Да е жива и здрава и да има незабравимо детство!!!
Сигурна съм, 4е у дома при мама и тати е по-хубаво.
Да са ви живи и здрави бебчетата и мног орадсот да ви носят.

Права си, че който не иска да чете има скрол... А бе изобщо за всичко си права 

Бързо да наддава и успех с кърменето 

при вас явно чакат по-високо тегло за изписване. В Майчин дом изписват при 2 100. Относно разглезването и болничните условия и Миа е доста спокойна и кротка. Аз по същия начин си го обяснявам с престоя в болницата, тъй като там нямат как да обръщат внимание на всяко дете при всеки звук и плач. От там според мен е свикнала и да спи на всякакви шумове. Даже напоследък се случва два пъти да реве в колата и като усилим радиото и спира. Факт е и че в началото спеше в нашата стая и беше доста неспокойна, след като я преместихме сама в стая плаче само ако е гладна или ако се е наакала. Така успявам всички да се наспим.
Да ви е жив и здрав Рен Антон и а порасне голям мъж!
а разказа за раждането беше интересен, при мен бяха само акушерката и лекаря, ама при теб е било лудница

да те слушка много и да расте бързо 

Толкова много се радвам за вас, че най-после всичко е наред и страховете са зад гърба ви. Често си мислех за вас двечките и се питах как сте, надявайки се скоро да пишеш тук с добри вести и ето че така и стана...

Нашата педиатърка преди всяка ваксина и на всяка консултация преглежда бебето дали е здраво, но въпреки това много ме е страх..., да не дава Господ лошо да се случва...
Нашите дечица и четирите си вървят заедно - Диманка със Софи и Максим с Елиза.
Сложили сте рядко срещано двойно име на детенцето си, не съм го чувала досега.
за поздравите 

Това добре, но дудичката и е много червена, аз си мислех, че се е подсекла и я мажех с бочко, но се оказа - памперсов дерматит
. Педиатърката каза, че много трудно се повлиява и може да продължи до 5-6 месец. Изписа ни дефламол и тридерм да ги редувам. Аз съм в подобно положение и с моята интимна част
или от превръзките или от нещо друго, но е много червено, сърби боли
ужас. Докито от жк може да ме прегледа чак във вторник, а дотогава незнам как ще стискам зъби
Мъжът ми се изцепи, че и двете му момичета били с повредени пишки 
Защо не отидеш да ти цепнам малко венеца и да го извадят? Ще си спестиш много болка и неприятности. И аз преди няколко години минах през тези мъки. И това главоболие може да е от мъдреца.
На който му е неприятно да не чете, все пак сме тук и за да си споделим да ни олекне...

как може да увелича млякото?
Може би е добра идея да опиташ да се успокоиш, да се вслушаш в инстинктите си и вероятно нещата ще се наредят в желаната от теб посока 
Опитвала ли си да цедиш на ръка? За някои майки изцеждането на ръка е по-удобно и по-ефективно. Опитвала ли си техниката на Мармет? На 1-2 пръста от зърното, палеца и показалеца се поставят на 12 и 6 часа. Гърдата се притиска леко навътре към основата и после се стисва самия захванат участък и леко се приплъзва към зърното.
Направо ужас.

Не че няма фалове ама пак е по-добре.

Църква ще види чак на кръщенето - не че знам то кога се прави...