Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 339
  • 685
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте, на приятелката ми й отсраниха тумор на гърдата. От направените биопсии се е установило, че има расейки само в най-близкия лимфен възел, останалите проби са съвсем нормални.
Назначена й е химиотерапия.
 Дали в този случай протеолитичните ензими са добър профилактичен вариант и основната схема ли е подходяща или нещо по-засилено?

# 331
cocurbita pepo - всички тумори, вкл. метастазите имат защитна обвивка от фибрин.  Цитостатиците трудно минават през нея.

Протеолитичните ензими разграждат фибрина. Това значи, че подпомагат действието на цитостатиците, ако се приемат едновременно.

# 332
Благодаря ти, Pink Panther.
А основната схема ли е подходяща или нещо друго?

# 333
cocurbita pepo - пакетът ензими винаги е един и същ - описан е по-назад.

Той разгражда фибрина.

# 334
И аз ги изпробвах ензимите - за кратко засега, но съм доволна; сега ще поръчам по интернет, само да видим тези кодове сега къде щи ги намеря.... Sunglasses

# 335
  • София
Ето тук е темата за пазаруване на добавки...има кодове колкото щеш  Simple Smile

# 336
Здравейте !
Имам една излишна, неотворена нова Натокиназа, купена от АйХърб, та с една дума продавам я.
Ако имате въпроси, пишете ми Simple Smile

# 337
  • Düsseldorf
Пак ви изтървах, но сега ще изчета всичко.. Simple Smile

# 338
  • София
здравейте,
взех си Серапептаза да пия за атрита ми.
Та въпросът ми е- в каква доза трябва да пия за активен артит и по колко IU. На опаковката пише 2 пъти по 2 табл ама се чудя дали би могло и повече в началото.
Артирта ми е от 3г и половина и е доста агресивен.
Така, че ще се радвам ако можете да ме посъветвате.

# 339
Bunnie Аз я пия от близо 18м. по 120 000UI но са я пили и три пъти по толкова може да почнеш с три пъти по толкова и повече да приемаш няма да ти навреди. Всичко е въпрос за колко време ще ти стигне, и парички. Иначе според мен намаля болката. Аз съм доволна от нея.

# 340
  • Ловеч
Здравейте,
освен пакетът ензими от първа страница нещо допълнително трябва ли да се пие при проблеми с разширени вени?

# 341
какво мога да дам на дете на 2г и 10м за алергия и постоянен алергичен ринит?
Мисля си за кварцетин, но не съм сигурна в каква дозировка и дали мога да го съчетая с коластра, спирулина, рибено масло  newsm78

# 342
  • Тука, под липите стари...
Имаше ли назад в темите списък със заболявания, при които може да се опита с ензимите. Интересува ме конкретно синдром на Рейно. Надявам се Пинки да се включи.

# 343
Момичета, има ли според вас някаква разлика в качеството между едното и другото:
http://www.iherb.com/Now-Foods-Bromelain-415-mg-180-Tablets/436?at=0
http://www.iherb.com/Source-Naturals-Bromelain-2000-GDU-g-500-mg-60-Tablets/991

Гледам, че Пинко е сложил този на Now в пакета, просто се замислих дали мога да го заменя с другия защото определено съм почитателка повече на Source Naturals  Embarassed.

# 344
На Source Naturals май идва по-скъп.

Последна редакция: пт, 04 май 2012, 16:55 от dt

Общи условия

Активация на акаунт