Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 702
  • 731
  •   1
Отговори
# 90
Някой да има информация за курсове по италиански сутрин?

# 91
  • Варна
вчера във  Варна по тел казаха че са до 700 номер
Луда работа! Три дена все там стоят!

# 92
Някой кандидатствал ли е за френски?

# 93
Аз съм кандидатствала за курс по френски, но все още не занм дали съм одобрена.

# 94
mam-mim, тази сделка не знам кой малоумен ДО е предложил на твоята позната, защото поема много голям риск, нали всеки месец по време на обучението идва посещение от БТ и проверява за някакви подписи в някакви присъствени форми и ако ги няма се пишат отсъствия, и ако направиш 60 отсъствия си плащаш целия курс, или този ДО има много сериозни връзки в БТ или няма и грам акъл в главата си.
Клюкаркаааа:) моята позната изобщо не се е хванала на това "предложение", а е затворила телефона. Решила е да се пробва, тъй като локацията е била в широкия център и за нея това е било удобно, но... както вече споделих...Simple Smile

# 95
Здравейте на всички, някой от вас знае ли читав доставчик по немски език - да осигури добър преподавател, без да искат допълнително пари, подписване на записи на заповед и пр. глупости Wink

# 96
 bouquet

А за Варна някой може ли да ми даде линка, на който се избираха доставчиците на английски език и някакво менение за някой от тях.

Аз се записах към Британика. Не знам как ще бъдат курсовете, но на първо време ми направиха добро впечатление. Направиха ми входящ тест за да определят нивото и ме записаха в съответната група. Курсовете ще са събота и неделя от 10-13ч и ще има през седмицата някой друг час като не е уточнено още точно кога. 40% от занятията ще са онлайн, но и те ще са в точно определен час с точно определено задание. Мен ме устройва много като разписание. Не се доплаща нищо, включително и за учебници.

Какво означава онлайн... Курсовете там не са ли в нормален вид, 40 поцента са по интернет ли!? А вчера аз си взех моето уведомление, ще търся английски, това в Британика ми харесва със събота и неделя, ама онлайн... хм

Asheara
, Британика само в събота и неделя ли предлагат курс по програмата. Аз съм се насочила към тях, но предпочитам вечер от 19ч.

# 97
Сестра ми току що ми каза, че в БТ Изток все още са до номер 6000 и няй-рано към средата на месеца ще има нови резултати.

# 98
В БТ Младост са най-бързи сестра ми се записа там и са одобрени вече над 6000 Simple Smile, но не смогват да се обадят толкова бързо на толкова много хора ooooh!, но като отидеш с номерчето веднага ти дават уведомлението, доста добре били организирани и не се чака с часове.
Направо съжалявам че се записах в Сердика  #Crazy по адрес а не по месторабота в Младост ама не знаех Sad
И аз горчиво съжалявам, че се записах в Люлин, вместо Младост, където съм по месторабота Confused
Сега им звънях на Люлин, не можаха да ми дадат инфо до кой номер са стигнали, във вторник бяха до 600, но ми казаха, че поизчаквали, гледали да не препокриват много номера, да не станело голямо натрупване Confused Искам да се запиша на курс с моя приятелка, която има уведомление от миналия месец още, но докато дойде моя ред, на нея ще й изтече уведомлението, не може да ме чака Confused

Приятелката ти може да поиска да й удължат срока на уведомлението под предтекст, че не си е намерила още доставчик.

# 99
  • София
Здравейте.
Някой знае ли до кой номер са стигнали в БТ Възраждане? От темата оставам с впечатление, че във всяко бюро номерата почват от нула, а в изнесените списъци на сайта на Агенция по заетостта има различни номера за всяко БТ. Някой има ли идея на какво се дължи разминаването?

# 100
Аз съм кандидатствала за курс по френски, но все още не занм дали съм одобрена.
Wink Питам ,защото сестра ми е подала за този език ,ама в Бургас ! С тези проблеми по край ДО се зачудих , ще може ли изобщо да оползотвори ваучера .Дали ще има желаещи за този език ? Не е започнала да търси фирма ,защото още е в очакване. Hug

# 101
Искам да се запиша на курс с моя приятелка, която има уведомление от миналия месец още, но докато дойде моя ред, на нея ще й изтече уведомлението, не може да ме чака Confused

Приятелката ти може да поиска да й удължат срока на уведомлението под предтекст, че не си е намерила още доставчик.
Обсъждахме го този вариант, но се притесняваме, че няма да поискат да й го удължат без наистина уважителна причина и ни е страх да не изгори Confused

# 102
  • Пловдив
Днес си взех уведомлението, но от един месец съм безработна.. Имам ли шанс за ваучер и да им казвам ли в бюрото по труда за промяната в обстоятелсвата  Sad

# 103
Искам да се запиша на курс с моя приятелка, която има уведомление от миналия месец още, но докато дойде моя ред, на нея ще й изтече уведомлението, не може да ме чака Confused

Обсъждахме го този вариант, но се притесняваме, че няма да поискат да й го удължат без наистина уважителна причина и ни е страх да не изгори Confused
Смятам, че уважителна причина е и, ако не може да намери доставчик, който да предлага курс, който пък да се провежда за удобно за нея време. Малко го разточих, но се надявам, че разбирате какво искам да кажа. Hug

# 104
Днес си взех уведомлението, но от един месец съм безработна.. Имам ли шанс за ваучер и да им казвам ли в бюрото по труда за промяната в обстоятелсвата  Sad
МОЛЯ ЗА ОТГОВОР, ЗАЩОТО И ПРИ МЕН СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА..............

Общи условия

Активация на акаунт