Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 940
  • 731
  •   1
Отговори
# 165
Някой с пресни новини от Бургас ?

# 166
Здравейте момичета,аз се записах в "Алфа медика"Варна и ще започна на 12.12.много доставчици проверих,но почти всички са вечерни.А аз ще бъда в дневна група-от 14до 17 часа.4 пъти седмично.Това ми беше най-удобно като време.Казаха ми,че ваучерите ги дават седмица преди да започне курса.А от хора,които вече са го карали разбрах,че дистанционно е доста трудно.Аз съм с английски. Успех на всички.

# 167
Клюкарка Simple Smile а ти в коя група си и кой език,кога ще започвате?Може да сме заедно.  Simple Smile

# 168
Tanita_g, жалко аз съм френски.желая ти много успех   bouquet значи двама ще се учите  Laughing

# 169
  • в зоната на здрача
Здравейте..
И аз сред одобрените, за бизнес администрация.
Но сега се чудя кой вариант да избера-дистанционно обучение или на ходя на място,
ама пусто няма кой да гледа децата..
Има ли някой учил и научил нещо дистанционно..

Успех на всички.. Hug

# 170
За езиците сигурно е трудно да се учат дистанционно, но за други спецалности, аз поне не виждам проблем. Така или иначе материалът е един и същ, без значение под каква форма  е поднесен, а научаването си зависи само от нас самите. Все пак има уроци в реално време, на които могат да се задават въпроси, ако има нещо неясно.
Лично за мен дистанционната форма е голямо предимство, предвид това, че работя на пълен работен ден и съм с 2 малки деца Peace

# 171
Аз подадох оплакване в АЗ за мотаенето в БТ Чернишевски, отговориха ми , че се очакват още 2500 ваучера за Пловдив, освен раздадените ок. 400 до момента. Само не ми е ясно как ще ще завършим в срок, ако бъдем одобрени, все пак трябва и на работа да ходим  Grinning

# 172
Благодаря ти,клюкарка Simple Smile Пожелавам успех и на теб!Да,ще учим заедно с бебка.Дано да се справя,сигурно ще ми е доста трудно..но няма как.Като съм се хванала на хорото... Simple Smile Дано не ми се налага да отсъствам много,защото имам право на 60 ч.отсъствия-най-много.Синът ми е голям и е добър с английския-надявам се,че ще помага.

# 173
Има ли някой информация до кой номер са стигнали в БТ-Люлин?
И аз се интересувам. В петък към 10 сутринта по телефона ми казаха, че не могат да ми дадат информация до кой номер са, да чакам обаждане Confused

И аз чакам за БТ Люлин. Споделете ако някой си е взел уведомлението. Омръзна ми да ги чакам повече  Sad

# 174
Ходих до БТ във Варна и отговорът беше: "Като ви дойде редът, ще Ви се обадим"...Списъци няма, внимание - "0"..... Ако някой все пак има идея до кога и колко ваучери ще бъдат раздадени, моля да сподели.

Поне да знам има ли смисъл да чакам....

# 175
Аз подадох оплакване в АЗ за мотаенето в БТ Чернишевски, отговориха ми , че се очакват още 2500 ваучера за Пловдив, освен раздадените ок. 400 до момента. Само не ми е ясно как ще ще завършим в срок, ако бъдем одобрени, все пак трябва и на работа да ходим  Grinning

Bgroza, благодаря за инфото. Т.е. бавят се, защото чакат ваучери?!?!?!  newsm78 newsm78
Странно, честно казано не вярвам, че по тази програма са им отпуснати 400 ваучера за Пловдив до момента.

# 176
Ходих до БТ във Варна и отговорът беше: "Като ви дойде редът, ще Ви се обадим"...Списъци няма, внимание - "0"..... Ако някой все пак има идея до кога и колко ваучери ще бъдат раздадени, моля да сподели.

Поне да знам има ли смисъл да чакам....

ами по тази причина и аз си чакам, по тел казват едно- тук хората съвсем друго и си следя някой с около моя номер...да се опхвали ooooh!

# 177
Къде подаде оплакване и аз да подам  Mr. Green

# 178
  • София
А как стои въпрос със отдавна безработни?

# 179
Влизам да се оплача. Вчера със завереното уведомление отидох в БТ да си получа ваучера. Отказаха да ми го издадат, защото обучаващата организация не била представила при тях график на учебните занимания. Откъснаха ми отрязъка със заверката от ДУ и го прибраха. На въпроса ми няма ли да дадат поне някаква бележка, че съм си върнала уведомлението в срок ми казаха "Не".
В момента нямам у себе си заверено уведомление, нямам ваучер, а курса ми започва след два дни  ooooh!
За пръв и последен път се занимавам с държавни програми, някъде по белия свят тези схеми може и да работят, но не и у нас.
Забравих да уточня, че БТ е в друг град и пътувам 70 км в едната посока, което удоволствие, заедно с връщането ми струва 15-20 лв. Досега се наложи да ги посетя 4 пъти!

Общи условия

Активация на акаунт