В момента чета....8

• 41 959
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
  • на североизток от Рая
  Ходих до библиотеката.

Взех си "На изток от рая"  Simple Smile и "Шалимар клоунът".

Ще започна "На изток от рая". Любимата ми книга. Чакат ме 655 страници удоволствие.

# 556
  • Ямбол
"Мравките" - Бернар Вербер

# 557
"Шоколад" на Джоан Харис.

# 558
# 559
  • София
"Между действията ", Вирджиния Улф

# 560
  Ходих до библиотеката.

Взех си "На изток от рая"  Simple Smile и "Шалимар клоунът".

Ще започна "На изток от рая". Любимата ми книга. Чакат ме 655 страници удоволствие.

Пак ли?!? Знаеш ти...  Hug

# 561
Хоп, здравейте и от мен!:) Включвам се с огрооомно удоволствие в тая тема - за съжаление, около мен е пълно с хора, които не четат и сега като видях, че тук се говори за Стайнбек за Ъруин Шоу (двама от най-любимите ми автори) направо си умрях от кеф!
Та по темата - снощи завърших "Труд" на Зола(най-любимият ми автор!), а сега ви пожелавам лека нощ заедно с Кронин и "Дървото на Юда"   Peace

# 562
  • Ямбол
....... а сега ви пожелавам лека нощ заедно с Кронин и "Дървото на Юда"   Peace

Аз съм също на вълна Кронин "Замакът на шапкаря" - уникална книга  Peace

# 563
  • София
" Има ли кой да ви обича" - Калин Терзийски .

Нещо не успява да ме грабне.
Това е първата ми негова книга. Очертава се да бъде и последната.

# 564
  • София
Тази сутрин почнах "Франки Фърбо" на Уортън.

Междувременно дочитам това криминале

# 565
....... а сега ви пожелавам лека нощ заедно с Кронин и "Дървото на Юда"   Peace

Аз съм също на вълна Кронин "Замакът на шапкаря" - уникална книга  Peace

Да, Замъкът е наистина много интересна и завладяваща книга. Въпреки, че е малко тежка, се чете леко и увлекателно.

От кога му се каня на Уортън и все не го подхващам  Rolling Eyes...кога ли ще ми дойде музата?

Някой беше писал по-рано в темата за Гераците и се сетих, че толкова пъти съм чела повестта, че почти наизуст знам цели откъси - забележително призведение наистина и като всички велики творби - непреходно.

# 566
  • на североизток от Рая

а сега ви пожелавам лека нощ заедно с Кронин и "Дървото на Юда"   Peace

"Дървото на Юда" е друга моя любима книга. Онази вечер, след като проключих "Богът на дребните неща" се зачудих какво да подхвана. Загледах се в библиотеката ни и дори се протегнах към "Дървото...". Но ми предстоеше среща с "На изток от рая" и се отказах. Четох разкази на Елин Пелин.

Самсара, аз тези дни споменавах "Гераците". Четох, и аз като теб се улавям, че знам откъси наизуст. Знам какво следва и чета без да ми е скучно. Страхотен е Елин Пелин. А "Гераците" винаги ме разплаква.

Пак, Гери, пак.  Hug
 В библиотеката като си взех книгата, библиотекарката ми се усмихна мило. Говорихме си нещо и аз й казах, че всяка година през януари чета "На изток от рая". Стана й много приятно и вика "Ей, че интересно!"

Аз съм се потопила в книгата и така ме грабва отново.

# 567
Погибел - Д.Талев......последната от трилогията...обожавам го този автор:)След това ме чака "Сянката на вятъра" много я хвалят...да видим Thinking

# 568
  • София
Аз се включвам с молба -
Вчера довършвайки Принцът на приливите се оказа, че в книгата ми липсват 10 стр. И то точно на метри от финала, побеснях ...

Та, ако някой я има свалена, или имате линк отнякъде да я сваля или за четене онлайн ... Всякакъв вариант ме устройва, но просто не искам да продължа четенето, без да съм прочела тези страници.
В читанката я няма ...
Чудя се, и за смяна в издателството...  Thinking
Ох, направо ми се развали кефа, скоро не бях чела нещо толкова прекрасно ...  Crazy

# 569
  • София
Чудя се, и за смяна в издателството...  Thinking
Вивиан, не се чуди, ами се обаждай в издателството и се уговори да ти я сменят. Не би трябвало да ти откажат!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт