Обучение срещу ваучери по ОП "Аз мога" и "Аз мога повече" - 8

• 50 557
  • 731
  •   1
Отговори
# 435
  • Пловдив
Аз имам ваучер  за английски , но не мога да намеря къда да започна курса.Получавам отговори от рода , че новосформирани  групи ще има чак към края на годината , а трябва до 07.12 да се запиша  -направо да не знае какво да прави човек  newsm78 става дума за Пловдив
Предполагам, че имаш уведомление, а не ваучер (защото ваучерът се дава след подписан договор с доставчик) newsm78. Ако е така - просто можеш да удължиш срока на уведомлението, имаш това право Peace

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 15:13 от Ледената кралица

# 436
  • Стара Загора
Аз имам ваучер  за английски , но не мога да намеря къда да започна курса.Получавам отговори от рода , че новосформирани  групи ще има чак към края на годината , а трябва до 07.12 да се запиша  -направо да не знае какво да прави човек  newsm78 става дума за Пловдив
Предполагам, че имаш уведомление, а не ваучер (защото ваучерът се дава след посписан договор с доставчик) newsm78. Ако е така - просто можеш да удължиш срока на уведомлението, имаш това право Peace
A можеш да го запишеш и дистанционно.
За английския поне - избори доста.

# 437
  • София
Здравейте Simple Smile
Извинявайте за нахлуването в темата,но влизам с питането,дали някой може да ме насочи към доставчик на чуждоезиково обучение(английски език),който да сформира все още групи.Едва днес си получих уведомлението(а си подадох молбата още в началото на стартирането на програмата Confused)И сега като почнах да звъня на набелязаните доставчици от всякъде ми казват,че не приемат нови курсанти.Направо незнам вече къде да звъня,моля,ако някой знае доставчици с база център, Банишора, Гоце Делчев да пише.Благодаря предварително Simple Smile

# 438
Новини от Сердика на ул. Тимок:
одобрена съм била още на 14.11 но никой не ми се беше обаждал.
Днес отидох на място да проверя и се оказа,че съм одобрена, получих си уведомлението след много 4акане и прехвърляне. Цари пълен хаoс между кабинети 10,11 и 12- никой никъде не знае какво да прави.
на Уведомлението пише,4е в 5 дневен срок след като получите въпросното писмо трябва да се явите.
Аз се явих след изти4ането на този 5дневен срок и то без да съм го полу4ила.
с две думи- не чакайте обаждане, мудни са и е някакъв пълен хаос. Отидете и си проверете номерчето на място!!!

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 15:51 от JOSEPHINE

# 439
Аз имам ваучер  за английски , но не мога да намеря къда да започна курса.Получавам отговори от рода , че новосформирани  групи ще има чак към края на годината , а трябва до 07.12 да се запиша  -направо да не знае какво да прави човек  newsm78 става дума за Пловдив
В Европа почват от А1 сега, в Евро-алианс от А2 съботно-неделен Peace
Би ли споделила кой номер беше в ДБТ? А за новосформирани групи  Twisted Evil дано да започнат пак да се обаждат, защото от 1 седмица са спрени уведомленията и няма как да има желаещи като не ни дават шанс от ДБТ!

# 440
  • София
А ти кой номер си, ако не е тайна?

# 441
  • Пловдив
veni-b Благодаря ти  , записах се в Европа  PeaceИначе съм номер 281 , не получих никакъв знак, че съм одобрена .Просто случайно имах път към АЗ  , реших да проверя и видях списъка на стената .

Последна редакция: пн, 21 ное 2011, 18:04 от Aнели

# 442
  • София
Аз днес получих обаждане от БТ "Сердика" да отида в 3 дневен срок да си получа уведомлението Simple Smile
Ваучера ми е за курс по английски език и сега се започва тъсене на читав курс.
Аз живея в Стрелбище и ако някой знае добра школа в района да свирка,че съм с малко дете
и не искам да пътувам много с градския транспорт.

Номера ми беше 1763!Успех на всички!

# 443
А ти кой номер си, ако не е тайна?

Номер 1224 бях. Одобрили са ме още на 14ти ноември,но никой не ме е уведомил.
Доколкото разбрах са стигнали до към 1700, ако не и повече

# 444
Има ли някой нова информация за БТ-Люлин - до кой номер са стигнали /последно бяха до 900/, звънят ли по телефона изобщо?

# 445
Искам да попитам (чисто хипотетично),  какво става ако започнеш обучение по програмата и междувременно загубиш работата си?

Последна редакция: вт, 22 ное 2011, 08:10 от Ulia

# 446
Днес отидох на място да проверя и се оказа,че съм одобрена, получих си уведомлението след много 4акане и прехвърляне. Цари пълен хаoс между кабинети 10,11 и 12- никой никъде не знае какво да прави.
на Уведомлението пише,4е в 5 дневен срок след като получите въпросното писмо трябва да се явите.
Аз се явих след изти4ането на този 5дневен срок и то без да съм го полу4ила.
с две думи- не чакайте обаждане, мудни са и е някакъв пълен хаос. Отидете и си проверете номерчето на място!!!
Моля те да споделиш кой номер си!

# 447
  • Пловдив
Искам да попитам (чисто хипотетично),  какво става ако започнеш обучение по програмата и междувременно загубиш работата си?

Няма проблеми.. вземеш ли вече ваучера, можеш да напускаш  Laughing

# 448
Няма проблеми.. вземеш ли вече ваучера, можеш да напускаш  Laughing
Благодаря! Твърде възможно е да се наложи наистина след няколко месеца.
 Mr. Green

# 449
  • гр. софия
Аз днес получих обаждане от БТ "Сердика" да отида в 3 дневен срок да си получа уведомлението Simple Smile
Ваучера ми е за курс по английски език и сега се започва тъсене на читав курс.
Аз живея в Стрелбище и ако някой знае добра школа в района да свирка,че съм с малко дете
и не искам да пътувам много с градския транспорт.

Номера ми беше 1763!Успех на всички!

Не е ли в 5 дневен срок  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт