НОМИНАЦИИ 2011 - remix

• 53 125
  • 1 493
  •   1
Отговори
# 555
Крейзи, сега аз как да си призная, че съм от лаковите редици а?  Crossing Arms Ще ме отлъчиш от нашия Клуб  Crossing Arms

Да, да и да. Узная ли, че имаш черешки, гъсеници и блестящи звездички по ноктите, край!  Crossing Arms Ако успееш да научиш съклубничките си обаче, как се печели групов приз със стил, а не с дъх на вкиснал ацетон, хипотетично може и да се спасиш от жестоката съдба... Не знам, просто не знам какво да правя с това твое потресающо признание ... то е като да хванеш любимо дете да се задава с блестящ кинжал зад гърба ти  Tired

tooth

# 556
то е като да хванеш любимо дете да се задава с блестящ кинжал зад гърба ти  Tired

tooth

Не спираш да го обичаш обаче  Simple Smile

Девойки от лаковата, ще гласувам за вас, ако ми нарисувате по ноктите такива симпатични гъсенички, но розовки   Flutter

# 557
От цялата тема за номинации разбрах, че Венета и Отилия все още не са правили секс. Много влюбено звучите, гугутки! Надявам се и догодина, когато се ожените, пак така да сте влюбени. С най добри чувства + цунки: Шанел

# 558
Шанел, назад си с новините, Оти вече е обвързана! Тя е госпожа vl. Просто в момента повече и харесва да е "косъм в супата".

# 559
Шанел, назад си с новините, Оти вече е обвързана! Тя е госпожа vl. Просто в момента повече и харесва да е "косъм в супата".

Именно, аз съм официалната госпожа ВиеЛ, който е пропуснал форумската ни сватба сам си е виновен.

# 560
Момент, сега ще видя коя е vl  и ще проследя събитията. Благодаря, Бижу, за мен ти си бижу.

# 561
Колко си нетолерантна, Шанел. Koй е vl.

# 562
  • Belgium
Крейзи  Joy

Кинжалът може да е блестящ, но ще го забия със стил и перфектен маникюр разбира се  Flutter

Шегата настрана - в темата за лаковете рисунките по ноктите не са на мода. Така че няма да рисуваме гъсенички, черешки и малинки.  Laughing

Миналата година достатъчно разгърнахме кампанията да спечели Без грим, без токчета, без ролки, тази година Лаковете нека се справят сами. Аз дори не съм номинирала Банда на годината.

# 563
Благодаря, Бижу, за мен ти си бижу.
Знам, знам! И за мен ти си оригинал на CHANEL. Секс ще правим друг път.

Анджелина, бива ли такава неинформираност?! Или онова не е въпрос?...

# 564
Колко си нетолерантна, Шанел. Koй е vl.
Мъж ли е? Ще видим.

# 565
Ауу, че еротичен полъх се усеща от този ремикс, бе. С фетишизъм към лакирани нокти на ръцете ( а може би и краката, предполагам)  Laughing
Само като гледам резачката на Chanel малко ме фаща страх за ноктаците.

# 566
Владко нали е женен, госпожата пишеше по едно време от профила му. Официално ли приеха полигамията?

# 567
По обедно време в неделя и аз желая да се съвкуплявам виртуално. Остана ли нЕкой свободен?

# 568
Чета заключената тема и се чудя коя е Палада?

Много отворени новаци има там, намерих си 2 жертви, ще пусна по-късно една тема, с която да ги прикоткам.  box

# 569
Чета заключената тема и се чудя коя е Палада?
Отракан новак.

И не е някое старо куче с нови дрехи?! Възхитително!!! Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт