.
Ще преминете и през това изпитание и всичко ще е наред. Много Ви прегръщам с Гого! 
Между другото, ако видите, че нещо съм объркала, свиркайте! Никога не съм учила български правопис, български език и литература не са ми преподавали, книги на български чета по-рядко, отколкото на руски, а произведения на български автори - изобщо
Убедена съм, че често греша в изразите и членуването. Забелязвам, че някои от пишещите, не са "на ти" с пунктуацията

всичко ще е наред ,само трябва да си спокойна ,целувки и прегръдки от нас
Аз имам същия проблем.Петя не иска да остава с никой друг.А само да ме види да излизам от стаята и писва,три реда сълзи реди.Дори от скоро взе да си играе с баща си.

стискам палци всичко да се развиее по най-добрия начин и скоро да сте си в къщи. Предстои ви голямо изпитание за двамата, но вярвам, че е за добро и всичко ще е наред. Ако имаш нужда от нещо разчитай и на мен. Дръж ни в течение ... кураж и бъди силна заради малкия, ще се оправите и скоро ще тичате и играете без каквито и да е притеснения
пак забравих за снимката. Много съм зле... колажа е станал страхотен. Направо ми идва да си го копирам и после да го дам да ми го извадят в някое фото да си го окача на стената. Ама ще изчакам поне и моят Алекс да се появи там.
Браво ,тъкмо за нова тема ще си го сложим. А колко са порастнали всички. Появили са се доста дечица, които не съм виждала отдавна във фейса и наистина са станали вече големи дечица. Пу, пу да са ни живи и здрави, а че са най- хубавите, то това е напълно ясно.
) ей така за всеки случай, пък ако има нещо стомашно да му помогне ?
Ние днес имаме имен ден... а също така и всички Алексчета... Така че почерпете се за наше здраве и за здравето на всички бонбончета от темата с това име 
колажът е страхотен. А ти си много бърза, как намираш време с 2 малки деца, чак ти се чудя....
, да е живичък и много, много здравичък, да расте безгрижен и обичан, да радва мама, тате и кака. 

да са живи и здрави 
. Ама много са ни сладки, не че са си наши ама голяма красота са ни бебоците, пу, пу, пу
Препоръчани теми