Юнска тема № 20

• 37 774
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
  • Под липата
 Уикенд-почивка за двама за след празниците в някое китно планинско курортче? Разбира се, ако имате тази възможност?  Wink

# 601
  • Пловдив
Благодаря на Стаси, Ани, Силви и Диди за картичките!
Сега и аз да похваля чай за сън Блевит суеньо, не че Стили спи без да се буди цяла нощ- буди се да суче, но спи спокойно, без да се върти и реве на сън.
За пишлето- след забелването ние правехме комперси си риванол- слагам на една марличка, увивам окоол пишлето и на всяко сменяне на памперса сменях, но при нас имаше малко проблеми при забелването и затова така.

# 602
Стаси, може да направиш годишен абонамент на любимо тяхно списание или вестник.
Дигитална рамка за снимки също ми се струва хубав подарък.

# 603
Хайде да драсна и аз някой ред  Laughing
Диди, честита ти лентичка! Лека бременност и прекрасно бебче на финала!
Аз вчера щях да влизам да казвам, че съм пратила картичките, но не ми остана време, пък те взели да пристигат вече  Laughing
Марету, леко раждане ти пожелавам да теб!
Иначе ние какво правим - общо взето дивеем!!! Здрави сме /пу-пу/. Говорим много, вече всяка дума повтаря, опитва се и изречения да прави. Много е сладък. Обаче постоянно се катери някъде и съответно пада. Постоянно има някаква синина по себе си. Като партизанин е!

На мен определено ми е доста тежичко вече и доста ме умаря малката фурия, затова съм изградила режим да спя с него на обед, защото иначе е абсурд да издържа до вечерта. Поддържането на къщата и готвенето го правя, когато свеки го вземе за час-два следобед. Не че се случва всеки ден де, но пък ми помага жената. Все пак живеем в една къща на различни етажи.

Тази бременност ми е доста по-тежка от предната, или може би така ми се струва заради търчането след Митко.
Диди, в тоя ред на мисли и мен ме страх как ще се справям и с двамата, но сега било им писано на децата. Оказа се, че около имам доста познати мами /основно от моята професия -юристи/ които са решили децата им да са с подобна разлика. Е справят се! То при нас лошото е, че като тръгнеш да градиш кариера и трябва да си на 100% отдаден, пък не върви само да се връщаш и после пак да губиш позиции при втора бременност и затова така!
Общо взето това е от нас!
Весела Коледа пожелавам на всички!

# 604
  • малкия йеросалим
Ох момичета каква беля си отворих аз с това забелване.От обяд до сега милото се побърка да плаче.Явно го боли и при всеки опит да пишка ,започва един рев,писъци,чак сърцето ми къса.И изглежда го боли много и оттогава не е пишкал изобщо.Обадих се на педи и тя каза да мажа с Гентамицин два пъти дневно,като преди това почистя с памуче с калиев пергаменат.Преди лягане реших да свърша тази процедура и беше направо кошмар.Цялата треперех.Милото се съдра да плаче.Едва успях да по -изчистя и намажа.Пилето обаче се е надуло в основата и на главичката имаше нещо като жълта слуз.Дали е нормално това?Късно е вече да звъня на лекарката ,а и тя едва ли ще ми вдигне.А утре е чак следобед на работа  ooooh!И пак по закон съм самичка в такъв момент  SadНаправо ми се плаче.Дали не направих грешка като го забелих.А де факто аз не исках да го забелвам,а само да го почистя,а то все че се отвори  Rolling Eyes
Сега се очертава дълга и тежка вечер...

# 605
  • Обетованата земя
Mama Moni, като забелихме на Иво, мазахме 2-3 дни с Лидокаин, за да не го боли, че особено ги боли като пишкат. Поливахме го и с бледорозов разтвор на калиев перманганат и тетра, за да не се възпали. Това с Лидокаина ни го каза хирурга, не е било на своя глава. За 2-3 дни отминава всичко, спокойно! Само да не се възпали!  Hug
 Силви, и аз исках да са с малка разлика, за да не си прекъсвам пак работата Simple Smile Само не ми е ясно третото за кога да го плануваме  Crazy  Laughing Mr. Green
 Вчера следобед пратих картички до всички ви  Hug БГ пощите били много бързи ! Wink

# 606
  • Пловдив
Мама мони, дано е по-добре вече Жорко. Нормално е да е подуто, аз вече ти писах- при нас компрес с Риванол свърши много доба работа. Пиши как сте днес.
Диди само аз май съм карък- голяма част от картичките ми не са пристигнали.  #2gunfire
Силви дано Митко не те изморява много и да ти е по-лека бремеността!
Оля не сме те забравили, даже напротив- аз всеки ден се радвам на снимките ти във ФБ!
Лек ден на всички!
След гадна нощ /тъкмо се похвалих...../ ми се очертава и тежък ден

# 607
didi24, третото го оставяме за малко преди 40 г. Да сменим кръвта, дето се вика  Mr. Green

mama moni, аз два пъти го играх този танц с болезнено пишкане след забелване. После за седмица зарастваше и трябваше пак да започвам наново процедурата. За това се и отказах да забелвам. Ще го оставя в ръцете на Иво за като порастне  Whistling Наистина минава за ден два. Жълта слуз не съм виждала. Може лимфа да е. Ако е възпаление и гной би трябвало и да понамирисва станно, та ще го разпознаеш. Спокойно, всичко ще е наред.

Аааа, у нас също запристигаха картички. Благодарности!

