От Франция до България - превоз на покупките ни (6)

• 36 293
  • 754
  •   1
Отговори
# 555
Аз лично не мога да разбера защо пратките пристигнали преди 18.11 не са в последния курс от стария адрес. Говоря за пратките от Ла Редут. Имам две пратки, които са пристигнали на 14.11 и не са в този курс. И защо целия курс е със пратки от Ив Руше. Нещо наистина е доста объркана работата. Добронамерена съм. Ще изчакам, няма да обиждам, да правя проблеми. Но се надявам и към нас да се отнесат добронамерено и да не ни лъжат.

# 556
Еве, благодаря!
Надявам се нещата да се развият благоприятно за всички.

# 557
  • София
Ев, благодаря много за разясненията Hug
Притеснявам се само, в края на сагата да не се предприемат законови мерки към момичета/момчетата, незаплаитли по един ли друг начин... Знаете, Балгария е член на ЕС.....
Като говорите за мерки от страна на конкуренцията, смятам се визира предишната фирма партньор Peace /не на локално ниво Wink/
Аз също се надявах в този курс да имам пратка от стария адрес......е, няма я. Надявам се силно да е в следващия Peace

# 558
Аз мислех да не се намесвам, но след всичко, което чета тези дни, реших да взема отношение, като клиент, с 2 поръчки от последните дни и като клиент, доволен от дейността на Франсето досега.
Мисля, че е редно да се поуспокоим малко-знам, че не е лесно, от собствен опит, и аз имам прилична сума заложена на карта с последните събития, обаче!
Смятам, че не правим нищо добро за никого с тази паника и е време да приемем фактите такива, каквито са.
Няма нищо толкова чудно в това и всичко да ти е законно, при подаден сигнал за незаконна или някакъв друг вид дейност, която подлежи на проверка, да ти нахлуе полиция и да се задържи всичко, което може да представлява интерес за разкриването на тази дейност, независимо какво е то-в случая нашите пратки.
Сигнал има-това е факт-дали от сайтовете, които виждат по балансите си неплатени сметки за поръчки, отиващи на един определен адрес с много различни имена, дали от конкуренция, дали от някой друг-сигнал има, и той не е анонимен. На този етап Франсето може и да знаят кой е подал този сигнал, а може и да не знаят.
И представете си сега следната картинка: хорицата, които са отишли там заради едната заплата да приемат нашите пратки на този адрес са заловени на място, с всички последствия от това-може да си загубят работата, да се размотават по съдилищата, че дори и да имат проблем с престоя си във Франция, щото са емигранти.
Колкото и да е законна дейността, при наличието на такова престъпление -неплатена сметка, а не е ясно и какви са точно мащабите на проблема, до изясняването на обстоятелствата, ситуацията ще е такава-пратки ще се задържат, може и хора да се задържат.
Положителното в случая е, че делото е толкова скоро-в понеделник и ще имаме яснота какво се е случило.
Със сигурност обаче проблемът няма да спре дотук и може би ще трябва да се простим с този удобен за нас достъп до френските сайтове.
При всички случаи, да го кажем простичко: хубаво ни беше толкова време като ползвахме техните услуги, това си има две страни, не бяха само те облагодетелстваните. Затова, сега когато има проблем, нека да не се нахвърляме, а ДА ИМ ПОЖЕЛАЕМ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ УСПЕХ И ДА БЪДЕМ МИСЛЕНО С ТЯХ, ЗАЩОТО АКО ТЕ ТАМ НЕ УСПЕЯТ ДА СЕ СПРАВЯТ СЪС СИТУАЦИЯТА, ГУБИМ ВСИЧКИ!
За да получим коледните подаръци на децата си и да продължаваме и занапред да се възползваме от прекрасните оферти на френските сайтове.
Това имах да кажа..
Еве, ако можеш предай, че има хора, които ги подкрепят напълно и макар че не можем да бъдем там с тях, в мислите си ние се молим всичко да се нареди  Hug

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 21:09 от Avgusta

# 559
Ако са арестувани, значи е въз основа на прокорорско нареждане или заповед. Нека я покажат за доказателство. На мен ми е пристигнал пакета в адреса в Лил. Дава ми в сайта, че е поет от портиера (gardien).  Какво ще стане с пратката? Ще си я вида ли? Или ще ми излезе Даниела с номера, че е взета от полицията. Тя (полицията) да не дебне денонощно там....Ако е имало оплакване от някой конкретен сайт, логично е да спират пакетите само от този сайт. Няма логика. Изобщо цялата история ми звучи НЕЛЕПА! Жалко само за нас. Пари хвърлени на вятъра.
Няма да се изненадам българите в Bondy да се занимават с някакви незаконни дейности и покрай това и ние да изгорим. Ама като не са проучили предварително хората, скоито работят...  #Cussing out #Cussing out

SP: Аз сега ще проуча за тази фирма в Лил и утре ще се обадя. Директно ще ги питам. Дано да успея да им намеря координатите. Някой знае ли точното име на фирмата? На мен Даниела ми каза само, че е фирма доставчик на Ларедут от Бг до Фр...
Уважаема госпожо, апелирам да смегчите тона и да мерите обвиненията си.
Клеветата си е клевета дори и в нета. Това, че продължавате да обвинявате безпочвено и безоснователно и безнаказано досега не означава, че е редно да продължавате да го правите, дори и във форум!
Фирмата се казва така, както беше указано да се пише адреса.
Ако сте потърпевша от създалата се ситуация(което означава, че имате направена поръчка на този адрес), значи знаете името на фирмата и можете да проверявате където и каквото пожелаете.

Незнам защо си помислихте, че обвинявам безпочвено. До момента няма никакво доказателство, черно на бяло за арестуване на когото и да било, конфискуване на стоки и пр... Би трябвало френската полиция да им даде документ, който да покажат за доказателство, нали? Единственото, което получаваме са празни приказки от Даниела, която дори не е убедителна в това, което казва.  Не не знаех имато на фирмата в Лил и да, ще проверя това в което се съмнявам.  Невиждам защо толкова се дразните от яростта, която изпитвам към некоректното поведение на бг фирмата??!!  Надявам се всичко да свърши добре и за нас и за Даниела и фирмата и. Искрено се надявам!

# 560
  • София
Тя, фирмата не е виновна сама по себе си!!!! Даниела иска да е в тази ситуация?!? Вярно ли?!? ooooh!
Яростта е врагът пред портата и на най-силния човек.
Китайска мъдрост Wink

Августа, чест ти прави написаното Hug Някак, спокойствие внесе в бурната ми душа...

# 561
  • София

Това означава ли, че хората които се оплакахме тук във форума че ни няма поръчките от стария адрес /Сожетра - Лил/ с последния курс трябва да бъдем "спокойни" че те са пристигнали в ЛИЛ, но СЛЕД заминаването на курса на 18.11 и сега би трябвало вече да са за задържани от полицията да изясняване на случая.
Правилно ли съм разбарала?
Предполагам, че е така. Няма как да знам със сигурност, но това е единствения вариант.

Черно на бяло пише, прочетох го със собствените си очи: в Лил едната ми поръчка от ЛР са я получили на 10-ти, другата (за пет пъти повече пари), от друг сайт на 14-ти. КЪДЕ СА? Как ще са пристигнали на адреса след 18-ти, какво говорите за бога?
Къде го пише? В сайта на Колисимо ли или в суивито?
Много пъти се е писало по този въпрос, че има разминаване в дните. В суивито са отразили като пристигнало поръчката, а реално още не е...
Ако пък има неполучени поръчки от по-предни дати, остава варианта да не са се събрали в буса всички(но това е мое предположение)

Пипи, и аз съм оптимистично настроена! И много силно се надявам да приключи целия този хаос и всички да си получат поръчките с подаръци!
Просто предпочитам аз да обера недоволството и негативите, отколкото предположенията, обвиненията и всичко да продължи да се вихри с пълна сила.
От друга страна хората имат право на информация, все пак са заложени техните пари!

# 562
Не съм казвала, че Даниела иска да бъде в подобна ситуация. Не вади под вола теле! И мисля, че когато са заложени толкова много пари, трябва да ни дадат повече яснота, а не да ми казват по телефона, че единственото, което може да се направи е да се чака. Като самата Даниела не е сигурна, а само предполага, че става дума за неплатени сметки!!! Когато полицията арестува някой, се предполага че му дава обяснение за причината, нали?  Надявам се всичко да свърши скоро. Съжалявам, ако съм крайна, но съм поръчвала за немалка сума пари. Не ми се иска да ги изхвърля на вятъра.Crossing Arms
Тя, фирмата не е виновна сама по себе си!!!! Даниела иска да е в тази ситуация?!? Вярно ли?!? ooooh!

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 21:17 от evian1

# 563
  • София
Не съм казвала, че Даниела иска да бъде в подобна ситуация. Не вади под вола теле! И мисля, че когато са заложени толкова много пари, трябва да ни дадат повече яснота, а не да ми казват по телефона, че единственото, което може да се направи е да се чака.  Crossing Arms

Цитат
Яростта е врагът пред портата и на най-силния човек.

Ев Hug

# 564
  • София
Незнам защо си помислихте, че обвинявам безпочвено. До момента няма никакво доказателство, черно на бяло за арестуване на когото и да било, конфискуване на стоки и пр... Би трябвало френската полиция да им даде документ, който да покажат за доказателство, нали? Единственото, което получаваме са празни приказки от Даниела, която дори не е убедителна в това, което казва.  Не не знаех имато на фирмата в Лил и да, ще проверя това в което се съмнявам.  Невиждам защо толкова се дразните от яростта, която изпитвам към некоректното поведение на бг фирмата??!!  Надявам се всичко да свърши добре и за нас и за Даниела и фирмата и. Искрено се надявам!
Ами, обвиненията, че хорицата от адреса препродават поръчките ни какви са?
Може и да има документ, не знам. Силно се надявам в най-скоро време да има и черно на бяло.
Но това едва ли ще стане преди понеделник.
Дотогава безсмислени и яростни обвинения във всички пъклени грехове наистина са безпочвени.

# 565
  • Бургас

Това означава ли, че хората които се оплакахме тук във форума че ни няма поръчките от стария адрес /Сожетра - Лил/ с последния курс трябва да бъдем "спокойни" че те са пристигнали в ЛИЛ, но СЛЕД заминаването на курса на 18.11 и сега би трябвало вече да са за задържани от полицията да изясняване на случая.
Предполагам, че е така. Няма как да знам със сигурност, но това е единствения вариант.

Черно на бяло пише, прочетох го със собствените си очи: в Лил едната ми поръчка от ЛР са я получили на 10-ти, другата (за пет пъти повече пари), от друг сайт на 14-ти. КЪДЕ СА? Как ще са пристигнали на адреса след 18-ти, какво говорите за бога?
Много пъти се е писало по този въпрос, че има разминаване в дните. В суивито са отразили като пристигнало поръчката, а реално още не е...
Ако пък има неполучени поръчки от по-предни дати, остава варианта да не са се събрали в буса всички(но това е мое предположение)
И в сайта на Колисимо и в суивито фигурират едни и същи дати 10-ти и 14-ти, ако искаш, ще ти пратя снимки на лични.
Пристигналите пратки (предимно на Ив Роше, незнайно защо) са в пъти по-малко от предишните нормални курсове на Франсето. Варианта с буса не се връзва за съжаление  Cry

# 566
Сега остава и Ева да подкарате щото видиш ли.....

нямам думи...не знам как да го кажа....

Просто се успокоите и нека изчакаме......Моля ви....няма да изгорите с пратките, ще се забавят..... Аз вярвам!!!! Евка, няма смисъл от повече обяснения,става по лошо..... не се ядосвай.
Всичко ще се нареди....

Ебаси как ми стана гадно........

п.с. Детето ми носи Обувки, маратонки, пантофи, дънки, блузи, якета, ГАЩИ......  Последни модели, маркови, все хубави неща купени  за смешни пари от Франция.

Мъжът ми носи блузи, дънки, обувки, якета...ГАЩИ..... пак от там.

Вашите деца и мъже..на всички, които пишете тук също!!!!!

Та човека, които ни дава кодовете и ни отваря очите е??????

ЕВКА

Това ли заслужава?????

Катёнок Май ще има затворени клавиатури

Последна редакция: пт, 25 ное 2011, 21:48 от Anais

# 567
  • София
Аз мислех да не се намесвам, но след всичко, което чета тези дни, реших да взема отношение, като клиент, с 2 поръчки от последните дни и като клиент, доволен от дейността на Франсето досега.
Мисля, че е редно да се поуспокоим малко-знам, че не е лесно, от собствен опит, и аз имам прилична сума заложена на карта с последните събития, обаче!
Смятам, че не правим нищо добро за никого с тази паника и е време да приемем фактите такива, каквито са.
Няма нищо толкова чудно в това и всичко да ти е законно, при подаден сигнал за незаконна или някакъв друг вид дейност, която подлежи на проверка, да ти нахлуе полиция и да се задържи всичко, което може да представлява интерес за разкриването на тази дейност, независимо какво е то-в случая нашите пратки.
Сигнал има-това е факт-дали от сайтовете, които виждат по балансите си неплатени сметки за поръчки, отиващи на един определен адрес с много различни имена, дали от конкуренция, дали от някой друг-сигнал има, и той не е анонимен. На този етап Франсето може и да знаят кой е подал този сигнал, а може и да не знаят.
И представете си сега следната картинка: хорицата, които са отишли там заради едната заплата да приемат нашите пратки на този адрес са заловени на място, с всички последствия от това-може да си загубят работата, да се размотават по съдилищата, че дори и да имат проблем с престоя си във Франция, щото са емигранти.
Колкото и да е законна дейността, при наличието на такова престъпление -неплатена сметка, а не е ясно и какви са точно мащабите на проблема, до изясняването на обстоятелствата, ситуацията ще е такава-пратки ще се задържат, може и хора да се задържат.
Положителното в случая е, че делото е толкова скоро-в понеделник и ще имаме яснота какво се е случило.
Със сигурност обаче проблемът няма да спре дотук и може би ще трябва да се простим с този удобен за нас достъп до френските сайтове.
При всички случаи, да го кажем простичко: хубаво ни беше толкова време като ползвахме техните услуги, това си има две страни, не бяха само те облагодетелстваните. Затова, сега когато има проблем, нека да не се нахвърляме, а ДА ИМ ПОЖЕЛАЕМ С ЦЯЛОТО СИ СЪРЦЕ УСПЕХ И ДА БЪДЕМ МИСЛЕНО С ТЯХ, ЗАЩОТО АКО ТЕ ТАМ НЕ УСПЕЯТ ДА СЕ СПРАВЯТ СЪС СИТУАЦИЯТА, ГУБИМ ВСИЧКИ!
За да получим коледните подаръци на децата си и да продължаваме и занапред да се възползваме от прекрасните оферти на френските сайтове.
Това имах да кажа..
Еве, ако можеш предай, че има хора, които ги подкрепят напълно и макар че не можем да бъдем там с тях, в мислите си ние се молим всичко да се нареди  Hug
Благодаря ти, че го написа!
Това е изцяло и моето виждане на нещата!   bouquet

А относно далаверките.. и аз имам доста поръчки от основния сайт на ИР, помниш, че ти дадох линк към темата във фр. форум тогава.
Тогава се чудех защо така плахо поръчват, само по 2-3 поръчки... а то каква била работата.
И от едва ли не най-точния и коректен сайт излязоха по-големи гадове и от лр... Sick
А пък девойките-французойки се  разцепват да пускат поръчки за без пари.
Когато и ако системата го позволява изобщо нямат задръжки.
Наскоро имаше -10 евро без мини в Есприт, ама докато набарам далаверата и тя вече бе фини...
Щото каките напускали поръчки за по 90 цента(от Германия до Фр.) и масово са им отказани.

# 568
  • София

И в сайта на Колисимо и в суивито фигурират едни и същи дати 10-ти и 14-ти, ако искаш, ще ти пратя снимки на лични.
Пристигналите пратки (предимно на Ив Роше, незнайно защо) са в пъти по-малко от предишните нормални курсове на Франсето. Варианта с буса не се връзва за съжаление  Cry
Виж, аз не те карам да вярваш в думите ми. Това е твой избор.
Опитах се да ти обясня, че датите, които дават в суивито и в Колисимо не са реални.
Не знам как по-разбираемо да го обясня.
Де факто след като е отразено там имаш оше 1-2 дни преди наистина пратката да стигне до адреса.  Ще се радвам и други момичета да потвърдят думите ми поне за това, ако на мен не връзваш...

# 569
  • Бургас
Естествено, че не е вярно, че пристигат 1-2 дни след датата, която пишат в Колисимо. Ако случайно 2 дни след като са написали, че пратката е предадена отидат до адреса, а там няма никой, ще поправят статуса на недоставен ли  Laughing

Изобщо не ме засяга на кой и защо му става гадно, заради това че съм написала нещо на Ева. Имам право да пиша, Ева, ако реши, ще ми отговори.

Общи условия

Активация на акаунт