От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 106
  • 754
  •   1
Отговори
# 315
  • на морето
Благодаря ви ,момичета Hug
Няма ме.Поръчката ми е от 18.11
Тези,които сте в списъка от коя дата ви са поръчките?
Ако е направена на 18-ти е много рано да е в списъка. Той е за получени до 22-ри включително. Ако си я направила на 18.11., по мои изчисления най-рано може да е тръгнала на 21.11., а ако е и с къщичката, а не Колисимо доста би се забавила Peace
Благодаря Hrissy ,liubi-bubi
Бързам аз,пък то било рано Laughing

# 316
https://www.facebook.com/smartdeliveryfr/posts/280579331985161

Здравейте,
Във връзка с многобройните запитвания Smart Delivery иска да уведоми своите клиенти, че до днешна дата включително няма проблеми с получаването на пратки на адреса във Франция. Днес безпроблемно получихме поредната доставка от френските пощи. Пратките ще се обработят и утре ще бъде обновена информацията в секция colissimo на нашия сайт:
http://smartdelivery.org/bg/colissimo.html

Хубав и успешен ден!
Екипът на Smart Delivery.

# 317
Ужас, сега се чудя дали да не пусна пак поръчките,които направих с играчки до Смарта и на мен ми е смътно как така може да не си плащаш поръчките, то каквато и карта да си дал(дори и да си хакнал нечий акаунт) нали сайта си е взел парите. Може потърпевшия да е алармирал сайта и за адреса и затова, но доста странно звучи наистина.

# 318
  • Варна
То точно това е дрмата, и аз искам да поръчам наново със СД ама да не стане накрая да имам сто кила играчки Simple Smile

# 319
  • В полето, под тепето.
Новият адрес е от десетина дни- едва ли има доставени много поръчки. При условие , че във вторник е тръгнал и курс от там...,колко ли са останали. Уж, проблемът е визникнал вчера.
Ако наистина има разледване- нима полицаите не искат да проверят и последните пратки. newsm78
Едно е да ги задържат, но друго е да не ти приемат.

Едва ли ще го направят, но е добре да се разбера кои пратки са доставени и ще си ги получим ли рано или късно! Така който иска може да пусне отново, без да се притеснява от дублиране.
Има сайтове,които нямат колисимо и не може сам да разбереш кога ти е доставена пратката.

И как само при тях има некоректни  клиенти, а при СД нито един newsm78

# 320
Няма да се повтарям, както вече казах, и на мен цялата тази версия ми е супер съмнителна Confused
Пратки не са се получавали и в понеделник и вторник, а изведнъж проблема възниква в сряда или поне тогава се информират клиенти за съществуването му...Ако всичко е така, както е изложено, икономическата полиция е "спряла" пратките още от понеделник. До сряда Франсето не е знаел за този проблем ли? Помня, че някой сподели, че след като е питал Даниела, защо пратките са със статус недоставени, отоговрът е бил че нямат такава информация. И излиза че след сигналите на момичетата от форума, Франсето разбират за съществуването на проблема, който датира най-вероятно още от понеделник Thinking
Като цяло бих искала да кажа, че ако Франсето просто имат проблем с новия си адрес е нелепо да се извиняват по този начин.  ooooh!
Царицата майка е права - редно е първо да имаш сигурен адрес и сигурни хора на него и тогава да правиш фирма Peace
Стискам палци, всички да си получат пратките или парите за тях Praynig

# 321
  • Стара Загора
Да се включа и аз с моето мнение за Франсетобг и проблема.
Според мен няма как да поръчаш и да не платиш,нали веднага блокират парите.А ако няма пари,не ти регистрира поръчка и реално не си пуснал поръчка Peace
Но напълно въжможно е според мен  с многото поръчки на един адрес да е привлякло вниманието на полицията-щото един вид развиват търговска  дейност ,а не плащат данъци Wink
Мое мнение е.
Надявам се да си решат проблема и нещата да се оправят.Успех им желая.

# 322
Момичета, предлагам да се обединим и да не оставяме нещата така. Видно е, че франсетата ни въртят номер. Аз не вярвам да се е случило това. Версията, която ми даде Даниела е , че всички пратки били взети от икономическа полиция. Ако е така, това означава, че е конфискувана и няма нито да ни върнат парите, нито стоките. Твърди, че са имали за една седмица над 100 пратки на този адрес. Съмнявам се и затова. А и дори от някой сайт да има оплакване за неплащане, да конфискуват само пратките на този човек. Логично е! Цялата версия е абсурдна. Когато започваш някакъв бизнес, опипваш почвата и проучваш нещата. Не може да работиш на едното случайно доверие. Защото аз все още смятам, че в Bondy българите, които приемат пратките са измислили тази версия и ги препродават.

# 323
Значи на 22.11 от Бонди тръгва камион, а на 23ти полицията замръзява положението, така ли  newsm78

# 324

И как само при тях има некоректни  клиенти, а при СД нито един newsm78

Ами наистина е интересно това...Ако проблема идва от Рошето ,за което със сигурност се знaе,че има получени и неплатени пратки,нали и със СД има поръчки от там..
Момичета, предлагам да се обединим и да не оставяме нещата така. Видно е, че франсетата ни въртят номер. Аз не вярвам да се е случило това. Версията, която ми даде Даниела е , че всички пратки били взети от икономическа полиция. Ако е така, това означава, че е конфискувана и няма нито да ни върнат парите, нито стоките. Твърди, че са имали за една седмица над 100 пратки на този адрес. Съмнявам се и затова. А и дори от някой сайт да има оплакване за неплащане, да конфискуват само пратките на този човек. Логично е! Цялата версия е абсурдна. Когато започваш някакъв бизнес, опипваш почвата и проучваш нещата. Не може да работиш на едното случайно доверие. Защото аз все още смятам, че в Bondy българите, които приемат пратките са измислили тази версия и ги препродават.
И какво се получава ако конфискуват пратките...ФТБ излиза със становище да си искаме парите от сайта и нали сайта е коректен след 3 месеца разправии примерно ще ни върне парите. Е кажете как да ни искат поръчките  французите тогава.

# 325
  • София
а аз получавам да получавам мейли за изпратени поръчки от ларедут - като никога до сега те са супер бързи, само дето поръчките няма да ги получа....

# 326
Значи на 22.11 от Бонди тръгва камион, а на 23ти полицията замръзява положението, така ли  newsm78

Аз пък, се чудя, от полицията като са конфискували/задържали известно количество пратки, на задъражните "веществени доказателства" не се ли прави опис, протокол или нещо подобно. Редно е да се знае кои и чии пратки са задържани. Два курса пътуват, но какво има в тях? Твърде много неясни неща има, и на мен други теории взеха да ми се въртят в главата.  ooooh!

# 327

Защото аз все още смятам, че в Bondy българите, които приемат пратките са измислили тази версия и ги препродават.

smile3556      Laughing  rotfImbo -сори за спама ама не се сдържах

# 328
  • София
Защото аз все още смятам, че в Bondy българите, които приемат пратките са измислили тази версия и ги препродават.

smile3556      Laughing  rotfImbo -сори за спама ама не се сдържах

Стига сте се вкарвали в някакви измислени истории.Така натоварвате и четящите тук.
Версии хиляди  може да има.

Само Даниела може да даде някакъв смислен отговор за случващото се и днес на френски адрес.
Надявам се скоро да има някакво обяснение.

# 329
  • Бургас
И от там се почна ...дълго е за обясняване, но съм убедена 99%, че някоя се зарадва на пакет с 11 артикула мъжки и дамски дрехи. Wink
Щом си толкова убедена, супер некорктно беше да си прибереш парите от ЛР  Shocked Трябваше не да си пишеш на тях 3 месеца, а да направиш тук разследване, СД да ти дадат адрес на който са пратили нещата и да си ги искаш. Потресена съм от постъпките ви, и от тая дето ти е взела дрехите и от теб  ooooh!
О това съм го пропуснала. Simple Smile
Жива и здрава да си, не си слагай на сърце чужди проблеми. Peace
Вече писах, че е е дълго а и излишно да обяснявам всичко което направихме трите засегнати страни за да се стигне до решение. 3 месеца продължи.. и независим арбитър все решението. Спя спокойно.
Много се радвам, че спиш спокойно след извършеното. Това си е чиста кражба, пък дали с арбитър или не, все тая. Виновникът е ненаказан, в случая превозвача. Наказани са честните хора, които съвестно си свършиха работата. За какви арбитри ми говориш, направо съм потресена  ooooh!
И ти жива и здрава бъди! Ако искаш не отговаряй на поста, защото мнението ми няма да се промени, а и едва ли е от голямо значение какво мисля Peace

Общи условия

Активация на акаунт