Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 489
  • 723
  •   1
Отговори
# 615
# 616
# 617
# 618
# 619

Забелязвате ли, че Сюмбюл и Гюл ага се намират в някаква шатра?  newsm78 Както казваше СС - "чадър"? newsm78 newsm78

# 620
ФРАГМАНА С ПО-ВЕЧЕ КАДРИ В НАЧАЛОТО Peace
Грижовната Нигяр... Embarassed

http://www.youtube.com/watch?v=QE6BI6vUWf0&feature=feedbul

# 621
НАДЕ smile3501 newsm51   love001

Разбрахте ли кого завиха с белия чаршаф?

въртях няколко пъти фрагмана но не разбрах- едва ли е Хатидже,знаем историята,Армин не е в харема- а тук беше Сюмбюл newsm78 Thinking

На мен ми заприлича на това девойче, което Гюл пусна на Сюмбюл. Да не е някаква епидемия - Армин също е зле newsm78

# 622
ФРАГМАНА С ПО-ВЕЧЕ КАДРИ В НАЧАЛОТО Peace
Грижовната Нигяр... Embarassed

http://www.youtube.com/watch?v=QE6BI6vUWf0&feature=feedbul
Едва ли е сън на Нигяр Grinning  Много е чаровна и сцените им на близост с Окан се получават Heart Eyes

А относно четенето на дневника - вече свикнахме да се появява някой в сюблимния момент, та може да и се размине на Нигяр

Последна редакция: пт, 18 ное 2011, 23:43 от petkana

# 623
Лиленцеbouquet

# 624
  • СТАНДАРТНО.

въртях няколко пъти фрагмана но не разбрах- едва ли е Хатидже,знаем историята,Армин не е в харема- а тук беше Сюмбюл newsm78 Thinking

На мен ми заприлича на това девойче, което Гюл пусна на Сюмбюл. Да не е някаква епидемия - Армин също е зле newsm78

Мисля, че е чума. По време на царуването на Сюлейман е имало епидемия в Истанбул.

# 625

Мисля, че е чума. По време на царуването на Сюлейман е имало епидемия в Истанбул.

Чума, шарка... newsm78

# 626
  • Атлантис, Галактика Пегас
И аз си мисля че става въпрос за чума.  Peace Бащата на Армин казва на Бали бей "Още никой не е оздравял след като се заразил с чума" Казано от един от евнуси: "всички ще умрем..." също навежда на тази мисъл  Peace
И да и аз си мисля че е Нигяр.  Peace

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 06:23 от Kordelia

# 627
Наистина прилича на Нигяр  Sad и сякаш има нещо като кръстче в ухото  newsm78

компроматът на Лео май е с правописни грешки   Crazy Mr. Green

# 628

Ами Лео си е едно простичко селско момче... Sad Не е ерудит като султан Сюлейман! Grinning

Последна редакция: сб, 19 ное 2011, 11:40 от jupetrov7

# 629
Защо ми се струва, че това е Нигяр? Shocked Shocked Shocked

Така ли безславно си отива??? Cry Cry

И на мен ми се струва, че прилича на Нигяр калфа. А колкото до целувката с Ибрахим, повече ми се струва, че е съновидение на Нигяр. Блян, останал нереализиран. По-скоро като целувка на смъртта, или преди смъртта. Не мисля, че Ибрахим би се впуснал в подобна авантюра с Нигяр, още повече след това, което стана с Хатидже. А и заплахите, изречени от Хатидже при евентуална изневяра на Ибрахим със сигурност му държат влага и не би се осмелил да застраши солидните си позиции в двореца заради една служителка в харема.

Общи условия

Активация на акаунт