Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 364
  • 685
  •   1
Отговори
# 315
ПИНК ПАНТЕР, Ами то действието на прогестерона се видя, косата ми потъмня и рязко отслабнах след това косата ми пак изсветля и отслабнах още повече... Rolling Eyes

А за интимния живот... не съм правила секс, ако това е въпроса...

# 316
Книгата сигурно я има по книжарниците,а може да я видиш и тук http://web.uni-plovdiv.bg/victorivanov/books/enz_faktor.pdf или да си я купиш http://www.book.store.bg/p31788/enzimniat-faktor-d-r-hiromi-shinia.html
Колкото до привикването,теорията е,че човек има определен запас от ензими и по-точно от едни ензимен фактор,от който се синтезират необходимите за усвояването на храната ензими.Като се приемат ензими чрез храни или добавки се намалява необходимостта от синтезиране на ензими,а следователно и изразходването на запаса на организма.Звучи логично,дали е вярно обаче....С храната си приемаме ензими,така че едва ли може да има място за опасения.

Последна редакция: пт, 02 мар 2012, 00:37 от NikoDim

# 317
NikoDim, благодаря ти за отговора и линковете за книгата!  Hug Твоите отговори много ме успокояват! Според това което прочетох ако прекаля  с ензимите лесно ще разбера... засега съм решила да ги пия само когато имам нужда - млада съм още  Simple Smile

# 318
Здравейте,

търся да закупя неотворена опаковка Doctor's Best, Best High Potency Serrapeptase, 120,000 SPUs, 90 Enteric Coated Veggie Caps - http://www.iherb.com/Doctor-s-Best-Best-High-Potency-Serrapeptas … e-Caps/23747?at=0

Ако някой разполага с такава за продаване, ще бъда благодарен да ме информира на лични.

Поздрави!

# 319
  • Пловдив
Здравейте, отскоро започнах и аз с ензимите. Боря се с една парауретрална киста. Но понеже за пръв път поръчвах  и не си направих добре сметката, установих, че не съм взела достатъчно големи разфасовки от ензимите.Ще ми стигнат само за още няколко дни.Вече направих поръчка ,но не ми се иска да прекъсвам,та ще помоля,ако някой има излишни,да ми пише на ЛС PeaceСтава въпрос за натокиназа,серапептаза и бромелаин Peace

# 320
  • София
Да се разпиша отново в темичката. 7м. вече пия ензимите. За този период възелът на щитовидната е без динамика, а кистата е леко намаляла. Последните 2м. включих и лумброкиназа за да се повлияе кръвното и имаше ефект, за разлика от преди. кръвното не се влияеше. Обаче не съм сигурна че се дължи на лумброкиназата. Предписаха ми Еутиркс 25мг- може и от хормона да е. Ще ги спра за 2-3м. докато си взема добавките за ставите, после може да мина пак на ензими.

# 321
  • София
Искам да съобщя, че на Пинко от няколко дена му е възложена забрана във форума-може да чете, но не може да пише. Надявах, се че банът е временен, но до сега няма промяна.  Sad

# 322
е тва вече е ..................
трябваше сирун ода си напарви кабинет и да дере кожи с такси и да взима пари за да не го заклеймят. Егати  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
НА мен той ми помогна. С ензимите предотвратих махането на едната ми тръба  Hug
Пинкооооооо дано по скоро се завърнеш сред нас!

# 323
Пинко, надявам се бързо да изтече БАН-а, макар че хич не виждам за какво може да е !  Hug

Надявам се и Валя да е вече доста по-добре ! Praynig

# 324
Без Пинко не върви темата. GrinningГледам,вчера са го пуснали.Значи скоро ще го видим и тук.

# 325
Отвързаха ме...

Само не знам как ще ви консултирам след като от ръководството на форума настояват, че хранителните добавки на лекуват (позиция на БАБХ) и раздават шамари...

Трябва да измисля някаква витиевата форма. newsm78

Жена ми се подобрява, но много бавно. Изправят я и я разхождат из стаята. А ръката и е на същото дередже, на каквото беше крака преди месец.

Но много плаче и иска да се прибре в къщи, а там възможностите ми са силно ограничени... bowuu

Последна редакция: ср, 14 мар 2012, 10:32 от PinkPanther

# 326
Че за това ли ти беше бана?Ензими се продават и в аптеките и ги изписват лекари,рекламират ги по медии.Вярно,че в iherb има и много боклуци,то за това е добре и са се споделя опита да не се набутват хората.

# 327
  • София
Здравейте  Simple Smile
Всички знаем, че ензимите не са лекарство, а хранителна добавка и не са панацея  Grinning
Затова си пием и лекарствата  Crazy
Но е факт, че подобряват общото ни състояние  Grinning
Излекувах 5 см спукана киста за един месец с противозачатъчно средство и ензими Simple Smile
Докторите ми даваха около три месеца, за да изчезне и бяха удивени Simple Smile

Поръчах си дъвчащите ензими от папая, ще си поръчам и другия общ пакет.
Имам доказана СПКЯ и положението започва да се влошава с МЦ над 10 дни.
Освен ензимите, започвам активно да се движа, а храненето от две години е много здравословно при мен.
В момента кърмя и няма как да пия лекарства.

Бъдете здрави всички Simple Smile

Последна редакция: чт, 15 мар 2012, 13:58 от Евелина

# 328
  • София
Евелина, виж какви за причините за бана на Пинко:

Публикуване на референтен код извън темата за iherb.
Продължаващо предписване на лечения въпреки отправени предупреждения.
Приписване на лечебни свойства на хранителните добавки (подвеждаща информация според БАБХ).

Mamma , известно е , че във въпросната  тема/а и не само в нея/ се дискутират основно свойствата и действията на хранителните добавки . И препоръки и съвети за справяне със здравословни проблеми се дават от почти всички пишещи там,не само от Pink Panter . Това автоматично означава , че  "виновните" сме доста повече, а не  само той.
Мисля, че отношението към Pink Panter в този случай e несправедливо и Ви моля да отмените забраната му.

Няколко пъти отправях публично предупреждения и изрично писах, че повече няма да се правят компромиси.
Пускането на кодовете за отстъпка извън темата за iHerb даде допълнителна тежест - това също многократно е обсъждано и достатъчно пъти съм писала предупреждения. Потребител, който от толкова отдавна пише в темата, е невъзможно да не е запознат с условията и публикуването на кодовете извън темата се счита за съвсем тенденциозно.
В случай, че има други потребители, които си позволяват да публикуват кодове извън темата или да назначават "лечения", моля, използвайте линка Информирай модератор.

Бързо трий кода!

# 329
  • София
Леле, каква беля щях да си направя...
Благодаря ти Bobka  Hug

Общи условия

Активация на акаунт