Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 531
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Да дам малко информация- обадиха ми се от БТ Сердика- одобрена съм с номер 2029. Оперативно счетоводство съм записала, ако някой има препоръки/ съвети- моля да пише. Района ми е Лозенец и около него. Предварително благодаря!

# 466
  • София
Сега отивам да ми попълнят уведомлението в "Интелект" на Фритьоф Нансен. Точно последната бройка запълвам. Имате ли отзиви за него? Искат доплащане на ниво по 70лв, но...не усях да намеря нищо друго удобно до офиса ми и да е вторник и четвъртък. Tired Писна ми да се ровя в нета и да търся и се спрях на него в крайна сметка..Пък и започват от 29-ти ноември, което също е + .

# 467
Аз пък съм изкслючително недоволна от обучението, което ми предоставя избраната от мен школа. Струва ми се, че ще се наложи да връщам тези 700 лева. Thinking
Това е нещо, за което малко хора си дават сега сметка. Ако се откажете ще трябва вие да плащате! Mr. Green

коя ти е школата, да сформираме клуб на недоволните  
това 15 човека в група по английски........ ooooh!

# 468
  • в света на неограничените измерения
Да дам малко информация- обадиха ми се от БТ Сердика- одобрена съм с номер 2029.

Дидка, честито! 
Аз съм няколко номера преди твоя, но не са ми се обадили.
Вероятно ще ми откажат, защото все още не съм свършила обучението по език
по "Аз мога".
Сега кандидатствам за ПК.

# 469
Привет на всички ,  искам да попитам как стои в момента казуса с използването на два ваучера
В момента карам курс по английски по програмата , днес ми се обадиха че съм одобрена и за професионално обучение . Как се процедира в този случай  newsm78
извинявам се питането , знам че е коментирано преди , но нали времето за обучение е малко и може ли да се провеждат и двете обучения едновременно , губя ли си ваучера   #Crazy
Питам ви защото установих че дамите работещи в бюрата по труда са достатъчно изнервени и отчасти некомпетентни и да знам дали съм си в правото или не
Благодаря ви предварително !

# 470
Здравейте! Попаднах в ситуацията с двата ваучера! В момента карам курс по англ.език, получих уведомление за одобрение за професионално обучение, имах час за получаване на ваучера, но не ми го дадоха! Едновременно не можело да се извършва обучението и за двете неща, може последователно!С половин уста ми отговориха , че ваучерът се запазва, но аз не съм убедена в това! Курсът свършва месец май 2012, какво ще стане с професионалното обучение - не ми стана ясно, тъй като курсовете по тази програма трябва да приключат до 30 юни 2012!В момента очаквам по-компетентен отговор! Ако има такъв - ще пиша. Според мен трябва да може едновременно - това са две различни програми- Аз мога и Аз мога повече! А и сроковете в които те одобряват- в едната програма - след година , а в другата след месец....Интересна ситуация!

# 471
EEEE    Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
 не може да са толкова замотани и неизяснени тези ситуации

maesitka те дадоха ли ти ваучер за професионално обучение  newsm78
нали вече е удължен срока за обучение или аз не съм разбрала точно ?

# 472
  • София
Здравейте,имате ли информация до кой номер са стигнали в БТ "Младост"София?Звънях миналата седмица,днес,но....така и никой не благоволи да се обади.

# 473
Бт Младост до 15.11 бяха до номер 6500, но това не е актуално и сигурно са напреднали още

# 474
Някаква информация за БТ-Люлин?

# 475
да, в петък бяха до номер 1000, аз съм 700 и си взех уведомлението. Съпруга ми е 1756 примерно, и не са му се обадили още.
Аз се запътвам към темата с английския и май ще избера дистанционно обучение в кабината, защото живея в Нови Искър и 6 месеца да си запълня съботите и неделите не ме устройва, вечерното също не ме устройва а и аз така или иначе знам отлично английски и това ще е само опреснителен курс за мен Peace

# 476
Някой знае ли къде точно са описани условията за обучение ако останеш без работа - продължаваш ли обучението?И ако го продължаваш имаш ли право да се запишеш в бюрото по труда като безработен?

# 477
да, в петък бяха до номер 1000, аз съм 700 и си взех уведомлението. Съпруга ми е 1756 примерно, и не са му се обадили още.
Аз ей сега им звъннах, около 1060-ти номер съм, казаха ми, че наближава, да очаквам обаждане, ако не до края на тази седмица, то другата.

# 478
Много моля, някой от посещаващите курса по английски език в школа Айли, ниво Intermediate, който тече в момента, да напише отзиви. Не съм по програмата с ваучерите, но искам да запиша В2 и тази школа ми е най-удобна, но не мога да намеря никакви мнения за нея.Видях, че  по- горе  и други са се интересували от нея.
 Hug

# 479
  • в града на вечния купон
някой знае ли дали при смяна на работодател трябва да информирам БТ?

Общи условия

Активация на акаунт