Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 833
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Хм, много тъпо. Аз се бях насочила към Кабината за френски. Тези englishtown обаче най-вероятно са само за английски.

Има ли други дистанционни курсове освен в Кабината и Englishtown? Някой има ли представа? Аз все още чакам одобрение, така че има време да се осведомя, но все пак...

Моя приятелка се записа в www.e-obuchenie.bg, там мисля че има и телефони. Доколкото разбрах от нея е виртуална класна стая, в която можеш да влизаш по всяко време и после имаш консултации с учител 1 път седмично! Нещо такова   Simple Smile

# 151
Някой от Варна има ли актуална информация до кой номер са стигнали с раздаването на ваучери?

Аз съм с номер  2690 и вече започвам да подозирам, че може и да не ме огрее... newsm78

# 152
Днес ще си взема ваучера, като чаках за него близо година и половина. Първо бях в програмата "Аз мога", слд това ме прехвърлиха в "Аз мога повече"- точно, като tanita_g . Записах се в Планета.
 Сега обаче ми предстои да остана без работа до няколко дни. Имате ли идея, какво ще се случи, ако след една седмица се запиша, като безработна? Доколкото прочетох, ваучера не би трябвало да ми бъде отнет(при положение, че се водя на работа в момента на връчване). И все пак, има ли някой с подобен проблем?
Най добре попитах на място като отиваш за ваучера!

# 153
Днес ще си взема ваучера, като чаках за него близо година и половина. Първо бях в програмата "Аз мога", слд това ме прехвърлиха в "Аз мога повече"- точно, като tanita_g . Записах се в Планета.
 Сега обаче ми предстои да остана без работа до няколко дни. Имате ли идея, какво ще се случи, ако след една седмица се запиша, като безработна? Доколкото прочетох, ваучера не би трябвало да ми бъде отнет(при положение, че се водя на работа в момента на връчване). И все пак, има ли някой с подобен проблем?
Най добре попитах на място като отиваш за ваучера!

Здравей, мисля че бях писала, но аз бях в такава ситуация - останах без работа 2 месеца преди края на курса и нямах проблеми! Щом са ти дали ваучера, и си била на работа при връчването, би трябвало да няма проблем! Поне при мен нямаше - за гр. Варна!

# 154
  • Варна
Аз съм номер 1051 във Варна, тези дни най-вероятно ще мога да мина на място да проверя, и ще пиша. Иначе съм записала италиански, но ме съмнява дали ще успея да си намеря доставчик, и дали ще е удобно времето.

# 155
Здравейте,честито на всички, които вече си имат ваучери! Случайно да знаете в младост до кой номер са стигнали?

# 156
Здравейте,честито на всички, които вече си имат ваучери! Случайно да знаете в младост до кой номер са стигнали?

Ходих миналата седмица да проверя какво става (аз съм номер 3 хиляди и някой си), бях одобрена - получих си уведомлението. На опашката се говореше, че са стигнали до тези с номер 5 000, но това все пак е неофициална информация, защото всички там бяха все около номер 3 000 и все никой не ги беше уведомил, а идваха да проверят сами. Според това, което чета във форума, мисля, че БТ в Младост работят бързо, така че те съветвам да провериш на място.

Много е сложно с доставчиците! Дойде ми до гуша да търся и чакам удобния вариант, а и с този наплив по програмата, едва ли... Затова и аз записах италиански в Омега за понеделник и сряда вечер.  Успех на всички!!!

# 157
Има ли някой информация до кой номер са стигнали в БТ-Люлин?

# 158
Има ли някой информация до кой номер са стигнали в БТ-Люлин?
И аз се интересувам. В петък към 10 сутринта по телефона ми казаха, че не могат да ми дадат информация до кой номер са, да чакам обаждане Confused

# 159
Моля  Praynig, ако някой има информация за БТ Сердика да пише!
Благодаря   Hug

# 160
  • София
И аз за "Сердика"се интересувам.
Днес трябваше да отида, но децата ми са болни и не мога.
Ако някой скоро е взел ваучер от това БТ моля да пише кога и кой номер е.
  bouquet

# 161
  • Варна.....
Аз съм номер 1051 във Варна, тези дни най-вероятно ще мога да мина на място да проверя, и ще пиша. Иначе съм записала италиански, но ме съмнява дали ще успея да си намеря доставчик, и дали ще е удобно времето.
Бързаш- моя приятелка е 700 и нещо си и една тази седмица ще ходи за уведомление.

# 162
Здравейте, момичета!
Аз също чакам да ме одобрят, но най-лошото е, че където и да се обадя да питам /за немски език говоря/ ми казват, че програмата трябва да приключи до 30.06.2012г. и курсовете трябва да са по три пъти в седмицата, че и някои съботи и недели.
И така както си чакаме ми е много интересно кога ще почнем, че да приключим в срок.
Някой знае ли дали това е окончателно решение или има изгледи да се промени нещо?
И ако случайно някой има инфо за добър доставчик по немски език моля да сподели.
Благодаря ви предварително   bouquet

# 163
Момичета,незнам,обаче в Пловдив,според мен има саботаж на тази програма.Как може да са още до номер 328...през ден им звъня...все работят по въпроса,нови списъци няма,казаха да чакаме смс-и ....кога по Коледа да се надяваме на чудеса ли....явно според мен искат да остане съвсем малко време за обучение и или институциите да откажат да ни обучават или пък такава програма да ни направят,че ние да се откажем...някой ако разбере нещо за БТ Пловдив,да пише...

# 164
Не знаех, че има ред и за получаването на ваучера... Sad Понеже моят курс по италиански ще започне на 25.11, от БТ Младост ми казаха днес, че твърде рано съм дошла да си го искам.. най-рано на 18.11 щели да ми го дадат. Това БТ вече ми е като втори дом Sad

Координаторът на Омега, който ми подпечата уведомлението, сподели, че след юни '12 ще има подобна програма, затова бързат с приключването на "АЗ...".

Общи условия

Активация на акаунт