А тортата ти е страхотна! 

А за ходенето - първо честито!, и второ - Симеон си направи първите стъпки на 10м. и повече от месец не искаше! Как го пусна или загуби упора веднага сядаше. Но започна да се пуска по малко, по малко и вече ходи самостоятелно

..въпреки че в БГ няма изгледи да е удовлетворяваща и/или доходна работата му 
Хартиените ми се струва и те ще залепят, но поне няма миене и триене 
Не се безпокой до десетина дни ще почне да се пуска и да върви по стабилно, и при нас беше така.
Гледам, скоро изгледи да заспива сам няма. Аз мисля, че е много важно да се уцели момента да се сложат да спят и да се повтаря някакав дейност преди това - миене на зъбки, преобличане...знам ли. 
Великолепна украса на тортата! Определено имаш гооолям талант! Гледам и се възхищавам!

може ли рецептата за тиквения кекс? hailie, твой специалитет ли беше? 
Да ви е сладко!
Като дойде време за спане го слагам малкия, лягам до него, кърмим се, после той заспива и аз се изнасям. Проверявам го от време на време, че много се върти, да не е стигнал до края на леглото, ако е почти на ръба го местя навътре. Като си залягаме с мъжа ми, го местя между нашите глави, че да има място и за нас. Така всички спим без драми, без съзли и най-вече спим
.

През другото време сме в кухнята и хола, ходим и в спалнята но си играем на пода или върху спалнята. А относно как го научих да заспива сам, ами от само себе си стана. Една вечер го сложих с пижамката, изкъпан, нахранен, с бибата, на нощна лампа, излязох за нещо от стаята, и когато се върнах го видях че се беше загледал в една точка, той така се унася, и пак тихичко се измъкнах....след няколко минути беше отнесъл плувката
но това беше доста отдавна. Та така..... Препоръчани теми