супер изгоряла коса

• 38 174
  • 71
  •   1
Отговори
# 60
винаги ще са на мода блондинките и според мен са мнооого по-харесвани  Simple Smile
а доколкото си спомням от снимката ти, на теб ти отива повече тъмно, съобразявайте се малко хора, с това какво ви отива  Simple Smile

# 61
винаги ще са на мода блондинките и според мен са мнооого по-харесвани  Simple Smile
а доколкото си спомням от снимката ти, на теб ти отива повече тъмно, съобразявайте се малко хора, с това какво ви отива  Simple Smile

и двете винаги ще се на мода.

Има мъже,които заглеждат само брюнетки,като моя мъж,дори по списания като му показвам разни красавици ,само тъмните му хващат окото...Имам и познати,които си падат по руси най-вече...

Но едно е сигурно!На някои жени не им отива тъмна коса,а на някои не им отива русо.

Разбрах защо иска да се прави руса,но защо веднага след това ще се потъмнява.

# 62
стига де недеи така
Аз исках да ми помогните относно косата ми
а не относно мъжете ....
Много добър ефект имат продуктите от професионалнта серия на Лореал за химично увредена коса- продават се по салоните и в някои аптеки вече.Маската Лореал Абсолю Рипеър и шампоана от същата серия са за теб. Цени- маската- 30 лв. шампоана 20 / на различните места се продават различно/. Дават мигновен ефект.
Успех

# 63
защото както каза сама ти руса не ми отива но и черна не искам да съм
ще ви кача една снимка с много светла коса
разликата е уау  Rolling Eyes

# 64
# 65
Кукло барви ,  има един фризьор -Оги се казва
той е много наясно с цветовете ,  и най вече
може да ти препоръча възтановяваща терапия .

Ако те интересуват координати , на ЛС.

# 66
Като гледам тази бистра мисъл и невероятен правопис, 100% съм сигурна, че авторът се гъбарка с вас, момичета. Crazy
Отказвам да повярвам, че все още съществуват такива екземпляри! ooooh!

# 67
  • София/Бургас
Добре де, този кафяв цвят ти отива в пъти повече от русото, защо трябва да останеш без коса и да се погрозняваш, заради мъж. Все едно няма други мъже, все пак те не гледат косата ти, а какъв човек си.
Русото е много капризен цвят. Той не отива на всички и е много капризен за поддръжка. Следвай какво са ти написали мацките и спри да измъчваш косата си, защото наистина ще останеш без нея, а оправяне след това няма.

# 68
имам средно специално не съм неграмотна
и не се базикам с никого ...

# 69
хора разберете ме искам прическата на Анелиа
и щи го постигна какво и да ми струва това Twisted Evil

# 70
  • Бургас
имам средно специално не съм неграмотна
и не се базикам с никого ...
Личи си.. Joy

# 71