Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са мненията на потребителите на форума за новата тема?
Какви са мненията на участниците относно управлението на персонала?
Какви са мненията на участниците относно използването на видеонаблюдение за контрол на персонала?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са мненията на потребителите на форума за новата тема?
-
Какви са мненията на участниците относно управлението на персонала?
-
Какви са мненията на участниците относно използването на видеонаблюдение за контрол на персонала?
Участниците имат различни мнения относно използването на видеонаблюдение за контрол на персонала. Някои смятат, че това е ефективен метод за подобряване на производителността и наблюдение, докато други се съмняват в неговата ефективност и твърдят, че намирането на квалифициран персонал става все по-трудно.
-
Какви са мненията на участниците относно управлението на бизнеса и предизвикателствата, пред които са изправени?
-
Какви ресурси се споменават в публикациите за предприемачество и обучения за предприемачи?
.
Освобождавали ли сте служител по чл.71? Това е за назначение на изпитателен срок в полза на работодателя и прекратяване без предизвестие. Интересува ме дължи ли се обезщетение? Въпросната служителка се репчи, че й дължа обезщетение + изплащане на отпуската /за отпуската съм съгласна,де./. И заплашва с инспекции, с каквото се сетите. Тя да си заплашва, няма лошо, ама дали има грам истина се чудя.
Те по принцип уволнените си фучат и си се репчат, но аз исках да проверя за по-сигурно. Тези дни пък една от нашите хубосници отказа да подпише едномесечното предизвестие за освобождаване. Нямало да подпише и точка, да видим как сме щели да я накараме!
Сега ревизионната ми книга е омазана със задраскано "връчен брой на актове - 2", поправено на "7" (явно сме я ядосали), като реално нямам нито 1! Само няколко предписания, изпълнени същия ден.
Голям проблем, като се знае, че ние служители вече нямаме. И с онова мое медицинско.