Борко от вчера е с диария, днес е на безмлечни храни, взех му лечебната Хумана и му пека ябълки + моркови, оризовите каши на Слънчо.
Мога да ти препоръчам и слаб чай от шипки, мноооого слабо подсладен-мисля че и двата пъти когато се налагаше да го ползваме, той реши проблема

Angya, дано инфото ти е от полза и не ти се налага често да прибягваш до услугите на който и да било от посочените

.. По повод на храненето с чипсове и подобни, ще ви дам пример с големия ми син. Той често има проблеми с гърлото и когато се разболее кашлицата му продължава много дълго, независимо от вида лечение. Та по този повод съм забранила да се пие газирано, или ако се пие в редки случаи и след изрично разрешение- в мое присъствие и то грижливо разгазирано с захар! Да е газирано и ледено пък - съвсем!!! И какво става веднъж... давам аз пари за училище, за да има какво да хапва момъка, нооо един ден съвсем случайно го излових в близкия до училището магазин награбил едно ледено пепси в кутийка..в най големия студ който може да си представите+кашлящ от една седмица. Прави компания на две девойки и жули ледено газирано пепси с най-доволната физиономия на света. Като ме видя се стъписа, зачуди се къде да го скрие...
Искам да кажа че стриктните ограничения не са най добрия подход, особено в една по-самостоятелна възраст. Затова не смятам да се оливам да предлагам на малкия какво ли не умишлено, но ако случайно има ситуация, в която може да опита- не смятам да ограничавам.