Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 811
  • 731
  •   1
Отговори
# 135
  bouquet

А за Варна някой може ли да ми даде линка, на който се избираха доставчиците на английски език и някакво менение за някой от тях.

Аз се записах към Британика. Не знам как ще бъдат курсовете, но на първо време ми направиха добро впечатление. Направиха ми входящ тест за да определят нивото и ме записаха в съответната група. Курсовете ще са събота и неделя от 10-13ч и ще има през седмицата някой друг час като не е уточнено още точно кога. 40% от занятията ще са онлайн, но и те ще са в точно определен час с точно определено задание. Мен ме устройва много като разписание. Не се доплаща нищо, включително и за учебници.

Какво означава онлайн... Курсовете там не са ли в нормален вид, 40 поцента са по интернет ли!? А вчера аз си взех моето уведомление, ще търся английски, това в Британика ми харесва със събота и неделя, ама онлайн... хм

Asheara
, Британика само в събота и неделя ли предлагат курс по програмата. Аз съм се насочила към тях, но предпочитам вечер от 19ч.

Мисля, че зависи от нивото. Те правят специални групи, които са само към БТ. В началото ми казаха, че ще са през седмицата от 18,30-21,30ч, но после се обадиха да променят, явно са направили групите и са сменили графика. Така че другите нива може да са в други часове.

Ако сте се записали към Британика ми пишете на лични да се запознаем  Laughingи да ходим заедно. Grinning

# 136
Някой във Варна с по-голям номер (към 2000, 3000) пробвал ли се е да провери на място в БТ дали е одобрен и уведомлението му да се е оказало готово, както се е случвало в София?  newsm78

# 137
Ultraviolet, аз съм почти 1400, обаче като звънна да искам да попитам ми казват че не са стигнали дотам... Rolling Eyesпоследно клюкарка каза че са до 900 и...

# 138
Ultraviolet, аз съм почти 1400, обаче като звънна да искам да попитам ми казват че не са стигнали дотам... Rolling Eyesпоследно клюкарка каза че са до 900 и...

Някой по-напред беше написал, че са разгледани до номер 1000, прочетох

# 139
Ех, момичета, много горещо се надявах, че нещата ще се пораздвижат и при нас във Варна, но както върви, явно края на Декември не ми мърда с моя номер над 3000! Tired

# 140
Сестра ми току що ми каза, че в БТ Изток все още са до номер 6000 и няй-рано към средата на месеца ще има нови резултати.

Как до номер 6000? В четвъртък ме върнаха от там защото съм била номер 5000+, а били удобрени само до 5000. А предната седмица звъннах да питам, дали съм удобрена и казаха да отида да си взема уведомлението... Малоумна работа  #Cussing out

# 141
Ultraviolet, дори и да стигнат до твоя номер през Декември мен ме гложди мисълта, че тогава ще се оправдаят с липса на пари, дано да греша, ама всичката им е такваз  ooooh!

# 142
клюкарка, аз силно се надявам до края на ноември да имам някаква яснота....записала съм пк и съм се насочила към дистанционно обучение, така че по един или друг начин ще имам възможност да изкарам поне 70% от часовете...поне такава сметка си правя Laughing обаче като гледам с каква скорост се обаждат, пък и дали съм одобрена.... ooooh!

# 143
Здравейте,аз съм от одобрените късметлийки,чакам от година и половина.Още от първата програма-"Аз мога"Чак сега си получих уведомлението и за мой късмет съм бременна в 8 месец.Няма да се отказвам даже се записах в Алфа Медика-Варна.Ако има някой записан там или е в моето положение,моля да ми пише.Късмет на всички чакащи! newsm10

# 144
tedd, как ме е яд, че и аз не записах и пк  #Cussing out

tanita_g, и аз ще започвам там, какъв език си? Браво, че не си се отказала! Това наистина е много добра възможност и не бива да се отказваме  Laughing

# 145
Някой във Варна с по-голям номер (към 2000, 3000) пробвал ли се е да провери на място в БТ дали е одобрен и уведомлението му да се е оказало готово, както се е случвало в София?  newsm78

В петък бяха стигнали до към номер 1000. И най-добре ги морете по телефона, там по-дават инфо, т.к нямали време да изпращат смс-и или да звънят по телефона за да ни уведомяват  #Crazy

# 146
desdemona, те май на всеки различно отговарят ooooh! до теб стигнаха ли?

клюкарка, ами аз език нямам нужда да уча, а пк влиза в плановете ми за "кариерно развитие" така да се каже, че общо взето- единствено заради това записах, по принцип не обичам курсове, обучения и тн, стигат ми 12год средно и една камара висше и още няколко квалификационни курса... Crazy

# 147
desdemona, те май на всеки различно отговарят ooooh! до теб стигнаха ли?

клюкарка, ами аз език нямам нужда да уча, а пк влиза в плановете ми за "кариерно развитие" така да се каже, че общо взето- единствено заради това записах, по принцип не обичам курсове, обучения и тн, стигат ми 12год средно и една камара висше и още няколко квалификационни курса... Crazy

Аз си взех уведомлението в петъка още на 04 ноември, аз съм номер 0797  Peace Ако така ще се ориентирате ...

# 148
И аз все още си чакам- 1078, на кой тел. номер ги притеснявате да им звънна следващите дни?
desiniko, аз само съм се насочила към британика, иначе още нямам ваучер  Mr. Green

# 149
 Днес ще си взема ваучера, като чаках за него близо година и половина. Първо бях в програмата "Аз мога", слд това ме прехвърлиха в "Аз мога повече"- точно, като tanita_g . Записах се в Планета.
 Сега обаче ми предстои да остана без работа до няколко дни. Имате ли идея, какво ще се случи, ако след една седмица се запиша, като безработна? Доколкото прочетох, ваучера не би трябвало да ми бъде отнет(при положение, че се водя на работа в момента на връчване). И все пак, има ли някой с подобен проблем?

Общи условия

Активация на акаунт