От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 152
  • 754
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Francetobg
Временно се преустановяват поръчки до новия ни адрес до изясняване на причината за неполучени на адреса пратки от последните дни!!!!

smile3505

# 212
  • StZ
Стигаааааа!
Маме Цо! Що сега е тази кофти новина?!   Confused

# 213
  • София
Е, добре ...сутринта направих поръчка...какво сега да правя  Rolling Eyes

# 214
Аз пък тъкмо се развълнувах, че получих втори имел от Ив Роше и няколко пратки от даксон и сега  Shocked

# 215
  • София
Francetobg
Временно се преустановяват поръчки до новия ни адрес до изясняване на причината за неполучени на адреса пратки от последните дни!!!!

smile3505
изгоряхме с коледните подаръци Cry

# 216
Знаете ли дали може да се откаже поръчка, защото имам 3 и не са малки сумите и предпочитам да ги откажа вместо да се чудя какво се случва с тях  newsm78 Много неприятна ситуация  ooooh!

# 217
  • Бургас
 Shocked
А играчките ни?!

# 218
Момичета, Hug
Може да звуча наивно и глупаво, но пък може проблема да е във Френските пощи или сайта Колисимо. Аз от днес имам също 2 пратки, но със Смарт, за които ми пише че не са доставени, защото получателя не е бил на адреса и ще се доставят на следващия ден. Това за първи път ми се случва със Смарт Rolling Eyes
Моля всички, които ползват Смарт и имат пратки за получаване днес или тези дни да проверят какъв е стауса Peace
Силно се надявам ситуацията да се изясни по-бързо, много неприятно Confused

Последна редакция: ср, 23 ное 2011, 22:43 от Hrissy

# 219
Уффф дано се намери решение и да си получим коледните подаръци за децата  Praynig
Вече казах на малката какво да иска от Дядо Коледа и тя е много развълнувана Tired

# 220
 newsm78 Аз нещо не разбирам как точно да тълкувам писаното от ФрансетоБг...временно преустановяват значи, че НЯМА въобще да приемат пратки ли...дойде пратка - върнат я??така ли???
или по-логично ми се струва просто да ни молят да не поръчваме известно време на техен адрес...
В края на седмицата направих поръчка от Рушето, естествено пак ми блокираха акаунта и идея нямам къде е, дано вече са я получили във Франсето, че и да ми я пращат  Praynig
все повече се опитват да ни отблъснат като клиенти  Tired с англ къде, къде по-лесна а работата.

# 221
  • София
на мейлите е това
Здравейте!
Временно се преустановяват поръчки до новия ни адрес до изясняване на причината за неполучени на адреса пратки от последните дни!!!
Молим да ни извините за причиненото неудобство, но това е с цел да Ви предпазим от евентуално връщане на пратката Ви!

т.е. най-вероятно няма да връщат направените вече поръчки, само дано има кой да ги приеме  Praynig

# 222
  • Все още в къщи, но скоро може и в лудницата
newsm78 Аз нещо не разбирам как точно да тълкувам писаното от ФрансетоБг...временно преустановяват значи, че НЯМА въобще да приемат пратки ли...дойде пратка - върнат я??така ли???
или по-логично ми се струва просто да ни молят да не поръчваме известно време на техен адрес...
В края на седмицата направих поръчка от Рушето, естествено пак ми блокираха акаунта и идея нямам къде е, дано вече са я получили във Франсето, че и да ми я пращат  Praynig
все повече се опитват да ни отблъснат като клиенти  Tired с англ къде, къде по-лесна а работата.

Ани и аз не го разбирам това съобщение. Очаквам отговор от Даниела на мейла. Когато получа нещо ще го споделя с вас.

# 223
  • София

За играчките е рано  да се притесняваме.Добре ,че ЛР не си дават много зор да изпращат бързо.

Дано скоро проблемът се разреши,защото е много неприятно и за двете страни - клиент - превозвач.

# 224
  • Варна
Никой ли не е звънял на Даниела за отговор? Моите играчки вчера са пратени и ако не се доставят ще е много тъпо. А още по-тъпо ще е да има някаква грешка в адрес и да ги доставят на друго място, тогава ни пари, ни поръчки...

Общи условия

Активация на акаунт