В момента чета....8

• 41 947
  • 741
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Да Тонче, писах им и съм възхитена! Отговориха ми след не повече от 10 минути, като веднага ми пращат нова книга! Не го очаквах, наистина. Страшно съм щастлива!  Party

# 571
Гълъбчета,ако някой търси "Покани ме да вляза" и "Елегантността на таралежа" има ги в Продавалника! Hug

# 572
  • София
Да Тонче, писах им и съм възхитена! Отговориха ми след не повече от 10 минути, като веднага ми пращат нова книга! Не го очаквах, наистина. Страшно съм щастлива!  Party
Като човек, работещ в издателство, ти гарантирам, че рядко ще ти откажат да подменят дефектна книга.  Wink

# 573
Доналд Макейг "Рет и Скарлет" - не е нещо особено, но приятна и бързочетима книжка за празниците. Интересно четиво за харесващите "Отнесени от вихъра". Попълва недоизказаното в оригинала.

# 574
Аз се включвам с молба -
Вчера довършвайки Принцът на приливите...скоро не бях чела нещо толкова прекрасно ...  Crazy

Виви, я кажи нещо повече за тази книга, стана ми интересно.

Аз съм на:

# 575
  • София
Аз се включвам с молба -
Вчера довършвайки Принцът на приливите...скоро не бях чела нещо толкова прекрасно ...  Crazy

Освен, че е прекрасна, друго не мога да кажа!
Нежна, прекрасен език, интересна ... Като изискано ястие в уютен ресторант бих я определила. Удоволствието, което изпитвам докато я чета е неописуемо! Слава Богу, че е дебела.
Прекрасна книга, струва си всякак стотинка.
Като жанр е семейна сага, ако ги обичаш такива  Hug
Като я прочета ще изгледам и филма.

# 576
"Жълтите очи на крокодилите" Катрин Панкол. В началото съм, но ми харесва и ме грабва.

# 577
  • вятър в маслините, вятър над хребета
"Принцът на приливите" е великолепен филм, книгата не съм чела, за съжаление.

Иначе вчера си купих на старо тази, за из път, и ме грабна:

# 578
Бавно завършвам "Синът на Ной" на Шмит. Не само защото нямам време за четене, а и ми се "свиди" да свърши... Оставих 5 странички, спокойно можех да ги прочета,  но исках да удължа удоволствието, да оставя нещо за "десерт". Какви отношения изгражда само този човек, какви мисли и идеи внушава,  без да е тежък философ и сложен мислител... Дори не се замислям всъщност художествените му средства нещо впечатляващо ли са? Просто всичко се лее сладко, създава покой (дори и епизодите с тежки събития); няма минутка скука, фалш или някаква тежест, а винаги една мекота... Ясно е, че ще си давам порцийки Шмит докато има, а в това време той ще създаде още - дано все така човешки и красиви! Simple Smile

Всъщност т.нар. четирилогия за религиите имала пета част - The Sumo Wrestler Who Could Not Gain Weight (Le Sumo qui ne pouvait pas grossir, 2009) - за дзен будизма.

# 579

Освен, че е прекрасна, друго не мога да кажа!
Нежна, прекрасен език, интересна ... Като изискано ястие в уютен ресторант бих я определила. Удоволствието, което изпитвам докато я чета е неописуемо! Слава Богу, че е дебела.
Прекрасна книга, струва си всякак стотинка.
Като жанр е семейна сага, ако ги обичаш такива  Hug
Като я прочета ще изгледам и филма.

Мерси, Виви! Звучи добре! Ще я включи в списъка на "книги очакващи да бъдат купени".  Mr. Green

# 580
"Блус в лятна нощ" и "На юг от Брод стрийт" са също толкова хубави! Simple SmileПрепоръчвам ти ги,Виви,ако не си ги чела все още! Heart Eyes

# 581
Започвам "Вълшебният април"-Елизабет фон Арним

# 582
"Блус в лятна нощ" и "На юг от Брод стрийт" са също толкова хубави! Simple SmileПрепоръчвам ти ги,Виви,ако не си ги чела все още! Heart Eyes

"На юг от Брод стрийт" не ми хареса. Когато видях, че е от същият автор написал "Принцът на приливите", се зарадвах, но бях разочарована след това.

В момента започвам "Мопра" на Ж.Санд. Чела съм я преди много години, помня че беше интересна, но дотук.

# 583
  • София

"На юг от Брод стрийт" не ми хареса. Когато видях, че е от същият автор написал "Принцът на приливите", се зарадвах, но бях разочарована след това.

И при мен беше същото разочарование.
Сега съм си приготвила " Блус в лятна нощ " и много се надявам да е прекрасна като " Принцът на приливите ", която прочетох преди години и все още ми е в съзнанието.

# 584
Аз се включвам с молба -

Аз съм на:

И аз!!!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт