Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 804
  • 740
  •   1
Отговори
# 135
VOU2806787
валиден е до 31.01.2012 важи за нови потребители и има минимална сума на поръчката 60 паунда. Максимално може да се спестят 15 паунда
кода го взех от тази страница
http://www.myvouchercodes.co.uk/discounts/ocado.com
Аз се чудя кога блокират парите от OCADO. Още нищо не са блокирали по картата ми а статуса е транзит.  newsm78

Мисля, че всички Groceries теглят сумата, когато изпратят поръчката. Вече се отказах от Теско, сега мисля и от Асда да се откажа. Трябва да пробвам Ocado, щом казваш, че е ок. Асда и те си правят вариации на тема доставки-взеха си парите за всичко, а доставиха само част.

# 136
Бубе това ми е първата поръчка и още не съм я получила. Вчера е пристигнала на английския адрес и едва, когато я получа в БГ ще разбера дали всичко е ок, тогава ще пиша пак  Peace

# 137
Аз получих доста поръчки от Сейнсбъри, без проблем, всичко ми изпращаха и парите си дърпаха, и кодове за безплатна доставка ми пращаха регулярно.
Обаче в един момент почнаха да блокират акаунти, аз откривах нови, след третия ми писна и се отказах.
От Теско имам 2 успешни поръчки, обаче откакто развъртяха едни номера на mini_79 с поръчани Ариел гел на 4 паунда и дръпнати на 8 паунда, и от там се отказах и не ми се занимава, честно казано.
А и цените не са същите-вече няма Ариел на 4 паунда.
Ако ми е толкова мерак нещо, ще си взема от амазон, има ги същите неща, че понякога и на по-добри цени Peace

# 138
anbibian, при мен изтеглиха парите като доставиха поръчката Wink
вече виждам статус, че парите са дръпнати, а поръчката доставена  Laughing
само чакам мейл от Габко да ми потвърдят, че са я получили
притеснява ме, че нямаше къде да въведа ID-то си, обаче писах мейл на Габко, че поръчката е моя и да я зачислят към моето ID. Дано всичко е наред, чакам с нетърпение да дойде и ако всичко е наред, бебо ще папка мляко от Англия  Mr. Green
lil81 аз мисля за следващата поръчка да регистрирам мъжа си и пак да ползвам кода  Mr. Green

И аз така си мисля да направя

# 139
Момичета,
пак съм аз с моите терзания и Get the label  Confused Направих поръчка на 29.10, на 03.11, получих писмо, че е диспачната, но до момента в аканта нямам информация, че е получена на английския адрес на Габко. Стандартния срок за доставка е 3-5 раб. дни ( аз използвах момента с безплатната доставка ), е те минаха. Много се притеснявам, тъй като аз съм написала стария адрес на Габко, който е валиден до 15.11 . Помня, че имаше и други момичета поръчали в този период, искам да ги помоля да пишат какво се случва с техните поръчки, или пък ако някой друг може да ме посъветва какво да направя.
Благодаря  Praynig

Нямаш ли тракинг номер? С кой куриер ти доставя сайта до адреса в УК?

Ами, търсих тракинг номер, тъй като доставят с DHL, но няма ...

От getthelabel не изпращат тракинг за проследяване. Имам 2 поръчки от там, нямала съм проследяващ номер, но всичко си ми дойде нормално. Не се притеснявай, сигурно са ти пристигнали нещата вече.  Peace

А след като са доставили нещата на английския адрес, отбелязват ли в профила по някакъв начин, че ордера ти е доставен и поръчката приключена? На мен си ми седи статус - Dispatched Status ( In progress )

# 140
Avgusta млякото, заради което се поинтересувах от тези магазини, го няма в Амазон, иначе и аз първо там гледам  Peace
Наясно ли сте защо блокират акаунти? Заради еднаквите адреси за доставка предполагам? Това е маниер на френските сайтове, не знаех и че англичаните си го позволяват  Sad

# 141
Avgusta млякото, заради което се поинтересувах от тези магазини, го няма в Амазон, иначе и аз първо там гледам  Peace
Наясно ли сте защо блокират акаунти? Заради еднаквите адреси за доставка предполагам? Това е маниер на френските сайтове, не знаех и че англичаните си го позволяват  Sad
Ми де да знам, и аз бях много учудена, даже от началото мислехме, че нещо се бъгва сайта, ама то стана практика и разбрах, че има нещо гнило в цялата работа.
А и, пак казвам, цените не ме кефят вече, още повече, че тези пратки идват много скъпи откъм транспорт, защото препаратите са тежки.
А детските шампоанчета на Лореал, които напоръчвах с такова желание и за моето дете, и за подарък, се оказаха с по от 1 до 6 парабена!!!  Shocked Е, нема нужда да си вземам такива химии от Англия, имаме си ги и тук Wink
Сега мисля следващото шампоанче на сина ми да е пак на Лореал, но био-от www.feelunique.com. Имат много предложения на различни марки с точно описание на съставките. Имат и безплатна много бърза доставка до Бг, и постоянно кодчета за намаление  Peace

# 142
Поизтървах ви в предната тема, а сега в тази не виждам да сте коментирали този модел апрески  http://www.next.co.uk/g473478s2#499587g47  - може ли отзиви. Досега не съм поръчвала обувки от този сайт, отговарят ли номерата  newsm78 Моля, някой ако има размер 12 от тях, да ми измери стелката  Praynig

# 143
Хайде и аз тук пак с питане - виждали ли сте някъде по UK сайтовете да се продават кутии за часовници? Искам да купя за мъжа ми, че има доста часовници и ми омръзна да ги оставя навсякъде, където намери за добре Wink

# 144
Деа76, хвърли един поглед на "пазара"  Mr. Green

http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_from=R40&_npmv=3&_trks … mp;_nkw=watch+box
не знам точно как се казват, но като се пише кутия за часовник и излиза нещо, което вероятно искаш, не ми е ясно и дали си струва парите обаче  Rolling Eyes

# 145
  • Пловдив
Някой поръчвал ли от английската версия на сайта на GAP?! Приемат ли БГ карти за плащане?!
Няма инфо на първа страница, но мисля че преди доста време се обсъждаше сайта.

# 146
  • Около Костинброд
Здравейте! Някой поръчвал ли е нещо от http://www.oneclickpharmacy.co.uk/? Опитах се да направя една поръчка на адреса на Габко в Англия и сега видях, че съм получила мейл от тях, с който ми искат допълнителни документи:

Thank you for your recent order. Unfortunately our bank has flagged this transaction as high risk and we are unable to proceed with your order until we obtain suitable identification. Please provide the following at your earliest convenience:
1) A piece of photographic identification, such as passport or driving licence, which clearly displays your name;
2) A piece of identification that clearly displays your name and address as per your order, such as a utility bill.

Please send these via one of the following methods:
1) By email, by attaching scanned documents and email us on: security@oneclick.co.uk;
2) By fax to (0044) 1223 862994;
3) By post to One Click Pharmacy, 53 Pembroke Avenue, Waterbeach, Cambridge, CB25 9QP.

We apologise for any inconvenience caused by this and will be able to proceed with your order as soon as we receive these. We hope to hear from you soon.

Съответно, се ядосах, и набързо им спретнах един кратък мейл, в който им писах, че искам да откажа поръчката, понеже не ми харесва да бъда третирана по този начин, защото как може да пазарувам нормално от други сайтове, пък те да ми искат такива документи...
Мисля, че парите за поръчката са ми блокирани - картата ми е на Райфайзен, някой има ли представа колко време ще е необходимо да се отблокират?

# 147
  • в тристайна гарсониера :)
Да ви следя   bouquet

# 148
scarlett_moi , проблемът не идва от тях, а от банката ти. В случая хората просто искат да се лигитимираш, че ти си собственика на картата. Има много случаи, в които някой се опитва да използва чужда карта и ако банката ти е определила транзакцията като високо рискова, сайтът не може да дърпа пари преди да се установи, че ситуацията не е такава. Пробвай да се обадиш на банката ти, не съм много сигурна в политиката им но мисля че ако те позволят плащането, няма да има проблем

# 149
  • Около Костинброд
scarlett_moi , проблемът не идва от тях, а от банката ти. В случая хората просто искат да се лигитимираш, че ти си собственика на картата. Има много случаи, в които някой се опитва да използва чужда карта и ако банката ти е определила транзакцията като високо рискова, сайтът не може да дърпа пари преди да се установи, че ситуацията не е такава. Пробвай да се обадиш на банката ти, не съм много сигурна в политиката им но мисля че ако те позволят плащането, няма да има проблем

Проблемът е, че те искат не само легитимация на името ми, тоест лична карта, ами и на адреса ми - какво общо има адреса с банковата карта? И не мога да разбера как за амазон няма проблем да плащам с тази карта, а при тях има?! Както и да е, отговориха ми, че скоро ще ми върнат парите за поръчката.

Общи условия

Активация на акаунт