SUPERNATURAL: Slash fiction – our fandom’s the dark side

• 29 548
  • 722
  •   1
Отговори
# 315
  • # супернатурална #
Дейна, благодаря за линка  Hug

# 316
В бяло: Хубав епизод, но имаше и гаднички моменти. Ядящ Дийййн - доволна Импала, спящ Дийййн - предоволна Импала Flutter . Лекият американско-политически-корпоративно-конспиративен елемент го преживях. Актьорът, който играе главния левиатан, впечатлява, много Peace . Дано Боби се оправи Praynig - твърде много ще им дойде на момчетата.
Всъщност следващият епизод - 7.10 Death's Door, 03 декември, последният за тази година -, ще е Боби-центричен. Описание: BOBBY REVISITS HIS PAST — As Sam and Dean race the clock on a high-stakes mission, Bobby seeks the help of an unlikely old friend to solve one of the most personal cases of his life. Robert Singer directed the episode written by Sera Gamble.

Supernatural 7x10 - "Death's Door" Promo

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 13:04 от Impala

# 317
Импала, да загадката е от там.Твой ред е. Grinning Иначе честит нов аватар.Като го видях, се сетих за онази снимка на Джаред, дето е с корсет. Joy Знаете я мисля. Laughing

А епизодът беше хубав.Но имаше някои гаднички моменти.Тъкмо огладнях като ги гледах да ядат, а после като видях какво има в сандвичите  Sick

# 318
  • # супернатурална #
Честита събота! Свалям и пускам, щото нощеска го гледах само с едното око  Laughing

Иначе честит нов аватар.Като го видях, се сетих за онази снимка на Джаред, дето е с корсет. Joy Знаете я мисля. Laughing

И аз, и аз  Laughing

Божее, край тези мъже жени няма ли?

# 319
Добро утро  Hug Не съм гледала последният епизод, тъй като съм на работа, но утре ще го пусна. Само видях из тъмблр-то тази физиономия на Дийн и знам, че ще е супер Joy Joy:

# 320
Иначе честит нов аватар.Като го видях, се сетих за онази снимка на Джаред, дето е с корсет. Joy Знаете я мисля. Laughing
И аз, и аз  Laughing
Благодаря Hug . Мисля да си ги менкам с трениращата снимка понеже не мога да избера къде съм по-хубава Sunglasses . И онази джаредова снимка много я обичам, защото ми дава рядката възможност да се насладя на дупчиците малко под кръста на перфектното му тяло, които обожавам, въпреки че не мога да използвам по предназначение, т.е. така както биват използвани моите Whistling .

Галче Heart Eyes ,
'Айде пререждай ме като пуснеш новата загадка. Ще те накажа... леко... бавно...

# 321
  • # супернатурална #
Ок, муш пред него теб

Ох, сега като я видях пак - много е лесна, ама тъкмо да се разцъкаме по-бързо  Laughing

# 322

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Сега си пускам епизода и после ще коментирам, само исках да ви покажа картинката.

# 323
 Joy Страхотно!

Я! Момчeто от опитното семейство е същото, което в 4.07 'It's the Great Pumpkin, Sam Winchester' оскверни свещеното тяло ooooh! Crossing Arms . Имаше къпане после Whistling , ама не е там въпроса.

Явно е продължило с бонбоните Mr. Green .

