Лечение с протеолитични системни ензими (4-та тема)

• 133 322
  • 685
  •   1
Отговори
# 345
http://www.iherb.com/Enzymedica-Repair-Gold-120-Enteric-Coated-Capsules/18112 аз пия това+Natto na DrBest,Има почити всичко необходимо в 1 капсула.

# 346
  • София
To4e, на Нау Бромелайн-ът е малко по-силен, но мисля, че не е проблем да го замениш с този на Source Naturals.

# 347
Темата нещо замря без Пинко.
Пиете ли още ензимите?Аз си ги поръчвам редовно,за сега усещам положително въздействие.
Вижте приложение на препарат на основата на папапина при различни заболявания http://www.caripazim.net/index.php?option=com_content&view=a … id=2&Itemid=2

# 348
  • Ловеч
Аз пия от скоро трите основни ензима + papaya enzymes на Now food. Направи ми впечатление че в папая ензимите на  Now foods има и Bromelain 2400GDU/g -20mg на пастил. Значи ли това, че бромелаинът е достатъчен да си го набавям заедно с папаята без да приемам отделно бромелаин от тези основните?

# 349
  • София
аз пия само серапептаза за определен проблем но за сеа не усещам разлика. а го пия от около месец и нещо.

# 350
Имам неотворена Doctor's Best, Best Nattokinase, 2,000 FUs, 90 Veggie Caps.
Aко някой иска да ми пише на лични. Peace

# 351
Здравейте,
Преди 2 седмици купих ензимния пакет за жена ми и понеже другият месец ще почвам и аз днес се поразрових  в https://www.bodybuilding.com/ и излиза доста по евтино /има и 10% не само за 1 поръчка/ , подарък /за покупки  над 75$/100%/ 150$/. Другата врътка за хора живеещи в БГ. / поне преди като съм пазарувал от този сайт /е преди да платите на коментари да напишите да ви смъкнат от фактурата  20-30%.
Няма от силната серапептазаи, но нея ще я взема от друго място.

Doctor's Best Best Nattokinase   90 Vcaps        $11.98   х5           $59.90

NOW NAC                                   250 Capsules  $21.79   х1           $21.79

NOW Bromelain                          180 Tablets     $14.90   х4           $59.60 /малко по-слаб е /

NOW Ubiquinol CoQH-CF             60 Softgels     $17.24  х4           $68.96 /има и по-евтин на МРМ 9.99%

Coupon Discount: - $21.02

Shipping: $12.44     

Total: $201.67

това е само пример.доколкото сметнах в iherb излиза над 220$

пп някой знае ли какво стана с Пинки

Последна редакция: сб, 19 май 2012, 03:25 от yo-yo1

# 352
Цените наистина са по-добри,а и ако е вярно,че ако ти пратят продуктите от склада в Холандия няма да ти взимат ДДС...Транспорта е по-скъп,а и не се вижда до кога са годни за употреба.Струва си да се опита.

# 353
  • в 1001-та нощ
Темата нещо замря без Пинко.
Пиете ли още ензимите?Аз си ги поръчвам редовно,за сега усещам положително въздействие.
Вижте приложение на препарат на основата на папапина при различни заболявания http://www.caripazim.net/index.php?option=com_content&view=a … id=2&Itemid=2

с какви очавания ги приемаш и какво позитивно въздействие усещаш  Rolling Eyes

# 354
Цените наистина са по-добри,а и ако е вярно,че ако ти пратят продуктите от склада в Холандия няма да ти взимат ДДС...Транспорта е по-скъп,а и не се вижда до кога са годни за употреба.Струва си да се опита.

Транспорта е по-скъп защото бях напълнил доста количката. За годността е вярно, не се вижда, но от толкова поръчки не съм имал проблеми. Всеки сам си решава.

# 355
Желая да се запиша и аз тука защото темата ми се видя страшно интересна и пряяко ме касае  и затова основно съм тука но нямам търпение да изчета всичко просто страшно много коментари са .
Затова направо ще започна с въпрос.В един от постовете срещнах че ензимите прочиствали кръвта от тежки метали.А как биха въздействали на черен дроб увреден точно следствие на работа в среда с висока концентрация на изпарения от тежки метали и други вредни химикали използвани при обработката на металите.Може би въпроса ми да насоча към Пинк пантер.Ще питам и моя личен лекар но той никога не ми е споменавал за протеолитични ензими.

# 356
Желая да се запиша и аз тука защото темата ми се видя страшно интересна и пряяко ме касае  и затова основно съм тука но нямам търпение да изчета всичко просто страшно много коментари са .
Затова направо ще започна с въпрос.В един от постовете срещнах че ензимите прочиствали кръвта от тежки метали.А как биха въздействали на черен дроб увреден точно следствие на работа в среда с висока концентрация на изпарения от тежки метали и други вредни химикали използвани при обработката на металите.Може би въпроса ми да насоча към Пинк пантер.Ще питам и моя личен лекар но той никога не ми е споменавал за протеолитични ензими.

Не съм много компетентна но мисля че за изчистване от тежките метали се пие хлорела и спирулина за профилактика на черния дроб в лека форма ние пием силимарин от този много добър ефект имахме болки в черния дроб изследванията нормални но сега не боли и си пийваме http://www.iherb.com/Now-Foods-Silymarin-Milk-Thistle-Extract-2X … g-200-Vcaps/13870 в нашите аптеки продавах един силимарин който е 90мг а този е 300мг доста силен и ефикасен плюс други билки. Не знам ензимите да чистят точно тежките метали но чистят разни шлаки то вече от толкова инфо се омотах някъде назад пинки в първите теми беше дал доста статии. Е да си кажат тежката дума и по разбиращите. Иначе ние си пием серапептазата противовъзпалително за ставите и сме доволни. Но сме пили целия пакет.

# 357
  • София
тони1112, виж това, може да ти е от полза http://plamenshopov.blog.bg/lichni-dnevnici/2010/04/23/zelena-hu … vane-na-or.533428

# 358

Не съм много компетентна но мисля че за изчистване от тежките метали се пие хлорела и спирулина за профилактика на черния дроб в лека форма ние пием силимарин от този много добър ефект имахме болки в черния дроб изследванията нормални но сега не боли и си пийваме http://www.iherb.com/Now-Foods-Silymarin-Milk-Thistle-Extract-2X … g-200-Vcaps/13870 в нашите аптеки продавах един силимарин който е 90мг а този е 300мг доста силен и ефикасен плюс други билки. Не знам ензимите да чистят точно тежките метали но чистят разни шлаки то вече от толкова инфо се омотах някъде назад пинки в първите теми беше дал доста статии. Е да си кажат тежката дума и по разбиращите. Иначе ние си пием серапептазата противовъзпалително за ставите и сме доволни. Но сме пили целия пакет.
Благодаря за инфото.Лекарството което ми изписаха е Легалон и съдържа точно екстракт от бял трън както и Силимарина само че струва 14лв.Това със системните ппротеолитични ензими ми се стори наистина революционно.Мисля да проуча основно темата от самото начало а и да се консултирам тук таме.

# 359
Здравейте! Да се включа и аз в темата. От два дни чета темата и вече съм много "зарибена", но не виждам коментари след 07.

В момента разглеждам български сатове за комплекта. Попаднах на това:

http://sunsplash-bg.com/product.php?ProductID=13

Обаче не пише стоностите на ендимите.
Някой да е запознат?javascript:void(0);

Общи условия

Активация на акаунт