Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 537
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Нещо ново  за Варна? Разглеждат ли или не заявления.
Има ли такива с номер над 1000, на който са се обадили, че е одобрен?

# 556
  • София
..

Последна редакция: пн, 28 ное 2011, 15:13 от loona79

# 557
  • София
Здравейте! Попаднах в ситуацията с двата ваучера! В момента карам курс по англ.език, получих уведомление за одобрение за професионално обучение, имах час за получаване на ваучера, но не ми го дадоха! Едновременно не можело да се извършва обучението и за двете неща, може последователно!С половин уста ми отговориха , че ваучерът се запазва, но аз не съм убедена в това! Курсът свършва месец май 2012, какво ще стане с професионалното обучение - не ми стана ясно, тъй като курсовете по тази програма трябва да приключат до 30 юни 2012!В момента очаквам по-компетентен отговор! Ако има такъв - ще пиша. Според мен трябва да може едновременно - това са две различни програми- Аз мога и Аз мога повече! А и сроковете в които те одобряват- в едната програма - след година , а в другата след месец....Интересна ситуация!

На мен от БТ Изток (Младост) ми казаха, че ще изискват свидетелството за завършен курс по Аз мога, за да ми дадат ваучера за второто обучение по Аз мога повече. Не можем да караме едновременно двата курса.  Моят настоящ курс приключва в края на Януари 2012 и е почти абсурд да намеря фирма, която да организира курс по това време, камо ли да го завърша до Юни 2012...
П.С. Току що прочетох новините в 1 вестник - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=1129736
Удължават “Аз мога” до 2014 г." За Аз мога повече пише до 2013 г... 

# 558
О дано, че иначе е безумно....ако някой намери официална информация по въпроса моля да сподели Simple Smile

# 559
 Praynig Praynig Praynig дано удължат!
 Някой за Пловдив да знае нещо ново?

# 560
Новини за БТ Люлин, преди около час ми звъннаха, около 1060 номер съм, искаха да кажа точно кога ще си взема уведомлението, утре сутрин съм там в стая 7 Peace

# 561
ООо,това ще е супер,дано наистина стане!
Искам да помоля на някой от Сердика, като са му се обаждали, може ли да ми пише от кой номер са звъняли,з/то ги чакам с такова нетърпение да звъннат и днес съм пропуснала някакво обаждане. Звъня,а не мога да се свържа,може би са забранени входящите!
В петък ходих до там,директно ме върнаха ,казаха ми,че още не са стигнали до моя номер! за протокола 2599 номер съм!
А така се надявам да са от там Cry
Благодаря предварително!

# 562
 Одобриха ме в Русе за англ.език! Simple Smile дано намеря започващ скоро курс.

# 563
Днес моя позната ходи в ТБ Сердика за ваучер и информира, че са до 2 500 номер одобрените, но се обаждат на по-малки номера от 2500 за получаване на уведомление и ваучер. Дерзайте, дами! Flutter

# 564
Нещо ново  за Варна? Разглеждат ли или не заявления.
Има ли такива с номер над 1000, на който са се обадили, че е одобрен?

Днес бях в АЗ да си взема ваучера, та видях на 3 етаж една папка със списъка на всички одобрени по Програмата ... Не може да се търси по Вх номер обаче, а само по имена, т.к списъка е с друга номерация 1,2,3 и т.н  Sick

# 565
  • Пловдив
Няма ли и в Пловдив да се размърдат вече       Confused

# 566
Здравейте, имате ли идея дали ще удължат срока на програмата?
Понеже на много места ми казват, че до 06.2012 няма да могат да проведат 3-те нива за езика.
В момента съм в процес на търсене на ДО по английски език.

# 567
Здравейте, бихте ли ми препоръчали доставчик за английски в изток или младост. Предварително Ви благодаря  Heart Eyes

# 568
Толкова ваучери са раздадени , че сега немога да си намеря курс по английски , досега където съм звъняла ми отказват. Има ли други като мен и ако може да ми препоръчата някъде където има свободни групи.  Simple Smile

# 569
Днес моя позната ходи в ТБ Сердика за ваучер и информира, че са до 2 500 номер одобрените, но се обаждат на по-малки номера от 2500 за получаване на уведомление и ваучер. Дерзайте, дами! Flutter
Аз вчера минах през БТ Сердика (сутринта в 9) и лелята каза, че е са обработени до 2060 номер  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт