А за Варна някой може ли да ми даде линка, на който се избираха доставчиците на английски език и някакво менение за някой от тях.
Аз се записах към Британика. Не знам как ще бъдат курсовете, но на първо време ми направиха добро впечатление. Направиха ми входящ тест за да определят нивото и ме записаха в съответната група. Курсовете ще са събота и неделя от 10-13ч и ще има през седмицата някой друг час като не е уточнено още точно кога. 40% от занятията ще са онлайн, но и те ще са в точно определен час с точно определено задание. Мен ме устройва много като разписание. Не се доплаща нищо, включително и за учебници.
Какво означава онлайн... Курсовете там не са ли в нормален вид, 40 поцента са по интернет ли!? А вчера аз си взех моето уведомление, ще търся английски, това в Британика ми харесва със събота и неделя, ама онлайн... хм
Asheara, Британика само в събота и неделя ли предлагат курс по програмата. Аз съм се насочила към тях, но предпочитам вечер от 19ч.
Мисля, че зависи от нивото. Те правят специални групи, които са само към БТ. В началото ми казаха, че ще са през седмицата от 18,30-21,30ч, но после се обадиха да променят, явно са направили групите и са сменили графика. Така че другите нива може да са в други часове.
Ако сте се записали към Британика ми пишете на лични да се запознаем