Съвети за Бизнес 16

• 62 197
  • 737
  •   1
Отговори
# 405
Нямахме ли съфорумка в темата с такава арена?
Е , Ерин е съфорумката.
Успех Ерин . Peace

# 406
  • ВАРНА
Браво,Ерин!С каквото и да се захванеш го правиш безупречно и едва ли някой тук се съмнява в успеха ти.Ти и Пуканка сте ми любимки.Обичам да ви чета много,защото научавам полезни неща за бизнеса и не само.

# 407
Браво,Ерин!С каквото и да се захванеш го правиш безупречно и едва ли някой тук се съмнява в успеха ти.Ти и Пуканка сте ми любимки.Обичам да ви чета много,защото научавам полезни неща за бизнеса и не само.

Въобще не е така
Преди три дни направих голям гаф
Днес пак
Неща, които преди съм правила перфектно и хората ми се доверяват заради името ни, тази  година се оказаха много по-трудни, защото съм заета с хиляда други неща
Който си мисли, че е пефектен и знае всичко, го чакат най-големите изненади

# 408
  • Варна
Аз пак с мойто повърхностно четене........... LaughingВсе не разбрала.
Браво бе Ерин. Все така само напред да вървиш. А то без гафове не може.

Гледах си хороскопа за 2012 година. Само положителни неща. А дано.  Praynig
http://xn--c1acdllrdeablio6c2b.com/%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8 … 0%BB%D0%B5%D1%86/

Последна редакция: сб, 17 дек 2011, 12:03 от *Pukanka*

# 409
Откъснал съм се малко от темата.
Желая ви успехи момичета! Труд, упоритост, иновативност, оптимизъм. Това да ви е отвътре, малко късмет и ще сте удоволетворени.
Каспър, браво на теб. Не спирай!

# 410

Гледах си хороскопа за 2012 година. Само положителни неща. А дано.  Praynig
http://xn--c1acdllrdeablio6c2b.com/%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8 … 0%BB%D0%B5%D1%86/

Joy Oтивам да видя на коя дата беше. А дано, че сме една зодия  Peace

Цитат
Не започвайте нищо ново
Колебаех се за това, ама май ще слушам звездите  Grinning

# 411
Цитат
Не започвайте нищо ново

Аромата от вкусна мръвка, се издига до звездите и ги умилостивява. Метни нещо апетитно на скарата или в тигана, и всичко ще е наред. Ако не вярваш, попитай новия си астролог (най-добре е да присъства лично, когато аромата отлита).

пп. Ако астролозите не се справят, си потърси съдружник или екип.  Peace

# 412
Цитат
Не започвайте нищо ново

Аромата от вкусна мръвка, се издига до звездите и ги умилостивява. Метни нещо апетитно на скарата или в тигана, и всичко ще е наред. Ако не вярваш, попитай новия си астролог (най-добре е да присъства лично, когато аромата отлита).

Ако новия астролог знаеше какво гъсто и тъмно отровно влашко вино правят по резерватския край, веднага сме станали екип  Grinning

Хванал ме е коледния дух, спирам да спамя. Naughty

# 413
Момичета, трябва да ви се похваля, че започваме да правим арена за лазерни битки в Пловдив и то точно на мястото, което исках!
Много обичам когато идва нещо ново да се прави!

Честито, Ерин! И успех! Идеята е страхотна, този тип забавления са много популярни в чужбина, дай Боже и вие да ги наложите тук. Когато имам път към Пловдив, с най-голямо удоволствие бих дошла да направя една битка.  Wink

# 414
  • Пловдив
http://xn--c1acdllrdeablio6c2b.com/%D0%B3%D0%BE%D0%B4%D0%B8%D1%8 … 0%BB%D0%B5%D0%B9/ -
 Party
И моят хороскоп звучи въодушевяващо!
Успех на всички Водолейки newsm10

# 415
Момичета, моля ви, дайте ми съвет.
Някои от вас знаят, че съм художник и рисувам върху дъски разни наивчета. Продавам ги в галерии и артшопи тук и в чужбина, имам много голям "асортимент" неща, но съпружеското тяло се подвизаваше известно време без работа и се оказа, че с моите дъски семейство не се издържа и се налага спешно да си намеря работа по възможност 2 на 2. Имам опит като продавачка в собствена галерия и преди няколко години в кафето на мама, мога да лепя фолио, но нямам много опит, мога да работя на CorelDRAW и разни други умения свързани с ръчна работа, по образование съм ландшафтен архитект, но нямам проектантска правоспособност. На 42 години съм и на външен вид не съм много свят (тлъстичка съм), но мога зверски добре да опаковам, усмихната съм и много лесно се запознавам. Ох, след тирадата молбата ми е как да постъпя да отида в агенция за подбор на персонал или да пускам СВ-та в job-са ?! Или направо да си търся работа в чужбина ( знам горе долу френски ), но пък нямам пари за път и за първата седмица ... много се колебая как да постъпя.... newsm78 newsm78 newsm78
или да продължавам с дъските .... и да се пъна да правя изложби, обаче продажбите са толкова несигурни ...
Отдавна не съм те засичала из форумното пространство, къде така изчезна?!  Laughing Стискам палци
нещата да се наредят и дано да останеш в България, защото дъските са ти уникални и много ще ми липсват! Онези, които ми направи продължават гордо да се кипрят и в кафето, и у дома и много им се радваме!

# 416
  • plovdiv
Здравейте,
една от идеите ми е да си направя електронен магазин.Има ли някъде информация за основните изисквания и на какъв принцип работят?Весели празници на всички!

# 417
  • Пазарджик
Честито Рождество Христово момичета  Hug
Желая ви много здраве , щастие късмет и любов на вас и на вашите близки  Hug

# 418
Честита Коледа! Бъдете живи и здрави, изпълнени с повече увереност и позитивизъм в своите бизнес начинания. Весели празници!

# 419
  • софия
kotkovo Simple Smile
много е трудно с дъски Simple Smile и се оглеждам за нещо с постоянни доходи, но пък много ми се работят дъски Simple Smile
Няма угодия Simple Smile

Весело изкарване на празниците и много, ама много бизнес успехи на всички !

Общи условия

Активация на акаунт