Юнска тема № 20

• 37 817
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
  • Варна
Здравейте!
Мама Мони, благодаря за прекрасната картичка, идеята ти е страхотна.  Heart Eyes

Unsinn, как са децата? Успяхме ли да помогнем със стиснати палчета?

Днес няма, с какво да се похваля или оплача.  Flutter

Хубава вечер!

# 436
Здравейте!
Много Ви благодаря на всички, че ни мислите! Май се разминахме за сега  Praynig Пулмоложката каза, да купя още 1 шише зинат и другата сряда на проверка. Каза да продължаваме със инхалациите. Дано до сряда вече сме здрави  Praynig
Ивана е излекувана, тя днес си допи Аб и край! За нея сега само изопринозин да засилим имунитета.
  bouquet Дано и всички други болнички да се оправят!
Мама Мони, одеве забравих да ти благодаря за картичката!  Heart Eyes Просто нямам думи   bouquet

# 437
  • Варна
Привет и от нас!
Тъкмо да се похваля, че Павел е здрав и взе, че му текна носа във вторник. В срядя вечерта вдигна Т 38, която сама спадна до сутринта. За сега е само с лека хрема. Давам Алиум цепа за първи път и мисля, че се повлиява много добре. Пу пу. Не ми се беше случвало до сега да има такава кратка пауза между 2 разболявания... нямаше и 2 седмици.
Лошото е,ч е и аз прихващам. Преди нищо не ме ловеше, а след бремеността съм станала доста кекава явно...

На всички болнички дечица бързо оздравяване!

Денито, между Джъмбо и Вега, предпочитам първото. Тук във Варна в момента имало много хубаво намаление на ФП.

Поли, скорошно оздравяване на Филип! И когато решите една сестричка ти пожелавам, че да се радваш на нейните играчки.  

Нашия юнак се от няколко дни освен дежурното "мама", вкара и "тати" и сега ни командва денонощно. Казва кой да му сменя памперса/храни/къпе... много често си сменя желанието, все едно ни разиграва.

мама мони, дано бързо мине и не е нищо сериозно! А как е с буденето нощем Жоро? Буди ли се и кака го приспиваш? А с яденето?

Диди, много прегръдки от мен! Така се радвам!  Heart Eyes

# 438
  • София
Привет Wink ,
Вчера и ние пуснахме картичките santa2 .
Аз по лека, лека се възстановявам. Тази сутрин ме боля повече отколкото друг път и след малко ще звъня пак на доктора.
Али от вчера е на ясла. Първият ден ни беше странно. Разплака се малко след като влезе в групата. Поплакала си е, играла си е малко с дечицата, хапнала на обяд. Като отидох да я взема пак плачеше, мамината златна  Heart Eyes . Ще свикне детенцето. Днес тати ще я заведе, а аз си оставам в къщи да пазя леглото.
А с това време в София  ooooh! . Вчера като я взех от градина в 12:30 се прибрахме чак към 14:00. Първо хванах такси от Студентски, което беше с гадни гуми, според шофьора били зимни, но тока му поднасяше задницата, че  #Shocked . Не можа да влезе дори в Симеоново, тръгнахме към Драгалевци, уж да ме остави на Фантастико, а като наближихме една колона автомобили и оня ми вика аз ще спра ей тука на островчето. А малката беше заспала в колата, аз със счупения крак и с торба покупки. Много тъпо се почувствах. И на всичкото отгоре ми взе 8 лв.  #Sniper . Може би това е точното описание на думата бакшиш.
Бързо оздравяване на болничките и силни гушки  Heart Eyes
Хайде спокоен ден  Peace

# 439
  • Варна
Честит празник, момичета! Днес е 9 декември - Зачатие на Св. Анна. Като майка на Богородица Св. Анна закриля брака, семейството, девствеността, бременните жени и вдовиците.

Честит имен ден на всички именници!  bouquet

# 440
Мама заек, вчера на обяд просто беше ужасно за каране - и аз си обвинявах гумите, но не беше в тях проблема. И аз трябваше да карам от центъра до Младост в най-големия сняг, а колата не можеше нито да тръгне, нито да спре, нито да завие без да поднесе. Направо се изплаших, че и бързах, а Боил заспал....

# 441
  • Варна
Е, как така? Вчера по ТВ казаха, че всичко е било перфектно, Бойко Борисов излязал да лови снежинките.  Joy

# 442
  • В.Търново
Здравейте!
Много Ви благодаря на всички, че ни мислите! Май се разминахме за сега  Praynig Пулмоложката каза, да купя още 1 шише зинат и другата сряда на проверка. Каза да продължаваме със инхалациите. Дано до сряда вече сме здрави  Praynig
Ивана е излекувана, тя днес си допи Аб и край! За нея сега само изопринозин да засилим имунитета.
Дано малките душички се оправят  Praynig Hug Аз съм с две ръце за изопринозина-ние сме на схема вече 2 месеца с него и педи каза до края на зимата да го пием.Да не казвам голяма дума,но смятам,че оказва действие,дано и при вас покаже добри резултати и това да ви е боледуването,да не срещате повече такива перипетии!
Искам да честитя на всички малки и големи именници (и на мен) този хубав празник!Нека да им е живо и здрав името и с гордост да го носят!  bouquet Heart Eyes

# 443
А,ама в София сняг ли има?Моят син всяка сутрин става и гледа за сняг,и вече е отчаян че няма,и днес му казвам в София вече има,и тук ще дойде,и той милия-мамо,хайде в София....Simple Smile)))

И една весела сконфузена случка вчера имах,да я разкажа.Отиваме на разходка с малката,и тя се върти около едно заведение,има наредени столове,хора си пият винце,хапват(външно капанче)- а аз говоря по телефона.И един чичко от заведението го гледам и дава 2 лв,да съм и купила нещо,спирам да говоря,и взех да се моля как може такова нещо,а човека-моля ви се,и аз имам внучка,вземете и купете нещо,да я почерпите,Направо умрях от срам.После приятелката с която говорих по телефона ми вика-Видя ли,русо гладно няма. Embarassed

И една невесела случка имах вчера-Виктория си обърна цял шкаф върху себе си(не чекмедже,а шкафа от банята,по-висок от нея с две педи),слава богу че отдолу под шкафа застанала една кофа да поеме тежестта,че не ми се мисли,направо изпаднах в шок,скъси ми се живота с 10 години,но слава богу всичко е наред.И така....

Утре ще зарадвам мъж ми че трябва да ме води на Джъмбооо,то и аз Вегата не я аресвам много,но преди да направят Джъмбо в Бургас играчки имаше във Вегата,Хипото и Метро.Комсед има в Слънчев бряг,там рядко сме ходили.Но имаме и оцелели играчки от Вегата,не са много зле.

# 444
Привет и от мен мамчета  wavey Много време на съм се включвала, дано не сте ме забравили  Hug Гледам обаче да следя темичките.
Иначе сме добре, прекарахме и ние нчкакви вирусчета, да чукна на дърво сега всичко е наред. Малката беснее ли беснее.. , няма умора това дете  Laughing наред с игрите стават и по някои белички ама не може без тях.
На болничките бързо да оздравявате  Hug
Следя с интерес темата за играчките, от сега давам поръчки на бабите,за да няма едни и същи подаръци.
 Peace за коледните картички и аз съм За
целувки от нас, скоро пак ще се включа  Hug

# 445
Дайте съвет- имам налепи по сливиците- големи и бели-УЖАСССС!

# 446
Дайте съвет- имам налепи по сливиците- големи и бели-УЖАСССС!
виж във форума Часът на мама-темата на д-р Михайлов имаше някакъв компрес с прясно мляко ,май ставаше и за налепи,за ангини беше,ще го намериш лесно,много известен е.

# 447
Мими Бо, за съжаление не мога да помогна със съвет.

Аз исках да ви питам, как обличате децата за сън? Аз досега му нахлузвах един гащеризон, но вече му е малък, а вече като цяло сме големи за гащеризони и ританки. Основно се чудя за чорапите. Аз лично мразя да спя с чорапи, но все ми се струва, че ще му е студено, ако му оставя крачетата голички...

# 448
Спи само по боди с къс ръкав и завит с юрганче. В стаята на децата е 20 градуса.

# 449
Никола спи с пижама с дълъг ръкав и зимен чувал .
Малко набързо, ама утре повече  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт