен празник". "Старецът и морето" може да те откаже от Хемингуей за много дълго време.
Абсолютно ,от собствен опит мога го потвърдя! Peace

# 485

Все пак после опитай и "Старецът и морето", защото според мен Хемингуей без "Старецът и морето" е като... България без Рила планина... Laughing (примерно)

# 486
  • София
Абсолютно ,от собствен опит мога го потвърдя! Peace

Аз започнах и завърших с него  Laughing Не бих пипнала скоро Хемингуей, ако ще и целият свят да ми се смее. Отказа ме за неопределен период от време. (беше сборник разкази включващ "Старецът и морето")

Може би бих опитала "Безкраен празник", но определено няма да е скоро.

# 487
Лелее,направо ме отказвате с тия коментари! Накрая ще си купя "Игрите на глада" или "Крадецът на книги", че им се каня от 100 века, и дилемата ще приключи! Laughing

# 488
  • София
Лелее,направо ме отказвате с тия коментари! Накрая ще си купя "Игрите на глада" или "Крадецът на книги", че им се каня от 100 века, и дилемата ще приключи! Laughing

По - добрият вариант  Laughing Мое мнение  Blush
Винаги можеш да вземеш за прочит Хемингуей от някой и ако ти допадне, тогава да купиш.
Да кажа, че говоря специално за "Старецът и морето", друго не съм чела.

# 489
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Приключих тази, и много ми хареса

# 490
От снощи съм на "Любов" от Елиф Шафак... Май ще има книга в книгата, а  Rolling Eyes

не съвсем!  Laughing на мен съвременната част не ми хареса особено, за разлика от другата..

сега започвам "1Q84" на мураками (без да съм завършила все още "гьодел, ешер, бах")! Wink

# 491
  • на североизток от Рая
    Мненията ви за "Старецът и морето" направо ме хвърлиха в размисли.
 Що така говорите за книгата? Наистина ли не ви харесва?

Аз я четох през лятото и бях развълнувана след прочита. Отново. Не я чета за първи път.
 Ето как отново можем да говорим за разни хора, разни идеали.
 Препоръчах я и на мъжа си, но той така и не я прочете. Бях любопитна и за неговото мнение.
 Книжката се чете бързо. Не мисля, че е загуба на време, ако бъде прочетена.

# 492
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Нели, аз лично не я харесвам Peace

# 493
  • на североизток от Рая
   Прочетох "Скитница" - Стефани Майър. Хареса ми, определено, но не мога да я разкажа. Четох без трудност,а  на много места дори не разбирах какво чета. Обаче, има такива книги, които харсвам, без да знам защо. Тази беше такава.

Днес реших да ходя до библиотеката да си взема доста книги. Обаче,  Crossing Arms, библиотеката НЯМА да работи до януари. Подразних се. Не знаех, че ползват ваканции като учениците.

Сега ще чета от наличните мои книги, но се чудя с коя да започна.
 Ще се колебая между тези:

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 20:59 от neli mar4

# 494
Neli mar4, горещо ти препоръчвам "Всички онези неща, които не сме си казали". След прочита й, толкова се заплених от книгата и изказа на автора, че веднага посетих повторно Коледния панаир на книгата и си закупих всички негови книги издавани у нас, които предлагаше издателството.  Peace  

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 21:16 от *Малвина~Ина*

Общи условия

Активация на акаунт