Избор на сушилня - 2

• 147 094
  • 747
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Оф, бухвам и аз да чета. Мъжът ми упорито иска сушилня, аз още по-упорито отказвам. Все си мисля, че дрехите ще излизат намачкани, а аз мразя да гладя. Blush
Laughing И аз мразя да гладя, ама гладех, щом трябва, къде ще ходя. Със сушилнята гладенето ми отпадна на 99,9%, само мъжовите ризи ги минавам отгоре-отгоре, колкото да не ми ръждяса ютията.  Peace Не отказвай, страшно полезна машинка е това и след първото ползване всички възкликвахме: "Как сме живели досега?"  Crazy

# 526
Оф, бухвам и аз да чета. Мъжът ми упорито иска сушилня, аз още по-упорито отказвам. Все си мисля, че дрехите ще излизат намачкани, а аз мразя да гладя. Blush

Naughty
Единствено чаршафите са малко смачкани след сушилнята. Всичко останало е готово за обличане.  Simple Smile

... Не отказвай, страшно полезна машинка е това и след първото ползване всички възкликвахме: "Как сме живели досега?"  Crazy
Peace

# 527
  • Пловдив
Ех, къде са тея мъже Simple Smile))))) моето гаджее , все трябва да го навивам , за всяка подобна покупка Simple Smile)))))) , първо за миялната, после за сушилнята Simple Smile) хаха ,добре, че си имаше печка, пералня и хладилник като се запознахме ,че незнам Simple Smile))))) хихиихи , добре, че съм си убедителна, та надвивам и после се радваме заедно на покупките.

Наистина машинката си заслужава от всякъде! Аз благодарение на случайно попадане на тази тема...още като прочетох първите два-три поста  и бях решила, че ще се купува... Simple Smile)))))))

# 528
  • София
Вие пък, мъжа ми драпаша цяла година в другата посока, като заговорех за сушилня.  hahaha А около нас доста хора имат и само ми я хвалеха машинката. А и майките такива едни спокойни - че паднало детето в локвата, че се поляло... а аз се чудя какви гимнастики да правя за да им изсъхнат дрехите за една нощ, и ставам по 10 пъти да въртя примерно якето върху радиатора, че сутринта пак да го облече.  Laughing
Вече, естествено, и мъжа ми оцени полезността на уреда, аз я ползвам целогодишно.  Peace

# 529
  • София
Оооо, жестоко ще съжаляваш, че си се опъвала само след първите няколко пъти след като употребиш сушилня.
НЕ се мачкат дрехите.
Малко се мачкат чаршафите и то по краищата, но не е болка за умиране. Не ги гладя, никога не съм гладила чаршафи. Сгъвам ги веднага и прибирам, изобщо не е нещо трагично.
Аз също я ползвам целогодишно. Няма да дебна ще завали ли , няма ли, ходя на работа все пак, а пък и кръста ме боли да се навеждам 1000 пъти.

За свиването моя опит показва, че се свиват евтините некачествени памучни материи.
Една подарена на мъжа ми блуза, която аз подозирах, че евтин боклук, се сви страшно много, направо на половина стана.

Последна редакция: вт, 13 мар 2012, 12:28 от alpha_beta

# 530
  • Stara Zagora, Bulgaria
Въпрос,към тези,които имат сушилня Miele.Моля да ми кажете кои програми ползвате за сушене на дрехи,при което излизат напълно сухи и направо за прибиране.Винаги ми е било странно как така Ви излизат ненамачкани,при мен такова нещо няма,явно проблема е в моя "телевизор?"

# 531
Въпрос,към тези,които имат сушилня Miele.Моля да ми кажете кои програми ползвате за сушене на дрехи,при което излизат напълно сухи и направо за прибиране.Винаги ми е било странно как така Ви излизат ненамачкани,при мен такова нещо няма,явно проблема е в моя "телевизор?"

Аз ползавм основно програмата за памук - сухо. Рядко за сухо+.
Тези дрехи, които знам, че се мачкат суша на "влажно за гладене с ютия"- излизат една идея влажни.
Ползвам също програмата за вълна, за спортни дрехи и за връхни дрехи.

Ако не се препълва сушилнята, не излизат намачкани.

# 532
Да не говорим, колко по-хигиенично е да се суши прането в сушилня, едно че за час/два са готови за прибиране в гардероба и няма да съхнат два дена и да прашясват, второ - високата температура убива микробите.
Хич не се замисляй дали си заслужава или не  Peace

# 533
  • UK
Да не говорим, колко по-хигиенично е да се суши прането в сушилня, едно че за час/два са готови за прибиране в гардероба и няма да съхнат два дена и да прашясват, второ - високата температура убива микробите.
Хич не се замисляй дали си заслужава или не  Peace

Peace

Въобще не се замисляй, дрехите са мекички, пухкави. Много рядко гладя някоя риза, ако съм пропуснала да намаля оборотите на пералнята.

# 534
  • в тристайна гарсониера :)
Нямам какво да добавя, аз моите дрехи ги вадя на сутринта и пак не ги гладя, така че смело купувай!

# 535
  • Berlin
Ами супер!  Hug Благодаря! Досега не сме имали нужда, понеже сме на квартира, а и дрехите съхнат за часове тук, така че това не ми е било проблем.

# 536
Тази вечер беше първото пускане на сушилнята. Simple Smile Събрах най-различни дрехи - памучни тениски, дънки, една хавлия, бельо, синтетика и ги пуснах на програма за памук, изсушаване до готовност за прибиране в гардероба. Като за първи експеримент мина перфектно. Няма нищо намачкано или със смалени размери. bowuu  Утре ще експериментирам с чаршафи.

Да си облечеш топла тениска, току що изсушена - е, няма такъв кеф! Simple Smile

Повечето ни дънки имат знак да не се сушят в сушилня. Да ги слагам ли или да не рискувам?

# 537
  • София

Повечето ни дънки имат знак да не се сушят в сушилня. Да ги слагам ли или да не рискувам?

Аз пускам дънките в сушилнята.Даже не съм и погледнала етикета за грижа Blush.
Отначало ги пусках на специалната програма за дънки,ама напоследък ги слагам заедно с другите дрехи.За сега няма смалени или стеснени!
Ако искаш пробвай с някой чифт,който е по стар или ти е за в къщи.

# 538
Аз пък да и кажа, от моят скромен опит със сушилня от няколко месеца, че пускам всичко в сушилнята, освен една плетена блузка, че ми е нова Mr. Green Не искам да робувам на дрехи, уреди, мебели.....
Плетивата се свиват, но пък стават страхотно пухкави, чорапите също се свиват, особено термо-то, спалното бельо се мачка. Само това виждам като недостатъци и малко по-високата сметка за ток. Всичко останало са плюсове Peace

# 539
  • Пловдив
Най-много се свиват бебешките бодита и чорапите Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт