Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 799
  • 731
  •   1
Отговори
# 105
Днес си взех уведомлението, но от един месец съм безработна.. Имам ли шанс за ваучер и да им казвам ли в бюрото по труда за промяната в обстоятелсвата  Sad
МОЛЯ ЗА ОТГОВОР, ЗАЩОТО И ПРИ МЕН СЕ ПОЛУЧАВА ТАКА..............

А кои номера сте?
Аз доколкото знам - при получаването на ваучера трябва да си на трудов договор,после може и да не си,НО не съм напълно сигурно(нещо подобно ми се върти)

# 106
Днес си взех уведомлението, но от един месец съм безработна.. Имам ли шанс за ваучер и да им казвам ли в бюрото по труда за промяната в обстоятелствата  Sad

А кои номера сте?
Аз доколкото знам - при получаването на ваучера трябва да си на трудов договор,после може и да не си,НО не съм напълно сигурно(нещо подобно ми се върти)

Мисля, че като се взима уведомлението се подписва декларация, е не са променени обстоятелствата, които са били при кандидатстване! Ако не кажете, няма как да разберат, това си е на ваша отговорност! Не знам дали биха могли да проверят всички дали са или не са на работа!
А ако си вземеш ваучераи по време на курса останеш без работа - няма проблем! От опит го казвам! Simple Smile

Вие си преценете, малко си е на риск  Naughty

# 107
  • София
Да ви следя за актуални новини.  Hug

Аз чакам за БТ Сердика - София.

Някой има ли актуална информация до кой номер са стигнали.

Обадиха ми се във вторник - номер 815 съм

# 108
Днес си взех уведомлението, но от един месец съм безработна.. Имам ли шанс за ваучер и да им казвам ли в бюрото по труда за промяната в обстоятелсвата  Sad

А кои номера сте?
Не ви ли накараха да се разпишете на декларацията ,която сте подали къде работите ,че няма промяна в обстоятелствата ? Аз писах тава , а моя мъж не, но се паднахме при различни служителки. Освен това ,преди мен имаше едно момче ,което го върнаха точно зареди това.Та си мисля ,че може и да мине номера .Но не знам ,дали после не проверяват?Да не ви накарат накрая да си платите курса!Успех! Много е гадно така,в крайна сметка сте били на договор докато сте подали заявление! ! Hug

# 109
zornich и vvvav по-добре не рискувайте, защото има как да разберат, има си база данни и преди да издадат ваучера се проверява в нея. Те хората са го измислили, за да няма тарикати  Peace

# 110
Някой да има информация за курсове по италиански сутрин?

В темата за школите по други езици освен английския съм предложила  една идея за онлайн обучение по италиански да сформираме група към кабината  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562259.150   и по този начин всеки ще посещава часовете в удобно за него време,тъй като и аз искам сутрин да уча,но в Пловдив е невъзможно...

В темата за школите сега ще публикувам и мнението на Кабината по въпроса  ...... и според мен има надежда ако се съберем хора да ни предложат обучение...

# 111
  • Пловдив
Здравейте, за Пловдив (Чернишевски) да се похваля - преди два дни си взех уведомлението, а съм номер 219. Има изваден списък до 328, но не са им обработени на всички документите и не са им се обадили още. Много се чака за получаването, много са мудни - аз отидох в 8.30ч сутринта, преди мен имаше 3-ма човека и съответно аз успях да си тръгна към 10.00ч, а всички бяхме само за получаване на уведомления. Успех на всички Peace

# 112
  • София
Здравейте.
Някой знае ли до кой номер са стигнали в БТ Възраждане? От темата оставам с впечатление, че във всяко бюро номерата почват от нула, а в изнесените списъци на сайта на Агенция по заетостта има различни номера за всяко БТ. Някой има ли идея на какво се дължи разминаването?
Миналата седмица бяха към номер 600 ,защото ми се обадиха

# 113
Здравейте.
Някой знае ли до кой номер са стигнали в БТ Възраждане? От темата оставам с впечатление, че във всяко бюро номерата почват от нула, а в изнесените списъци на сайта на Агенция по заетостта има различни номера за всяко БТ. Някой има ли идея на какво се дължи разминаването?
Миналата седмица бяха към номер 600 ,защото ми се обадиха
На мен не са се обаждали,аз отидох на място и бях одобрена.Номер 1238 съм.Най-добре отиди на място и питай. Peace

# 114
Здравейте, за Пловдив (Чернишевски) да се похваля - преди два дни си взех уведомлението, а съм номер 219. Има изваден списък до 328, но не са им обработени на всички документите и не са им се обадили още. Много се чака за получаването, много са мудни - аз отидох в 8.30ч сутринта, преди мен имаше 3-ма човека и съответно аз успях да си тръгна към 10.00ч, а всички бяхме само за получаване на уведомления. Успех на всички Peace
Че той тоя списък е от 2 недели там  Rolling Eyes Какво още не са им обработили ???

# 115
Някой да има информация за курсове по италиански сутрин?

В темата за школите по други езици освен английския съм предложила  една идея за онлайн обучение по италиански да сформираме група към кабината  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=562259.150   и по този начин всеки ще посещава часовете в удобно за него време,тъй като и аз искам сутрин да уча,но в Пловдив е невъзможно...

В темата за школите сега ще публикувам и мнението на Кабината по въпроса  ...... и според мен има надежда ако се съберем хора да ни предложат обучение...

Това с удобното време е доста преувеличено , на практика се оказва че уроците с преподавател са вечерни, самоподготовката  е само в удобно за теб време!

В темата по английски една потребителка доста подробно описа какво представлява кабината

Току що отговорих на една съфорука на същия въпроси и ще го копирам и тук щом се интересувате Simple Smile
Доволна ли съм от кабината?
Общо взето съм доволна, особено бях доволна преди да мога да я сравня с други подобни услуги. След като я сравних, се оказа че другите предлагат много по добра услуга на същата цена. Кабината не предлагат кой знае какво. Някои от учителите са доста смотани, други са много добри. Няма как да си все при добрите и ако се паднаш при лош учител може да ти скъса нервите. Рекламата им е че можеш да учиш откъдето искаш и когато искаш, обаче КОГАТО не е вярно, защото часовете са само вечер в един определен час, при това за всички нива са по едно и също време (нямаш възможност да влезеш в два часа). Кабината не е подходяща за високите нива от Б1 нагоре, защото просто няма такива нива там. Вместо това ще караш бизнес английски, който всъщност е разговорен английски, в който се говори на философски теми.

Какво представлява класната стая?
Класната стая представлява един чат. Представи си конферентна връзка в скайп, всеки може да говори и да пише, а другите го чуват и четат. Но програмата в кабината е направена доста по-неудобна за ползване от скайп.

По каква програма се учи?
Незнам точно по каква програма се учи. Учебниците са разделени на нива А1 ,2,  Б1, 2. Можеш да си четеш уроците от там, а също и да правиш упражнения.

Като цяло на мен не ми харесва цената - ако кабината предлагаха по-ниска цена щеше да си заслужава, но в момента те предлагат същата цена като englishtown, които са несравнимо по-добри, софтуера им  е много по добър, всичките им уроци са видео уроци, имат часове на всеки кръгъл час, а не само вечер. Предлагат много допълнителни инструменти за учене, а учителите им са native speakers.

# 116
Хм, много тъпо. Аз се бях насочила към Кабината за френски. Тези englishtown обаче най-вероятно са само за английски.

Има ли други дистанционни курсове освен в Кабината и Englishtown? Някой има ли представа? Аз все още чакам одобрение, така че има време да се осведомя, но все пак...

# 117
Благодаря на Veni-b за публикацията и инфото,което даде за обучението в кабината.Лично аз,ако имаше школа в Пловдив по италиански,която да е сутрин,нямаше да се насочвам към онлайн обучение,но няма и затова търся други алтернативи.По отношение на качеството смятам,че навсякъде има риск дали ще попаднеш на добри или лоши учители,а що се отнася до учебните часове-това в известна степен мисля зависи от това как ще се разберем ние в групата.Все още няма как да знаем каква ще е програмата и разпределението на учебните  часове,но все пак ако се съберем  и имаме някакви общи интереси за часове,те би трябало да се съобразят с нас.Иначе решението е лесно,естествено,че ако не ни пасва времето няма да се записваме при тях.Организацията на всичко си е доста сложна работа,всеки иска нещо различно, но не пречи поне да опитаме...  Thinking

# 118
elanor,

ами да, има и други фирми, които правят дистанционни курсове.

Дистанционен курс по счетоводство: http://www.kursove123.com/component/content/article/34-front-pag … stvo-vaucher.html

Пиша за счетоводството, защото някой по-напред беше споменал, че не може да си намери Доставчик.

дистанционен курс по икономика и мениджмънт:http://www.kursove123.com/component/content/article/34-news/75-k … ment-vaucher.html

английски език
- обаче мисля че е само за А1, А2 и Б1
http://www.kursove123.com/obuchenie-anglijski-ezik-kluchovi-kompetencii.html

Тука са изброени всичките курсове, и датите.

http://www.kursove123.com/component/content/article/34-news/78-d … nie-vaucheri.html

Само дето не зная - дали има и френски. Мисля че няма(не е изброено поне)

# 119

...И между другото, преди малко, получих, най-после, завереното уведомление. Искам да се извиня за леко троснатото си изказване в предишния пост , явно е трябвало да проявя малко повече търпение  Hug. От следващата седмица започвам курса.

Роси, моля те сподели кой е доставчика Praynig. И аз пратих по куриер уведомлението си. Уж трябваше вече да е при мен, но се бави и се притеснявам.

Общи условия

Активация на акаунт