От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 37 023
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Цял камион само с Ив Роше.И 60% ако не са платени,не икономическа ,а не знам какво? Shocked
3-4 пратки само на Ларедут.
Не знам как ,ще стане разплащането.Много сложно.Но направо се потресох от списъка.
абе хора, не разбрахте ли че ние българите сме толкова изобретателни, толкова хитри и правим всичко възможно само и само да сме на далавера. Няма какво да се лъжем, ами всички знаем как с 1 код правим по 6,7  поръчки, на 7,8 различни имена и меила.  Доста потребители се похвалиха че по време на " щастливите часове" , които бяха два пъти, в две последователни седмици, са пуснали по 7,8 поръчки, за някакви  смешни пари и безплатни парфюми за 30, 40, 50 Евро.

Всички тези поръчки са от осн.сайт и парите са веднага блокирани и съответно до 2 седмици изтеглени.

Ние нямаме вина ,че офертата позволява да си закупим парфюм на стойност 50 Е за 10 Е.За тези поръчки няма как да има НЕПЛАТЕНИ.

Проблема идва от куриерите,а не от осн.сайт.

# 436
  • Бургас
пфффффффф ми да си теглят парите преди да изпращат. клиентът не е длъжен да следи дали са си взели полагаемото, дал си е данните и това е. да ги и моли ли  Confused ми то какво ще стане ако всички почнат така да действат - трябва да ходя с фактурите и с касовите бележки от кварталния и да смятам колко пари ми остават  hahaha като няма пари-няма стока и толкова.
франсето в крайна сметка имат ли фирма  или не newsm78 да не би това да е проблема и да са ги надушили, че развиват търговска дейност без регистрация.  newsm78

# 437
  • София-Лагера
Хексе,Българите са обвинени в злоупотреба .
Във връзка с възникнал неочакван проблем с фирма Сожетра, в чийто склад във Франция се получаваха поръчките за нашите клиенти, сме длъжни да Ви информираме, че френските ни партньори преустановяват да приемат поръчки до адреса в Лил след 25.11.2011. От Сожетра ни уведомиха, че ще доставят пратки, пристигнали до 25.11.2011 в техния склад. След тази дата отказват да приемат и транспортират поръчките ни.
Причината според тях е, че от сайта 3Суис са предявили финансови претенции към тях за неплатени от наши клиенти поръчки

/

Това е от дата 14.11 ,същото се случва и с втория адрес.И трети адрес да направят пак ,ще е същото.
Трябва да забранят тези 2 сайта.Който иска да си поръчва ,да си търси алтернативи.
Защото наистина се злоупотребява.
 Тедичка няма значение от къде идва проблема.Обвинени сме в злоупотреба.Ходи доказвай ,че нямаш сестра к...ва ,както е поговорката.

# 438
  • София
пфффффффф ми да си теглят парите преди да изпращат. клиентът не е длъжен да следи дали са си взели полагаемото, дал си е данните и това е. да ги и моли ли  Confused ми то какво ще стане ако всички почнат така да действат - трябва да ходя с фактурите и с касовите бележки от кварталния и да смятам колко пари ми остават  hahaha като няма пари-няма стока и толкова.
франсето в крайна сметка имат ли фирма  или не newsm78 да не би това да е проблема и да са ги надушили, че развиват търговска дейност без регистрация.  newsm78

Не е необходимо да следиш блокираните пари.Те не са свободни и не можеш да разполагаш с тях.Когато решат ще си ги изтеглят.

Тедичка няма значение от къде идва проблема.Обвинени сме в злоупотреба.Ходи доказвай ,че нямаш сестра к...ва ,както е поговорката.

А защо при Смарта няма такъв проблем ? Излиза ,че некоректните са само с Франсето .
Нещо не ми се връзва. newsm78

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 11:34 от tedichka07

# 439
И аз качах 3 поръчки от Ларедут, които са пристигнали на 16.11, но..... в списъка няма нищо Shocked а поръчките дори не са за мен #2gunfire и сега какво???? Парите са изтеглени, а аз какво да правя newsm78

# 440
  • Бургас
пфффффффф ми да си теглят парите преди да изпращат. клиентът не е длъжен да следи дали са си взели полагаемото, дал си е данните и това е. да ги и моли ли  Confused ми то какво ще стане ако всички почнат така да действат - трябва да ходя с фактурите и с касовите бележки от кварталния и да смятам колко пари ми остават  hahaha като няма пари-няма стока и толкова.
франсето в крайна сметка имат ли фирма  или не newsm78 да не би това да е проблема и да са ги надушили, че развиват търговска дейност без регистрация.  newsm78

Не е необходимо да следиш блокираните пари.Те не са свободни и не можеш да разполаш с тях.Когато решат ще си ги изтеглят.
там е работата, че не са и блокирани.

# 441
  • София

Не е необходимо да следиш блокираните пари.Те не са свободни и не можеш да разполаш с тях.Когато решат ще си ги изтеглят.
там е работата, че не са и блокирани.

Не са блокирани ,защото поръчката или не е от осн.сайт ,или нямаш отразена поръчка.

# 442

Всички тези поръчки са от осн.сайт и парите са веднага блокирани и съответно до 2 седмици изтеглени.

Ние нямаме вина ,че офертата позволява да си закупим парфюм на стойност 50 Е за 10 Е.За тези поръчки няма как да има НЕПЛАТЕНИ.

Теди,
 разумните хора нямат по 10 клиентски номера и не пускат по 10 поръчки, само щото видиш ли офертата го позволява. Те французите...са си тъпи ...ама не са овце.

Или щом Редутци го позволяват....и тук може... Е може, ама явно не може.
И от там идват всички проблеми.
На колко момичета потвърждението на поръчките им е отишло в други акаунти???? Колко човека си издирват поръчките????

спирам.....няма смисъл, нека всеки сам си отговори, но не ви е виновна фирмата превозвач.

# 443
  • София

Теди,
 разумните хора нямат по 10 клиентски номера и не пускат по 10 поръчки, само щото видиш ли офертата го позволява. Те французите...са си тъпи ...ама не са овце.

Или щом Редутци го позволяват....и тук може... Е може, ама явно не може.
И от там идват всички проблеми.
На колко момичета потвърждението на поръчките им е отишло в други акаунти???? Колко човека си издирват поръчките????

спирам.....няма смисъл, нека всеки сам си отговори, но не ви е виновна фирмата превозвач.

Няма да споря излишно.
Не мога да се чувствам виновна след като съм си платила всички поръчки.Поръчките са ми от 3 различни дни с 3 различни оферти.

Дали французойките нямат по 5 акаунта ?
Защо при Смарта няма полиция ?

Аз имам поръчки с Франсето и Смарта  от ИР.

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 11:54 от tedichka07

# 444
И друг въпрос : Какво ще стане след 25,11 с поръчките в склада на голямата френска компания Сожетра...нали до тази дата са ви отношенията...http://www.francetobg.net/news/vazhno-prjeustanovjavat-sje-porch … drjesa-ni-v-lil-/
Важно!!! Преустановяват се поръчки до адреса ни в Лил!!! :: Francetobg
www.francetobg.net
преди около час · Харесва ми ·
Francetobg Здравейте! За съжаление нямаме достъп до пратките и на двата адреса, за да можем да изготвим такъв списък. Надяваме се всичко да приключи възможно най- скоро и всички Вие да получите поръчките си! Вярваме, че когато проблема се разреши, няма да е проблем от Сожетра да изпратят пратките до България, дори и след 25-ти.
преди 3 минути · Харесва ми

Това е от фейсбук...
И аз чаках Ларедутска пратка, пристигнала на 16.11 на адреса в Лил, но уви...няма ме в списъка...поръчката (1 артикул)беше за подарък и е на не малка стойност...48Е

# 445
  • София
понеже нямам ФБ регистрация, някой може ли да ги пита в крайна сметка в момента приемат ли се поръчки на френски адрес или се връщат и ако се приемат, какво става с тях? Моля  Praynig

# 446
И още нещо- какво става с пратките от Ла Редут, получени от Сожетра преди 22 ноември, когато е тръгнал последния курс на ФТБ? Получени са пратки на 14,15,16,17- къде са те в момента- на склад при Сожетра или? Тогава нищо не се споменаваше за проблеми, защо тези пратки не са качени на камионите от 18 и 22 ноември?
Конкретни и точни отговори на ясно зададени въпроси.

# 447
  • София
айви, и двата ни въпроса са зададени, отговорили са това, което е публикувала танка80...

# 448
  • Варна
И още нещо- какво става с пратките от Ла Редут, получени от Сожетра преди 22 ноември, когато е тръгнал последния курс на ФТБ? Получени са пратки на 14,15,16,17- къде са те в момента- на склад при Сожетра или? Тогава нищо не се споменаваше за проблеми, защо тези пратки не са качени на камионите от 18 и 22 ноември?
Конкретни и точни отговори на ясно зададени въпроси.

Цитат
Във връзка с многобройните запитвания на клиенти, очакващи поръчки на нашите адрес, бихме искали да Ви информираме, че по последна информация от Франция, пратки продължават да пристигат и на двата ни адреса, но се задържат до изясняване на случаите с неплатени поръчки.

Задържат се явно от полицията, щом ФТБ нямат достъп до тях.

# 449
Интересно, тогава защо не са задържани пратките от ИР? Защо и двата курса избирателно са натоварени с тях? Още вчера казах, че съм убедена в коректността на Даниела, но имаме правото да получим  конкретни отговори на точни въпроси. Конкретен отговор е да пише къде и кой е задържал пратките, а това, че продължават да се получават е логично и излишно да се коментира- как няма да се получават, след като последните дни са направени и платени купища поръчки.

Общи условия

Активация на акаунт