# 324
В бяло коментар за епизода... Ненененене, да не са посмели да убият Боби! Не мога да повярвам, как ще ни оставят да се мъчим така до 3 декември?! Какво ще стане с момчетата без Боби? Не ми се мисли, но не вярвам да го убият, кажете ми, че няма да посмеят...
Добре, след като се поуспокоих малко, да карам подред. Страхотен епизод. Очаквах да е добрият стар лов, но се радвам, че показаха нещо за левиатаните. Интересно ми е какво са намислили, а тези схеми май бяха разпространението им? Те определено са най - голямото зло, с което са се борили братята досега...
Напълно съм съгласна с Боби за това, което каза Дийн, но току що ме осени една ужасяваща идея. Само да са посмели да убият Боби, за да върнат предишния Дийн! Прекалено много изтърпя, за да му се случи И това. Изгуби Кас, ако изгуби и Боби, не знам каккво ще трябва да направи.
Усещам също така, че скоро чичо Луци ще вземе контрола над Сами. Прекалено дълго го задържаха кротичък и спокоен, чак изглежда невероятно. Или сега, в mid season final-а ще разбутат главата на Сам, или в края на сезон, ако ще има осми, но със сигурност Луцито ще действа в най - скоро време.
Дрогиран Дийно беше страхотен, а тия сополи в сандвича бяха доста гнусни, както и доктора, дето се самоизяде. Физиономиите на Сам, докато правеха дисекция на "супер модела" бяха просто безценни, както винаги. А каката левиатанка нещо ми е много нелицеприятна, да я утрепят по - бързо. Дик си е пълен dick, в това няма никакво съмнение.
Силен епизод, дано да продължават да правят такива и да идва по - бързичко трети декември, че това чакане не е живот...
  #Crazy

# 325
  • # супернатурална #
Само да са посмели да убият Боби, за да върнат предишния Дийн!

И аз това си помислих, Боби каза на Дийн да си намери причина да се върне в играта - любов или злоба. Да не вземат сега да го озлобят, като му отнемат и Боби. Или може би само възможността да го загуби ще го отрезви и ще разбере, че все още има хора, на които държи и които държат на него, тоест любовта да стане причина за връщането му в играта. Иначе беше много забавно отново да видим непукиста Дийн, макар и дрогиран от сандвич.
Тези левиатани само ще ги къпят ли? Изглежда малко нелепо. Не може ли докато ги плискат да ги ритат в грозните глави, така ми се гледа секс и насилие  Joy
И да питам, мислите ли, че поставянето на лигавник е някакво средство за унищожаване на левиатани, все едно им се прави заклинание за самоизяждане  newsm78 Или докторът беше просто послушен и направи това, което му заповяда Дик.

Рейтинг
http://www.seat42f.com/nielsen-tv-ratings-for-11182011.html
На мен не ми изглежда добре, Грим май е дръпнал доста зрители.  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 21:14 от Г. Краули

# 326
  • В средата на времето
Няма да затрият Боби според мен, защото това изобщо няма да върне предишния Дийн, а ще го пречупи съвсем. Не виждам изобщо как евентуална смърт на Боби ще направи Дийн толкова ядосан ...или ще му влее толкова злоба, че да го превърне в отличен ловец. Видя се, че само липсата на душа прави от човек перфектен ловец.

И да питам, мислите ли, че поставянето на лигавник е някакво средство за унищожаване на левиатани, все едно им се прави заклинание за самоизяждане  newsm78 Или докторът беше просто послушен и направи това, което му заповяда Дик.

Лигавникът беше просто намек според мен, какво очакват от него да направи. Дик е чистофайник сякаш. Rolling Eyes

# 327
Хм, според мен пък лигавникът беше един вид за унижение...?  newsm78

# 328
[...] така ми се гледа секс и насилие  Joy
И на мен, но мога и да чета и да си представям, така че започвай новия форумски епизод. Заведи братята в Пазарджик, а там кекса им е сигурен Flutter , поне на единия. Колкото до насилието, може в епизода да има добрата стара схватка с чудовища: пот, кръв, напрегнати мускули, оръжия... Ооооо eat ...
PS. Не устоях на изкушението и прочетох Епизод 6. Благодаря   bouquet   bouquet   bouquet , момичета.
PPS. И понеже бях написала 'Пазаржик' Blush , мога да ти се извиня и едновременно да те вдъхновя, ако искаш Mr. Green .

Последна редакция: нд, 20 ное 2011, 13:13 от Impala

# 329
  • # супернатурална #

Наведе се напред да го целуне и той затвори очи. Не усети физически допир. Това, което почувства, беше топъл повей по устните си. Когато отвори очи отново, от Мария нямаше и следа.
Дийн стисна юмруци. Чувстваше се празен и пуст. Искаше му се да забрави всичко това колкото се може по-скоро и никога повече да не си го припомня. Само че дълбоко в себе си съзнаваше, че няма да забрави. И че споменът ще го преследва дълго време. (Докато Дийн стои прав в хотелската си стая, взира се в огледалото и размишлява, звучи тази песен: http://vbox7.com/play:75af0874 )

КРАЙ

Епизод 7 -  Всеки се нуждае от почивка

Стаи, предплатени до края на седмицата. Доволно зареден бар. Няколко дни безметежно пиянство. За пръв път в живота си Дийн не бързаше за никъде. Остави се на тъгата, която го опиваше повече от евтиния алкохол. Сам не беше в по-весело настроение. Беше открил лостове в задния двор на хотела и прекарваше голяма част от времето си набирайки се ожесточено и до изнемога на тях, за радост на целия женски персонал. Измъчваха го гледки от спомени, измъчваше го неистовото желание за топло, младо тяло, вплетено в неговото. Искаше да се измори до толкова, че като легне в леглото да заспи безпаметно. Искаше, но не можеше. Затваряйки очи, самодивите започваха да танцуват изкусителния си танц, белите им ръце го поемаха, черните им коси го покриваха и на сутринта се червеше от сънищата си.
      Последна вечер в хотела. Двамата седяха на бара, отпиваха мълчаливо вино местно производство и мезеха с нещо, наречено "луканка". По всичко личеше, че Сам иска да каже нещо-присвиваше устни, потриваше ръце в бедрата си, накрая пое дълбоко въздух и се престраши:
   - Дийн, нали си на ясно, че така повече не може да продължава?
   - За какво, по дяволите говориш? - Дийн повдигна вежди отегчено - очакваше поредната лекция за прекаляването с алкохола.
  - За начина по който приемаме нещата. Не ме разбирай погрешно - приел съм живота си и знам, че това е единствения възможен за мен, тоест за нас. Не мога, а и не искам да го променям. Искам само да изчезне болката и съмнението.
  - Оо, започва "Часът на Опра"
   Сам изненадващо отметна глава назад и започна да се смее с пълно гърло. Дийн го погледна стреснато. Първо си помисли, че полудява, но постепенно доброто настроение се предаде на него и той си позволи една тънка крива усмивчица, придружена от свиване на раменете. След това прехапа устни, прокара пръсти през тях и потупвайки Сам по рамото започна:
   - Да, май много продължихме с гейските истории. То бива чувствителност, бива, но още малко и ще почнем да се проверяваме дали не ни растат гърди.
  - Честно казано, предпочитам да търся гърди на друго място - смотолеви Сам, но Дийн го чу и на свой ред започна да се смее, а като видя как Сам се изчерви- и да тропа по плота.
  - Дяволски си прав, човече. Но всичко по реда си. Смятам, че е време да си вземем почивка. Мария.... (Дийн прехапа устни силно и физическата болка успя да измести другата) спомена веднъж "Римска баня". Каквото и да означава, искам да го видя.
  - Няма да вляза гол в едно помещение с теб, Дийн.
  -Всъщност се надявам на по- добра компания. А и нямам желание да те комплексирам
  - Мечтай си - усмихна се самодоволно Сам, отпи голяма глътка от чашата си и започна да си представя горещата вода, обливаща тялото му, гъстата пара обвиваща нечие друго тяло, което се носи към него, протяга ръце и....  
    - Отивам да тренирам - скочи решително и се забърза към лостовете. Дийн го проследи с поглед, засмя се и усети, че тъпата болка в гърдите му започна да намалява.

Импалко, забелязваш ли, че не съм в състояние нищо да ти откажа  Joy

Общи условия

Активация на акаунт