Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 52 070
  • 731
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Здравейте,аз съм от одобрените късметлийки,чакам от година и половина.Още от първата програма-"Аз мога"Чак сега си получих уведомлението и за мой късмет съм бременна в 8 месец.Няма да се отказвам даже се записах в Алфа Медика-Варна.Ако има някой записан там или е в моето положение,моля да ми пише.Късмет на всички чакащи! newsm10

Аз вече си започнах курса в Алфа Медика (испански) - два пъти сме имали досега, много съм доволна - групата е малка, преподавателката ми харесва, не сме доплащали нищо, осигуриха ни учебници и тетрадки. Peace

# 181
От БТ в Пловдив са много любезни и същевременно дезориентиращи! Току що звънях по тел- за моя номер казаха още малко търпение съвсем близо сме! На въпроса - до 2 седмици ще стигнете ли- не мога да кажа нищо конкретно за да не ви подведа! Joy Ми това означава че и след 2 м. може да стигнат! / за сведение малко над 600 съм /
И още нещо важно- уведомление и ваучер могат да се получат и в един ден при добра организация! НО курса /поне официално/ трябва да стартира след издаването на ваучера, т.е. не може да се включиш в курс който е започнал , макар и преди 2 дни!!! И най- голямото ми притеснение е че самите доставчици ми споделиха , че максимум до края на месеца се наемат да сформират групи и да започнат обучение по програмата тъй като физически няма възможност да се завършат курсовете до юни 2012 ! Така че ако от БТ Пловдив не се размърдат или на се удължи крайния срок на програмата - няма шанс за курс ако и 2 уведомления да ти дадат!

Последна редакция: вт, 08 ное 2011, 10:28 от veni-b

# 182
Моля, ако някой има информация или е получил обаждане от БТ Люлин, нека сподели кой номер е, защото отказват за пореден път да ми кажат до къде са стигнали и вече се отчайвам Confused

# 183
  • Някъде на път....
Има ли някой информация до кой номер са стигнали в БТ-Люлин?
И аз се интересувам. В петък към 10 сутринта по телефона ми казаха, че не могат да ми дадат информация до кой номер са, да чакам обаждане Confused

И аз чакам за БТ Люлин. Споделете ако някой си е взел уведомлението. Омръзна ми да ги чакам повече  Sad
И аз си чакам за БТ Люлин......  Crossing Arms

# 184
  • в зоната на здрача
Аз чаках, чаках и тъй като никой не ми се обади, отидох на място.
В БТ"Възраждане"съм с номер 3 хил. и някой си.
Одобрена съм и ми дадоха уведомление, даже и доставчик намерих в сградата на КНСБ-то..
Мой близък, също е одобрен, но още не си е взел уведомлението, но и никой не му се е обадил, до момента.
По добре идете на място и не чакайте да ви звъннат, че то и време за провеждане на курса няма..

# 185
И аз се интересувам. В петък към 10 сутринта по телефона ми казаха, че не могат да ми дадат информация до кой номер са, да чакам обаждане Confused

И аз чакам за БТ Люлин. Споделете ако някой си е взел уведомлението. Омръзна ми да ги чакам повече  Sad
И аз си чакам за БТ Люлин......  Crossing Arms

Момичета вие около кой номер сте, да се ориентираме, ако можем, до къде (не) са стигнали? Аз съм между 1000 и 1100, подадох на 1ви септември.

По добре идете на място и не чакайте да ви звъннат, че то и време за провеждане на курса няма..
В БТ Люлин така не става, просто те връщат, дори да отидеш на място. Обслужват само тези, които са уведомили, затова става толкова бавно.

# 186
  • град Русе
Днес се обадих и се оказа, че съм одобрена за италиански език  Peace. Мисля тази седмица да отида да си взема уведомлението, като междувременно си потърся езикова школа.

# 187
И мен ме върнаха от БТ-Люлин, нито ми казаха дали съм одобрена, нито ми казаха до кой номер са стигнали. Ужасни са!!! Казаха да чакам да ми се обадят. Аз съм около 1450 номер, подадох документи на 15.09.2011г.

# 188
Koи ез. центрове в Пловдив предлагат немски език, освен Скрипта /всичко е заето там/ и Евро алианс/ от ниво А1 - до Б1 е курсът/

# 189
  • Пловдив
Аз също търся немски език в Пловдив (А2) и не мога да намеря доставчик.

# 190
Утре ще звъня в НТС , гледам и там имат немски.В кабината предлагат ли немски?

# 191
Днес ходих в ТБ Варна.Попитах до кой номер са стигнали,отговориха ми-до 1000.За всички,които ги интересува.Успех!

# 192
Танита Hug Hug страхотна си! много благодарско, значи все пак не губя надежда до края на ноември да ми звъннат Crazy

# 193

И аз чакам за БТ Люлин. Споделете ако някой си е взел уведомлението. Омръзна ми да ги чакам повече  Sad
И аз си чакам за БТ Люлин......  Crossing Arms

Момичета вие около кой номер сте, да се ориентираме, ако можем, до къде (не) са стигнали? Аз съм между 1000 и 1100, подадох на 1ви септември.

В БТ Люлин така не става, просто те връщат, дори да отидеш на място. Обслужват само тези, които са уведомили, затова става толкова бавно.

Аз съм между 1100-1200. Мъжът ми ходи преди 3 седмици да провери. Казали му, че съм одобрена, но да чакам да ми се обадят те. На следващата седмицата го пратих пак да провери, и пак са му казали същото. Ама то ще мине месец, а още не са ми се обадили. Направо ми писна от тях. На много места курсовете започват съвсем скоро и незнам след това дали ще успеем да се включим. Пък и краен срок сложили. Просто нямам думи  ooooh!

# 194
Здравейте от мен.  bouquet
 Вчера си взех уведомлението от БТ. Бременна съм в 8 месец и ми се иска да започна обучение в "Кабината". Някой има ли отзиви?
Аз съм учила езика и няма да съм от 1 ниво , но доста неща правопис и граматика съм забравила, така че не знам от кое ниво ще започна.
Мъжът ми ще започне от А-Б и се интересувам също от доставчик във  Варна и по точно от добър преподавател и подхода му.Че нали ги знаете мъжете малко са като децата. Laughing
Имам позната  която сега приключи по програмата....ами с такова нежелание ходше милата, че знанията са и минимални и това заради преподвателката от която беше супер недоволна.
Ще се радвам вече започнали обучението да се включат с коментари относно доставчици и преподаватели.

Общи условия

Активация на акаунт