Нямам никакви данни за добри детски кардиолози, но поразрови тук и дано успеете да по-рано да запазите дата за операцията.
Прегръдки и бъди силна, мила

Стискам ви силно палци всичко да мине добре и бързо да се възстанови малкия. Гадното при нашата диагноза (нали сме с еднакви) е, че повечето дечица прекарват рождения си ден в болницата
Но поне е за добро
Обади се в НКБ, обясни че сте с една операция и че спешно ви пращат защото се налага да се направи втората скоро. Ще ти запазят бързо час. Ние като бяхме на зор ни запазиха за след 2-3 дни.
, още тази вечер ще постна каквото съм направила. Ако съм объркала някое именце ще помоля да ми сигнализирате на лични и ще го поправя. Ако някой допълнително изяви желание, може да ми изпрати снимка на имейла: elena.y.yankova@gmail.com
, още тази вечер ще постна каквото съм направила. Ако съм объркала някое именце ще помоля да ми сигнализирате на лични и ще го поправя. Ако някой допълнително изяви желание, може да ми изпрати снимка на имейла: elena.y.yankova@gmail.com 

цял ден дебна Вики с фотоапарата да хвана хубави усмивки

Препоръчани теми