# 608
Здравейте в този много снежен ден!
При нас има 15см сняг  Mr. Green
Мони  Praynig дано Жорко е по добре  Hug Praynig
Танче ако си пускала и за нас картичка  Crazy няма я  Rolling Eyes
Иначе на всички други - изключителни благодарности!  Hug Страхотни сте, внасяте невероятно настроение и в нашия дом  Hug
Сега да се оплача.. Ваня вчера се събуди със реки от сополи  ooooh! Купих самбукус и правя инахлации (3 пъти на ден). Сега не знам кое точно помага, но до вечерта почти нямаше и помен от сополи и днес не съм избърсала все още нито един  Praynig дано мине че...
Иначе сме добре, обмислям коледното меню Simple Smile Изпита съм го взела с отличен  Mr. Green Остана още 1 семестър и после ще видим магистратурата... Софи се оправи, след 2 седмици почва градина.  Нямам притеснения за нея, тя ме пита всеки ден кога ще почва  Crazy
Третото  Whistling Мъж ми всеки ден ме уговаря като сваля спиралата след 5 години... Обаче аз не съм толкова смела и не съм сигурна ... Още повече че не можем да им осигурим на този етап (а и не вярвам за в бъдеще също) условия за живот, т.е. стаи за 3 деца...
Това е от нас за сега. Ваня се развива чудесно, върви висока, повтаря всичко което чуе, послушна е (пу пу)
А за ритуала за сън - ние имаме такъв от край време - в 21 събличам, минаваме през банята, обличам пижами, слагам по леглата, пускам анимация и гася лампата. В 22 гася детското и лягам при една от тях. Изпявам 2-3 песнички и след 10 до 30 мин са отнесли плувката  Mr. Green Ваня не пие мляко от отдавна, нито имам биберон. Ако се събуди през нощта давам 3-4 глътки вода, казвам и да спинка и излизам от стаята. Това е.
Поздрави от нас, отивам да събудя каката че още спи  Laughing

# 609
  • Пловдив
Наде, и тук е снежно, но този път няма да излизаме със Стили, че температурите с отрицателни. Иначе- да, пратих и на теб картичка, м/у другото баба ми от Пазарджик отдавна получи нейната.
Стилиян от вчера е с прехапана устна, добре че този път нямаше кръв.

# 610
  • Обетованата земя
Таня, и при нас няма картичка, но не се тревожи, все едно сме я получили!!!  Hug
Момичета, може ли някой да пусне линк към така вървежната миналата година ретро преса  Flutter

# 611
  • Пловдив
Танче, аз я получих, благодаря.   Hug

След като аз пуснах вчера моите сигурно се очертава да ги получите след Коледа. Като гледам с каква скорост получих картичката от Танчето за пътя Пловдив - Пловдив и не ми се мисли за другите дестинации. Важното е да ги получите де, все преди нова година се надявам да стигнат до всички.    Peace

Наде, честит ти взет изпит. Все се чудя учащите мами как успявате. Деца, ангажименти в къщи все нещо да се свърши... Комбинацията с ученето просто ми идва в повече. Браво на всички справящи се успешно.    Peace

Оли, естествено, че не сме те забравили. И аз се радвам, че се разписа. Иначе те следя и аз изкъсо във фейса, но там е друго. Тука си е нашата все още бебешка темичка и много ще се радвам ако успеем всички заедно да си я съхраним и занапред и да споделяме и за порасналите ни деца.     Hug

mama moni , как мина нощта с Жорко?

Мани, за пресата доколкото си спомням Алексова си взе миналата година, дано не бъркам. Но и тя взе да изчезва и не се е разписва все по-рядко.
Етка, антониабг, лулу, Весито, Птичето,Таня, мама Желя,тендерчето, естелитка,Мария, Лорка, Ив, дион,  лулу25 и тя беше по-активна преди, пловдивската част предава фронта нещо...   Hug   А как ли я карат мама по три?   Hug

Снежно бяло е и тук, все още вали и като гледам няма и намерение да спира. Ще си седим у дома днес, че и утре най-вероятно.

# 612
  • малкия йеросалим
Здравейте момичета!Благодаря на всички ,който ни мислиха и дадоха съвет.Нощта противно на очакваното от мен беше спокойна.Жоро не плака,но спа неспокойно.Аз обаче почти не мигнах от притеснения да не съм му направила нещо. Rolling EyesНе беше пишкал от вчера наобяд до тази сутрин.Днес сутринта по лесно успях да намажа пилето.Сега наобяд ще го заведа при педито ,за да го погледне.Иначе все още пищи като му се пика.
Танче и аз не съм получила от теб картичка Но както е казала Диди,все едно сме я получили.Иначе днес получих от Ванчето и
Катя
!Благодаря ви!

# 613
Момичета, може ли някой да пусне линк към така вървежната миналата година ретро преса  Flutter

Диди, миналата година си купих тази - http://technika.bg/product/3726/retro-presa-elekom-ek-506.html, доволна съм от нея, хубави къдрици стават  Peace

# 614
  • Пловдив
То не било толкова студено вън! Ако знаех щях да изкарам Стили, но той вече спи, а като се събуди може да е вече тъмно... Ванюшка, благодаря за сладката картичка и се радвам, че най-накрая моята е пристигнала до теб! Има шанс и за другите значи!
Въпрос към кърмещите майки  - забелязали ли сте когато ядете шоколад дали оказва влияние на децата? Аз снощи хапнах стабилно количество и то вечер, и малкия спа много неспокойно. Може да е съвпадение, обаче май и преди време пак стана така.

Общи условия

Активация на акаунт