Избор на сушилня - 2

• 147 104
  • 747
  •   1
Отговори
# 510
Гледала съм в магазина точно този модел на АЕГ - като дизайн е чудесна машината. Отваря се много лесно, и въобще е красива и здрава на вид. Има вече мами, които си я купиха, и отзивите за работата й също са добри. Обаче за сервиза им писаха тука, че не може да се разчита. Една мама искаше да си купи кошница за сушилнята, но й отказаха - ДА ОДИ В НЕМСКО  Mr. Green

# 511
  • Пловдив
На мен ми отказаха, но като цяло сервиза не е само един - аз ползвам един, за който има много добри препоръки , сервизирала съм там миялната ми машина и съм много доволна, просто хората не са виновни, че им отказват от чужбинско... Simple Smile най-вероятно според мен е възможно да обвързват покупката на по-голям брой от тези части, за това ..... Сервизите не са с пряк началник АЕГ или Ел.лукс. , те са сключили договор да сервизиране на техниката им, както и с други марки, не само тези, когато има повреда-те са длъжни да снимат, изпращат клипа и ако гаранцията го покрива---отремонтират уреда, а от АЕГ им заплащат труда и изпращат необходимите части...

# 512
  • Стара Загора
  bouquet  bouquet  bouquetБЛАГОДАРЯЯЯЯЯ
много много ми помогна,още утре се заемам с нещата и ще пиша за резултата Mr. Green
сега сядам да чета опътването ,за да съм наясно с машинката ,че сега я гледам като голям камък  Laughing

да се отчета  Laughing
1 изсуших кърпите ,стават мекички пухкави ,много съм доволна
2 изсуших спално белъо,идеално сухо,но доста намачкано,явно някъде сбърках  Embarassed newsm78
утре нова проба

моля споделете на коя програма сушите спално белъо

# 513
При мен спалното бельо винаги се намачква, ползвам и топки за сушилня, но ефект няма...

# 514
Купих си АЕГ-то по прочетеното от тук
много съм доволна-тази машина си заслужава всяка стотинка
има сензори и обикновено добре центофугирани дрехите ми излизат много по-рано от зададеното на програмата време
не гладя нищо а спалното бельо веднага застилам и така се опъват гънките
икономичността също беше водеща при мен
не мога да кажа колко ми харчи но сме от два месеца в нов апартамент и първата ми сметка за ток бе 154 лв при ползване на два постоянно вкл.климатика  пералня сушилня бойлер и готвене на ток
да се има предвид че първата седмица прах и суших много
абе ценна ми е много

Честит Празник

# 515
За сервиза искам да допълня. Отделни части е нормално да се поръчват от сервиз. Така се случи с кухненския ми комбайн на Бош, защото счупих две негови части по невнимние. Отидох в сервиза, показах ги, човекът ми ги намери в компютъра в каталог със снимки и схеми, поръчаха ги от Германия и им платих 4 лв след доставката - след две седмици. Не виждам защо АЕГ биха провеждали друга политика, резервни части и аксесоари трябва да бъдат достъпни. Цялата работа ми прилича на социализма, когато казваха - това го нямаме - и всички приемахме това за нормално. Тогава "нещото" беше скрито в склада за "специални клиенти", а сега просто не им се занимава с това да ни обслужват.

# 516
  • Пловдив
И аег имат подобна политика, поне за малките уреди. Аз имам кухненски робот аег и съм поръчвала през сервиз голямата купа и приставката за рендета, които счупихме у нас. Довлякоха се след месец, но дойдоха.

# 517
  • Стара Загора
да дам пак отчет,днес пуснах 2 перални,дрешките на малката и,смеесено  памук и синтетика.....
всичко си беше сухо ,съвем леко намачкано,анцузите дори бяха като изгладени .Доволна съм. Grinning

ще проуча къде греша с спално белъо и надявам се да коригирам и там нещата.

# 518
  • UK
kokovi4 никъде не бъркаш със спалното бельо. Почти на всички излиза все едно си ги дъвкал. Аз слагам омекотител и ги пускам на по-ниски обороти на центрофугата и пак са зле. Важното е когато са готови, още топли да ги опънеш на леглото или да ги сгънеш. На моята сушилня има функция, след края на програмата да продължава да ги върти , докато не я отвориш и се старая да я ползвам,когато знам че няма да ги извада веднага. 

# 519
Здравейте!:)
От скоро имам сушилня на Електролукс и след първото ползване на Памук 2(За прибиране)(това е името на програмата), установих, че някои дрехи са скъсени и стеснени.Имате ли представа на какво се дължи това?Благодаря  bouquet

# 520
От скоро имам сушилня на Електролукс и след първото ползване на Памук 2(За прибиране)(това е името на програмата), установих, че някои дрехи са скъсени и стеснени.Имате ли представа на какво се дължи това?Благодаря  bouquet

Нормално е, но за да намалиш шанса това да ти се случи и с други дрехи, препоръчвам да ги разтягаш след сушенето. Peace

П.С.Един път свили се, повече няма да се свиват. Peace

# 521

Нормално е, но за да намалиш шанса това да ти се случи и с други дрехи, препоръчвам да ги разтягаш след сушенето. Peace

П.С.Един път свили се, повече няма да се свиват. Peace
Благодаря  bouquet

# 522
В крайна сметка се спрях на АЕГ с термопомпата и с нетърпение чакам да ми я доставят тези дни. Надявам се дрехите ни да не се смалят много след първите ми експерименти с нея.  Mr. Green

# 523
Не би трябвало - все пак при тази технология (термопомпа) се суши на по-ниска температура, отколкото при досегашната. Пробвай първо с програми с деликатно сушене и пиши какво се е получило.

# 524
  • Berlin
Оф, бухвам и аз да чета. Мъжът ми упорито иска сушилня, аз още по-упорито отказвам. Все си мисля, че дрехите ще излизат намачкани, а аз мразя да гладя. Blush

Общи условия

Активация на акаунт