Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 635
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Малко информация от БТ МладостLaughing
Стигнали са до 7000 с одобрени/неодобрени.
Моля ви, ако някой има информация за започващ курс по немски А2 да сподели,
защото съм одобрена и почвам пак да въртя телефони, но дали ще има къде да запиша не е ясно  Sad

# 571
Ходих днес да си взема уведомлението от БТ Люлин и да се запиша на курс по испански. Докато бях при доставчика, върнаха едно момиче, което беше прегънало ваучера през средата, обратно в БТ Сердика да й бъде преиздаден. Обясниха ми изрично, че ваучера е като ценните книжа, не трябва да е прегънат никъде. Не са пожелали да им изплатят сумата за ваучер, който имал прегънато ъгълче. Момичето се оплака, че никой не я е предупредил, дано й го преиздадат без проблем, аз ще внимавам много с моя като го взема.

# 572
Днес моя позната ходи в ТБ Сердика за ваучер и информира, че са до 2 500 номер одобрените, но се обаждат на по-малки номера от 2500 за получаване на уведомление и ваучер. Дерзайте, дами! Flutter
Благодаря за инфото Simple Smile

# 573
Praynig Praynig Praynig дано удължат!
 Някой за Пловдив да знае нещо ново?
Миналата седмица ходих до БТ ... кипи ремонт с пълна сила, ... на етажа на който се приемаха заявленията стаите са буквално изтърбушени и се ремонтиран основно, видях надписи че комп. с-ма не работи , не знам изобщо нищо за АЗ Мога , тъй като за тези програми нямаше инфо ! Програмата в Пловдив явно е спряна от технически проблеми!И телефоните не вдигат, авно и те не работят , аз вече ги отписвам от плановете си  Naughty

# 574
Здравейте. Аз съм си взела уведомлението и сега търся фирма, в която да карам курс по английски в София. Бихте ли препоръчали фирма, от която сте доволни?

# 575
Странно  Thinking и Варна и Пловдив ремонти правят... с кои пари много ми е чудно  Whistling

Инфо за Варна, уж беше спряно раздаването, ама не съвсем  Whistling раздават бавно, но поне има раздвижване около номер 1110+ се движат  Peace ОБАЧЕ апелирам всеки да се обажда, защото много номера прескачат, давам пример семейство подават документи един след друг, на единия дават Уведомление, а другия чака обаждане, жената отива да се разправя и установява, че е одобрена ама просто не са й се обадили   #2gunfire

# 576
Praynig Praynig Praynig дано удължат!
 Някой за Пловдив да знае нещо ново?
Миналата седмица ходих до БТ ... кипи ремонт с пълна сила, ... на етажа на който се приемаха заявленията стаите са буквално изтърбушени и се ремонтиран основно, видях надписи че комп. с-ма не работи , не знам изобщо нищо за АЗ Мога , тъй като за тези програми нямаше инфо ! Програмата в Пловдив явно е спряна от технически проблеми!И телефоните не вдигат, авно и те не работят , аз вече ги отписвам от плановете си  Naughty

И какво? сега точно решиха да правят ремонт? Ай стига бе,смешна работа! И от къде пари newsm78 Не разглеждат уведомления,защото правят ремонт Shocked Rolling Eyes  hahaha А лятото какво правиха? Малоумщина #2gunfire Дали не усвоиха малко парички от програмата и сега да позамажат очите ни и ги поизперат малко в ремонт Sick МОже ли такова нещо Thinking

# 577
  • София
Малко информация от БТ МладостLaughing
Стигнали са до 7000 с одобрени/неодобрени.
Моля ви, ако някой има информация за започващ курс по немски А2 да сподели,
защото съм одобрена и почвам пак да въртя телефони, но дали ще има къде да запиша не е ясно  Sad
Мен изрично ме предупредиха в БТ Възраждане.

# 578
Странно  Thinking и Варна и Пловдив ремонти правят... с кои пари много ми е чудно  Whistling

Инфо за Варна, уж беше спряно раздаването, ама не съвсем  Whistling раздават бавно, но поне има раздвижване около номер 1110+ се движат  Peace ОБАЧЕ апелирам всеки да се обажда, защото много номера прескачат, давам пример семейство подават документи един след друг, на единия дават Уведомление, а другия чака обаждане, жената отива да се разправя и установява, че е одобрена ама просто не са й се обадили   #2gunfire

А поради каква причина е "спряло" раздаването във Варна?

# 579
Спряно беше раздаването на КК2, раздаваха само професионалните...уж

# 580

А поради каква причина на места раздаването стига до 7000, а на други се тътрим още на 1000?

Сори, че ставам досадна с въпроси, но не знам какви са критериите за  раздаване - брой ваучери на секция, брой кандидатсващи, бързина на обслужването.... Thinking

# 581

А поради каква причина на места раздаването стига до 7000, а на други се тътрим още на 1000?

Сори, че ставам досадна с въпроси, но не знам какви са критериите за  раздаване - брой ваучери на секция, брой кандидатсващи, бързина на обслужването.... Thinking

Тези неща и ние не ги знаем, може би, към АЗ трябва да се отнесат подобни въпроси  Sick
Иначе, ремонта едва ли е с пари по тези програми, най-вероятно с други от др Европрограми и според мен и за Варна си е належащ даже, впредвид мизерията, която беше преди в Бюрото и сега след ремонта съдейки от ремонтираните етажи  Thinking

# 582
Права е desdemona, за съжаление  аз не мога да дам отговори на тези въпроси, и аз имам въпроси, но уви... отговор няма  Tired

# 583
Обадих се отново в БТ Люлин, след като се оказа, че имам 789 часа хорариум по английски в дипломата и чуилището ми се води - за чужди езици ( Боже, ако съм учила 789 часа английски що не съм го научила в училище, ми после се бъхтах сама Rolling Eyes) и ми казаха, бързо да отивам при тях, че не можело да уча английски, трябвало да запиша друг език Tired
та погледнете си добре дипломите Peace

# 584
  • гр. София
 Здравейте, днес ми се обадиха че съм одобрена за ваучер и в петдневен срок трябва да отида да го взема. Въпросът ми е мога ли сега да заменя езика, който съм посочила с друг? Ако не мога ще се откажа от ваучера. Трябва ли да ходя до БТ, ако се отказвам? Благодаря за отговорите?

Общи условия

Активация на акаунт