Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 575
  • 731
  •   1
Отговори
# 75
Аз ли нещо не виждам или просто я няма търсачката от преди време..не мога да намеря за ВАрна фирмите по английски и това е!:)) #Crazy newsm78 newsm78

# 76
# 77

ЕВАЛАА....Много благодаря точно това търсех. А в сайта на Аз мога така и не успях да намеря нищо.
Тези са актуални нали?

# 78

ЕВАЛАА....Много благодаря точно това търсех. А в сайта на Аз мога така и не успях да намеря нищо.
Тези са актуални нали?

Уж сайта е нов и го обновяват редовно.... ама дали е така кой знае

# 79
 bouquet

А за Варна някой може ли да ми даде линка, на който се избираха доставчиците на английски език и някакво менение за някой от тях.

Аз се записах към Британика. Не знам как ще бъдат курсовете, но на първо време ми направиха добро впечатление. Направиха ми входящ тест за да определят нивото и ме записаха в съответната група. Курсовете ще са събота и неделя от 10-13ч и ще има през седмицата някой друг час като не е уточнено още точно кога. 40% от занятията ще са онлайн, но и те ще са в точно определен час с точно определено задание. Мен ме устройва много като разписание. Не се доплаща нищо, включително и за учебници.

# 80
Здравейте от мен, следя темата от известно време, тъй като и аз имам късмета да съм сред одобрените. Да ви предупредя, че моя позната кара езиков курс по английски по "Аз мога" и докато си търсеше доставчик се натъкнала на съвсем откровено предложение за подялба 50 на 50 парите от ваучера, като направо й издадат диплома за крайното ниво. Има всякакви фирми - и сериозни и от типа "менте". Така че имайте едно на ум.
Някой преди мен беше споделил, че при подписване на договора доставчик е заставял курсистите да подпишат запис на заповед - в случай, че до определено време не си получат парите от АЗ да ги търсят от курсиста . Според мен това е абсолютно незаконно и аз лично в такъв случай бих позвънила на 980 87 19 - сигнали за корупция на сайта на АЗ.
Днес докато си търсех доставчик по немски език попаднах на една много любезна жена, която надълго и широко ми обясни, че никой по никакъв повод не трябва да иска допълнително пари или каквото и да било друго от курсистите по тази програма и че във ваучера влиза абсолютно всичко - такса, учебници, други материали.
Още не съм избрала, макар че вече имам два-три варианта предвид. Ако някой е уцелил и е доволен от избор на доставчик по НЕ, нека да пише, ще съм много благодарна.  Wink

# 81
mam-mim, тази сделка не знам кой малоумен ДО е предложил на твоята позната, защото поема много голям риск, нали всеки месец по време на обучението идва посещение от БТ и проверява за някакви подписи в някакви присъствени форми и ако ги няма се пишат отсъствия, и ако направиш 60 отсъствия си плащаш целия курс, или този ДО има много сериозни връзки в БТ или няма и грам акъл в главата си.

# 82
  • в света на неограничените измерения
Да ви следя за актуални новини.  Hug

Аз чакам за БТ Сердика - София.

Някой има ли актуална информация до кой номер са стигнали.

# 83
Записвам се да следя, макар че с моя над 2-хиляден номер и локация Пловдив, сигурно ще се извъртят петдесет теми докато да дойде някакво инфо  Crazy

# 84
Благодаря, аз съм номер 6951. Намерих някакъв телефон на БТ, но никой не отговаря на него. Утре или през почивните дни ще се пробвам да отида до там за да видя дали има списъци.

те списъците са до 860
направо влизай и си питай за номера

# 85
Здравейте!
Аз чакам одобрение за език за Русе. Казаха да се обадим на 03.11.2011г. за номер над 1500  Simple Smile дано има резултат!
Лилянчо, мерси за инфото. И аз чакам за език, но съм 1476 номер и още не са ми се обадили. Звънях преди време и ми казаха, че те ще ми звъннат Simple Smile Като гледам на път са скоро да приключат с уведомленията, защото аз подадох документи 3 дни преди да приключат с приема по програмата.
До колкото разбрах, до края на месеца ще извадят окончателния списък с всички одобрени. Изключително съм впечатлена колко бързо работят. Но с АЕ са доста напред, бяха позабавили одобряването на ПК  Rolling Eyes Но му се види края!

Дано е вярно, но не съм много сигурна, тъй като преди около 10 дни накарах човек да провери списъците в БТ, бяха до номер 1200. Ходих лично сега в понеделник, още бяха до 1200. От тях само на първите 600 пишеше "публикуван", някой знае ли какво означава това? Аз съм 1291 и чакам... Иначе имаше само десетина неодобрени.

Miss_Kaprisse, не съм 100% сигурна, но си мисля, че под "публикуван" имат предвид тези, които се публикуват на страницата на Агенцията по заетостта:

http://www.az.government.bg/internal.asp?CatID=28/01/08&WA=V … hers/Vouchers.asp

Прави ми впечатление, че е посочен срок на валидност на ваучерите 31.10.2012, а обявеният краен срок за приключване на обученията е 30.06.2012!

Последна редакция: пт, 04 ное 2011, 10:44 от Ultraviolet

# 86
вчера във  Варна по тел казаха че са до 700 номер

# 87
В БТ Младост са най-бързи сестра ми се записа там и са одобрени вече над 6000 Simple Smile, но не смогват да се обадят толкова бързо на толкова много хора ooooh!, но като отидеш с номерчето веднага ти дават уведомлението, доста добре били организирани и не се чака с часове.
Направо съжалявам че се записах в Сердика  #Crazy по адрес а не по месторабота в Младост ама не знаех Sad

Някой има ли представа до къде стигнаха в Сердика?

# 88
В БТ Младост са най-бързи сестра ми се записа там и са одобрени вече над 6000 Simple Smile, но не смогват да се обадят толкова бързо на толкова много хора ooooh!, но като отидеш с номерчето веднага ти дават уведомлението, доста добре били организирани и не се чака с часове.
Направо съжалявам че се записах в Сердика  #Crazy по адрес а не по месторабота в Младост ама не знаех Sad
И аз горчиво съжалявам, че се записах в Люлин, вместо Младост, където съм по месторабота Confused
Сега им звънях на Люлин, не можаха да ми дадат инфо до кой номер са стигнали, във вторник бяха до 600, но ми казаха, че поизчаквали, гледали да не препокриват много номера, да не станело голямо натрупване Confused Искам да се запиша на курс с моя приятелка, която има уведомление от миналия месец още, но докато дойде моя ред, на нея ще й изтече уведомлението, не може да ме чака Confused

# 89
 bouquet

А за Варна някой може ли да ми даде линка, на който се избираха доставчиците на английски език и някакво менение за някой от тях.

Аз се записах към Британика. Не знам как ще бъдат курсовете, но на първо време ми направиха добро впечатление. Направиха ми входящ тест за да определят нивото и ме записаха в съответната група. Курсовете ще са събота и неделя от 10-13ч и ще има през седмицата някой друг час като не е уточнено още точно кога. 40% от занятията ще са онлайн, но и те ще са в точно определен час с точно определено задание. Мен ме устройва много като разписание. Не се доплаща нищо, включително и за учебници.

Какво означава онлайн... Курсовете там не са ли в нормален вид, 40 поцента са по интернет ли!? А вчера аз си взех моето уведомление, ще търся английски, това в Британика ми харесва със събота и неделя, ама онлайн... хм

Общи условия

Активация на акаунт