Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 670
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
По принцип не може да се променя език, НО има няколко човека, които са го направили, така че настоявай и може да ти го сменят  Peace отиди в ДБТ и си кажи случая, ако не ти го сменят езика, казваш. че ще се отказваш и служителката вече ти обяснява какво трябва да направиш  Peace

# 586
Здравейте, днес ми се обадиха че съм одобрена за ваучер и в петдневен срок трябва да отида да го взема. Въпросът ми е мога ли сега да заменя езика, който съм посочила с друг? Ако не мога ще се откажа от ваучера. Трябва ли да ходя до БТ, ако се отказвам? Благодаря за отговорите?

По принцип не може, но явно от всяко правило си има изключения newsm78 И естествено, че следва да уведомите БТ, че се отказвате, аз поне смятам за редно  Thinking

# 587
Здравейте, има ли информация дали ще бъде възобновен приема на документи и ако да от кога?

Благодаря предварително!

# 588
Здравейте, има ли информация дали ще бъде възобновен приема на документи и ако да от кога?

Благодаря предварително!

Ами, официално се знае, че ще има програма и през 2013, но за повече подробности в сайта на АЗ следва да се следи Peace

# 589
Моя близка успя да си вземе ваучера и да се запише на курс.Курса й започва следващата седмица, но днес са й казали, че от утре не е на работа.Такъв е договора й, без предизвестие.Какво трябва да направи?Може ли да започне курса при тези обстоятелства?

# 590
В Бургас до кой номер са стигнали, някой знае ли? Върнах 10 страници назад, но все за София се пише.

# 591
Моя близка успя да си вземе ваучера и да се запише на курс.Курса й започва следващата седмица, но днес са й казали, че от утре не е на работа.Такъв е договора й, без предизвестие.Какво трябва да направи?Може ли да започне курса при тези обстоятелства?

На Вашата позната, не и ли обясниха, какво следва да се прави в такива случаи, това се обяснява по принцип от съответният служител, когато ти се връчва ваучера Crossing Arms

# 592
Не.Не са й казали нищо, иначе нямаше да питам тук Simple Smile

# 593

Ако е взела Ваучера си, няма проблем, но ако е взела само Уведомлението, то тогава за съжаление шансовете й са малко  Peace

# 594
Обадих се отново в БТ Люлин, след като се оказа, че имам 789 часа хорариум по английски в дипломата и чуилището ми се води - за чужди езици ( Боже, ако съм учила 789 часа английски що не съм го научила в училище, ми после се бъхтах сама Rolling Eyes) и ми казаха, бързо да отивам при тях, че не можело да уча английски, трябвало да запиша друг език Tired
та погледнете си добре дипломите Peace

И аз съм така, само че моята гимназия е Математическа, втория чужд език ми беше Немски, но също имам хорариум от над 300 часа. Ти какъв език ще записваш? Май трябва да запиша език, който изобщо не съм учела?!

# 595

Ако е взела Ваучера си, няма проблем, но ако е взела само Уведомлението, то тогава за съжаление шансовете й са малко  Peace

Благодаря ти за отговора Simple Smile

# 596
Аз искам английски, но ниво за напреднали, не искам да уча друг език. Знам руски, знам английски, полиглот не ми се става и английския ми трябва на много високо ниво.

# 597
Е тия Британика ще ми скъсат нервите, тамън днеска трябваше да ходя да си взема ваучера и тия ми се обадиха,че курса няма да започне на 10.12 ,а на 07.01,защото имало неясноти в министерството?!? Сега да не ми изгори ваучера,трябва ли да ходя в БТ да ги уведомя?

# 598
Здравейте, аз вече записах за професия, 960ч., естествено дистанционно, защото за присъствени часове няма време до юни 2012. Материала е разделен на модули, правят се тестове на края на всеки модул. Има модули, които са с материал от около 200стр. за период от няколко дена. Малко ми е притеснено дали изобщо ще успея да ги прочета за тези дни, физически май няма да успея да ги мина и по един път, да не говорим за научаване. На работа съм от 9 до 18ч. и мога да уча само след това. Единият модул са основи на счетоводството и т.н. - към 300 стр., за една седмица. Добре, че ги разпечатвам на работата, иначе трябваше да си плащам за отпечатването. Надявам се да мина всички тестове и крайния тест през юни. Дано да има ефект от цялата тая работа. Съжалявам само, че документа няма да е от УНСС, от там ми казаха, че този курс е година и половина и не могат да го вместят в 6 месеца. Едно е материала за 960 часа да се мине присъствено с преподавател, за година и половина, друго е за 6 месеца сам в къщи.
Моля, ако някой знае, от сигурен източник, за удължаване на срока на "Аз мога повече" до 2013 да пише. Когато се записвахме през август, ясно беше написано за период до 2013г. Ако е истина, това, че са съкратили срока, само за да се вземат парите до 2012 и да не чакат до 2013, ако всичко е само формално, само за да се прелеят парите някъде, не знам... Т.е. знам, че няма безплатен обяд  Simple Smile Все ще има нещо гнило...

И аз се присъединявам- ако някой е подочул за удължаване, нека пише! Че с това дистанционно обучение... newsm78

# 599
Здравейте, с колежката ми сме одобрени за специалността Графичен Дизайн и вече един месец не можем да си намерим доставчик! От самото начало знаехме, че става въпрос за дистанционно обучение, но може ли някой да ни помогне и да ни каже откъде гледате списъците с доставчици, защото ние вече сме отчаяни  #Crazy

Общи условия

Активация на акаунт