Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 23

• 66 399
  • 723
  •   1
Отговори
# 630
Преди време тук бях поместила новината за участието на Брат Пит в сериала ни. Някои я приеха скептично, други ентусиазирано. Днес в турската преса са се появили отново новини за неговото бъдещо участие като гост. Това е много умен ход от страна на продуцентите, защото името на Брат Пит ще им отвори със сигурност още много пазари. Като ни ги наредят на един екран: Халит, Бурак, Мехмет и Брат....направо си завиждам  Heart Eyes. Къде да гледам по напред, а работата по превода ще бъде върховно удоволствие. Няма изобщо да протестирам ако трябва едни сцени да ги гледам по 10 пъти докато улучим тайминга  Laughing

BRAD PİTT MUHTEŞEM YÜZYIL'DA!
Muhteşem Yüzyıl Brad Pitt ile bir bölüm için anlaştı.
19 Kasım 2011 02:30

http://www.gecce.com/haber/brad-pitt-muhtesem-yuzyilda-179132.html

# 631
И репортаж от днес с Халит и Бергюзар по магазинното предаване на Канал Д. За всички фенове.

# 632
Лили, благодаря за фрагмана. Както винаги, на поста си в подходящото време и ни го поднасяш топъл, топъл, че сега и в два варианта. Със сигурност има подвеждащи сцени, хронологията им обикновено не отговаря на тази от серията, за това винаги има главоблъсканици и гадаене. Нали за това са фрагманите, да гъделичкат любопитството и нетърпението на феновете. Сигурно е едно, че ни очаква поредния интересен епизод, с много драматизъм и напрежение. Горката Армин, дано не е на смъртно легло, все пак се очертаваше една романтична история с красавеца Бали бей и можехме да й се насладим за известно време.
Принцесата с големите джуки вече започна да ми втръсва. Дали оная сцена с лодката в тъмното море не е на нейното отпращане към свободата?  newsm78 Нищо чудно Хюррем да има пръст в това, иначе как ще се окичи с бижуто на принцесата. Може би тя й го е дала в знак на признателност за помощта?  newsm78

# 633
Преди време тук бях поместила новината за участието на Брат Пит в сериала ни. Някои я приеха скептично, други ентусиазирано. Днес в турската преса са се появили отново новини за неговото бъдещо участие като гост. Това е много умен ход от страна на продуцентите, защото името на Брат Пит ще им отвори със сигурност още много пазари. Като ни ги наредят на един екран: Халит, Бурак, Мехмет и Брат....направо си завиждам  Heart Eyes. Къде да гледам по напред, а работата по превода ще бъде върховно удоволствие. Няма изобщо да протестирам ако трябва едни сцени да ги гледам по 10 пъти докато улучим тайминга  Laughing

BRAD PİTT MUHTEŞEM YÜZYIL'DA!
Muhteşem Yüzyıl Brad Pitt ile bir bölüm için anlaştı.
19 Kasım 2011 02:30

http://www.gecce.com/haber/brad-pitt-muhtesem-yuzyilda-179132.html

Ани, ти си идеалната домакиня на тема. Грижиш се за всичко и не спираш постоянно да ни изненадваш с все нови и интересни информации, снимки, новини. Отделно от грижата за навременните и безупречни преводи. Благодаря ти безкрайно.  Hug Hug

# 634

АНИ  bouquet Hug
Още при първата си среща с таланта на Халит/1001 нощ/ си казах:този актьор е за Холивуд Peace
Но преди още Халит да стигне до Холивуд- Холивуд му идва на крака в Истанбул Grinning hahaha Heart Eyes
Безкрайно съм щастлива ,от това бъдещо партньорство Party Party Party

# 635

Ани, благодаря ти!  Hug Hug

Ролята на Брат може би ще е свързана с новите походи на СС - примерно някой от рицарите-кръстоносци (ако има подобен сблъсък newsm78 newsm78).

# 636

Вторият трейлър още ли не се е появил? newsm78 newsm78

Липсва ми тази тъга в погледите... тъга по Изабела...  Sad

# 637
Заповядайте 35 серия 1 трейлър с превод на бг. Благодарности на siren62 за превода  newsm51  love001 Емел е на почивка за няколко дни и отсъства.

Великолепният Век 35 епизод трейлър 1 с бг субтитри

# 638
Заповядайте 35 серия 1 трейлър с превод на бг. Благодарности на siren62 за превода  newsm51  love001 Емел е на почивка за няколко дни и отсъства.

Великолепният Век 35 епизод трейлър 1 с бг субтитри
Благодаря   bouquet

Армин е болна от чума  ooooh! Ще си  замине това момиче  Crossing Arms
Само да не умре и Бали Бей    smile3515 smile3515 smile3516 smile3516

# 639
Бали бей не си го даваме  Crossing Arms  Naughty Армин дано и тя се оправи  Praynig

# 640
Бали бей не си го даваме  Crossing Arms  Naughty Армин дано и тя се оправи  Praynig
Напоследък сериала ми стана интересен, макар,че го гледах само заради Бурак  Laughing
Преди бях гледала първите 5 епизода и спрях, но сега пак  ми стана интересно  Peace

# 641
И един интересен репортаж от днес с Мерием  Peace

# 642
Благодаря за репортажа. Peace
По принцип репортажите с Мерием са ми по-скоро смешни, отколкото интересни  Joy Joy Joy
С  този лек проблем с езика, понякога се получава доста смешно интервю Joy
Харесва ми,че винаги е усмихната  Peace

# 643
# 644
siren62  Hug благодаря за превода newsm51

А Мерием си е голяма сладурана- както обикновено Peace Grinning

Общи условия

Активация на акаунт