Да пазаруваме от UK - Начини, доставки, отзиви!-тема 50

• 72 813
  • 740
  •   1
Отговори
# 540
  • Варна
От този сайт може ли да се пазарува с българска карта - http://www.jdsports.co.uk/home

Когато пробвах преди време, не ставаше  Naughty

# 541
Бубе, NBM, благодаря ви момичета   bouquet

# 542
  • Neverland
Пробвал ли е някой да пазарува от този  сайт http://www.fullcircleuk.com/  Rolling Eyes

# 543
Добро утро и честита Коледа на всички  santa2
До сега само ви четях (когато можех)и събирах инфо.На 23-ти се престраших и пуснах сама поръчка от АСДА до адрес на КД. До вчера парите ми бяха блокирани,получих и писмо от сайта,че плащането е минало успешно,а тази сутрин вече и парите не са по сметката ми.Статуса на поръчката е :

Date                   Time                 Status               
27/12/2011           15:51    Hub Trailer Via Sorter
24/12/2011           06:07    Order Generated

Та въпросът ми е дали всичко е ОК,понеже не знам какво точно става,пък и не мога да си преведа какво пише  от дата 27,12... atwork
Ох,ще се радвам ако някой ме светне...(и успокои Laughingbouquet

# 544
  • Пловдив
Добро утро и честита Коледа на всички  santa2
До сега само ви четях (когато можех)и събирах инфо.На 23-ти се престраших и пуснах сама поръчка от АСДА до адрес на КД. До вчера парите ми бяха блокирани,получих и писмо от сайта,че плащането е минало успешно,а тази сутрин вече и парите не са по сметката ми.Статуса на поръчката е :

Date                   Time                 Status               
27/12/2011           15:51    Hub Trailer Via Sorter
24/12/2011           06:07    Order Generated

Та въпросът ми е дали всичко е ОК,понеже не знам какво точно става,пък и не мога да си преведа какво пише  от дата 27,12... atwork
Ох,ще се радвам ако някой ме светне...(и успокои Laughingbouquet

Не се притеснявай - всичко е наред. Пратката ти е в склада на куриерите. Най-вероятно днес или утре ще е на адреса!

# 545
ТЕНК Ю  Hug(както се казва) Laughing
Продължавам да следя темата,пък и след някой друг ден ще се похваля.

# 546
На мен на тракинг от асда точно ми казва, че няма информация, но на delivery status e fully dispatched. Надявам се всичко да е наред, но е неприятно че не мога да видя кога и как е пристигнала и кой я е приел. Поръчката ми е от 24ти

# 547
  • София
 Имам въпроси относно ММDirect и ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с малко информация.  Искам, да пусна поръчка до БГ но ме тормозят следните въпроси:
1.С какво идват до тук - куриер или пощи?
2. Създават ли проблеми при самата поръчка?
3. Още ли трябва да им се обаждам и да потвърждавам артикул по артикул?
 Видях,че мога да плата през PayPal  което ме успокоява  малко относно това какво въобще ще се получи, но не много .....

# 548
  • София
На мен на тракинг от асда точно ми казва, че няма информация, но на delivery status e fully dispatched. Надявам се всичко да е наред, но е неприятно че не мога да видя кога и как е пристигнала и кой я е приел. Поръчката ми е от 24ти

Scarly, имай малко търпение - в сайта на куриерите инфото се добавя със малко закъснение, така че ще можеш да видиш кога и как е пристигнала и кой я е приел.

# 549
Имам въпроси относно ММDirect и ще съм благодарна ако някой може да ми помогне с малко информация.  Искам, да пусна поръчка до БГ но ме тормозят следните въпроси:
1.С какво идват до тук - куриер или пощи?
2. Създават ли проблеми при самата поръчка?
3. Още ли трябва да им се обаждам и да потвърждавам артикул по артикул?
 Видях,че мога да плата през PayPal  което ме успокоява  малко относно това какво въобще ще се получи, но не много .....
Rolling Eyes Че има ли възможност за директна доставка до Б-я, бг приемат ли??

Преди време бях харесала няколко неща и исках да пусна до превозвач, не стана работата - не прие дебитната ми карта. Питах и 1-2ма превозвачи, те пък не искаха да правят поръчка от този сайт, че бил от т нар Проблемни...  newsm78 а сега дава директна доставка, така ли??

Crazy Crazy #Crazy #Crazy #Crazy аааа видях, доставка до Б-я 15 п...тия луди ли са  Crazy

# 550
  • София-Лагера
A с бълг.карта до англ адрес?
Колко работи харесах  Shocked

# 551
ММDirect,лятото поръчвах и нищо само блокирани пари имах!
Тогава четох,че проблема е в БГ картата,приемат само англ.

# 552
Здравейте, някой знае ли е-mail на който мога да пиша на асда относно проблем с поръчка ?

Вече месец под артикула пише sent , а като вляза на проследяване ми дава , че са върнати в разпределително депо и нито пари ми връщат, нито артикулите изпращат отново до адрес. Рових из сайт-а , но ми дава само телефон а не ми се иска да звъня, ще съм благодарна ако някой знае мейл на който мога да опиша проблема  Peace

Благодаря предварително !  Hug

# 553
Десита, преди време и аз търсих мейл, бяха ми пратили друга рокля, вместо поръчана от мен...е, не намерих, момичетата казаха, че има само телефон, мисля, че писах на мейла, който се получава автоматично при поръчка, но естествено никой не ме отрази  #Cussing out

# 554
Направо съм бясна за това което сътвориха, че бяха и детски играчки за коледа, слава богу имаше време за реакция и децата в момента се наслждават на подаръците от Дядо Коледа, но все пак са близо 70 лв и искам да ми ги върнат обратно, ясно е че играчки няма да имам..... В краен случай ще звъня по телефона, но ми се искаше да се пробвам по имейл да се разбера с тях, явно няма да стане.....  #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт