Избор на сушилня - 2

• 147 105
  • 747
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета,
от тази вечер и аз си имам нова помошничка
http://www.technopolis.bg/b2c/details/687345/P11100201/Sushilnya … ROLUX-EDC-77570-W
надявам се да остана доволна още утре мисля да я тествам . Simple Smile

Хеййй като моята Simple Smile
Аз съм много доволна и според мен няма да съжаляваш. Hug

# 496
  • Стара Загора
Здравейте момичета,
http://www.technopolis.bg/b2c/details/687345/P11100201/Sushilnya … ROLUX-EDC-77570-W

радвам се да го чуя Hug

ако имаш време ,моля те пиши ми кои програми полваш най-често ,и дали мачка много прането

# 497
Здравейте момичета,

радвам се да го чуя Hug

ако имаш време ,моля те пиши ми кои програми полваш най-често ,и дали мачка много прането

Напротив, дори повечето нямат нужда от гладене. Аз вече много рядко гладя, от както имам сушилня Simple Smile
Най-често си позвам една единствена програма, първата, памук, екстра сухо, с комбинация с макс ниво на изсушаване. Няма значение памук ли е вълна ли е, синтетика ли е, винаги на тази програма и след това веднага в гардероба, мекички и свежо ухаещи. Ползвам и за дънки програмата, също съм доволна, на микс програмата суши много време и не я ползвам. На синтетиката суши малко на по-ниска температура, пак си излизат напълно сухи, но предпочитам да се презастраховам с по-висока температура, за да съм сигурна че дебелите дрехи ще си излязат сухи. За обувки програмата не я позлвам, защото суши на ниска температур, явно да не се разлепят. Вместо това слагам кошницата и си вклучвам на програмата за избиране на време, там вече температурата си е по-висчка и си се изсушават страхотно. Копчето Delicate тоест деликатно/намаляване на температурата/ също не ползвам, защото много дълго суши. Също не забравяй да миеш по-често кондензатора, така се намалява времето за сушене. Повече от 1 и 15-20 най-много не е продължавала. Peace

П.С.Дано да съм била от полза.
Аааа и да не забравя: винаги след сушене разтягай чорапите, а й не само за да избегнеш свиване. Whistling

bouquet  bouquet  bouquet

# 498
  • Стара Загора
  bouquet  bouquet  bouquetБЛАГОДАРЯЯЯЯЯ
много много ми помогна,още утре се заемам с нещата и ще пиша за резултата Mr. Green
сега сядам да чета опътването ,за да съм наясно с машинката ,че сега я гледам като голям камък  Laughing

# 499
  bouquet  bouquet  bouquetБЛАГОДАРЯЯЯЯЯ
много много ми помогна,още утре се заемам с нещата и ще пиша за резултата Mr. Green
сега сядам да чета опътването ,за да съм наясно с машинката ,че сега я гледам като голям камък  Laughing

Laughing И аз бях така, успех! Wink

# 500
Какво мислите за тази?
http://www.technopolis.bg/b2c/details/687362/P11100201/Sushilnya-AEG-T75470AH

Виждам, че няма автоматична програма. Това недостатък ли е?

Тази Bosch е на същата цена. Има автоматична програма, но пък няма термопомпа.
http://www.technopolis.bg/b2c/details/682906/P11100201/Sushilnya … OSCH-WTE-86305-BY

Колебая се между двете. Коя си заслужава повече?

# 501
  • Пловдив
На мен като бях в Технополис- "компетентния консултант" като го питах за автоматична програма ми отговори , че не знаел какво ---какво пишели в сайта нямал представа хаха, /много зле/ , но в крайна сметка ми каза, че всички нови сушилни имат сензор за сушене и може би това се има предвид под автоматична програма..., та дори да не пише, това АЕГ няма начин да няма такава екстра...все пак е от последните модели, а и цената не е толкова ниска====дори по-евтините модели на Електролукс и АЕГ имат...  Peace

# 502
Аз бих взела АЕГ-то. Защото е енергиен клас А и има термопомпа.
Аз имам автоматична програма, която никога не съм пускала.
Сушилнята ми е  за 8кг.
Автоматичната програма е със следното описание: макс.5кг.; 3 варианта на изсушаване; Тъкани - смесени партиди пране - Памук и Немачкаеми.

ПП Честит Празник!

# 503
ivelina2,благодаря за разяснението Hug
Сега се поразрових и откривам, че AEG има сензор за влага.
http://www.euronics.ee/tootekaart_en/42858/Home_and_appliances/Dryers/T75470AH

мими.ива, замислих се за автоматичната, тъй като се предполага, че е най-подходяща за сушене на смесени видове тъкани. Щом никога не си ползвала твоята, явно си има начин това да стане и с някоя от другите програми.

Bosch също ми допада като съотношение цена-параметри, но точно тази AEG отдавна ми е легнала на сърцето. Heart Eyes Леко съм пристрастна към марката и държа на термопомпата, това също.

Честит празник, момичета!       bouquet

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 13:28 от Linofrina

# 504
  • Пловдив
Честит празник и от мен! Бъдете щастливи и обичани жени!

И моята има програма за смесено, мисля, че тя суши на по-ниски градуси - и съответно повече време. Общо взето май всички имат програми за смесено.

пп. не се вгледах а АЕГ-то много и помислих, че се отваря с натискане и избутване, както другите,но май не е така Simple Smile))) , може да провериш и това в магазина-дали ще ти бъде лесно отварянето Simple Smile) Боша- има точка от мен заради прозрачния люк...., но ако не държиш да има прозрачен люк ,както аз АЕГ-то си е по-добрия вариант предвид икономията на ток, което не  малко перо, щом ще се дават тези пари.... Simple Smile)))

Във Youtube има доста клипчета на сушилни АЕГ, може да провериш и за БОШ-а , аз преди да закупя нашата там гледах - беше ми полезно.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 10:24 от ivelina2

# 505
Хехе, не бих отказала един прозрачен люк, особено в началото, но пълно щастие няма.

Съветът за затварянето ще го имам предвид. Нашата сушилня ще бъде разположена върху плот над пералнята. Много ми  е важно е да се затваря и отваря лесно, тъй като ще се пада нависоко, а и да не се мести върху плота.
Намерих клипче в youtube - сякаш лесно я отвориха, с едно движение.  Simple Smile

# 506
  • Пловдив
Хехе, не бих отказала един прозрачен люк, особено в началото, но пълно щастие няма.

Съветът за затварянето ще го имам предвид. Нашата сушилня ще бъде разположена върху плот над пералнята. Много ми  е важно е да се затваря и отваря лесно, тъй като ще се пада нависоко, а и да не се мести върху плота.
Намерих клипче в youtube - сякаш лесно я отвориха, с едно движение.  Simple Smile
и на мен ми се струва, че лесно ще се отваря---май не е с избутване, а с натискане и дърпане... Simple Smile)))), но не купувай без да си  я видяла на живо... , защото аз първо се бях насочила към тези, които са с "бутане" само Simple Smile)) и на клипчето изглеждаше лесно /нали все пак са направени с рекламна цел/ , нно като отидох в магазина ме заболяха пръстчетата... и това ме отказаа напълно, като отворих АЕГ-то с прозрачния люк и ... Simple Smile)очите ми останаха там, моята сушилня като гледам програмите са като твоите-копчето за програмите и дисплея имам предвид...

# 507
Твоята също я гледах и много ми допадна, че е с огромен люк и капацитет 8 кг.
Ще питам нещо на лични, да не спамя тук.  Simple Smile

# 508
  • Пловдив
За мен най-важното за една сушилня е колко ток харчи, люкове-програми- сензори са али-бали пред сметката за ток Money Money Money Money Аз лично бих проверила коя харчи най-малко ток, спрямо цената си и ще взема нея. Защото някои наистина са много икономични, но много скъпи и разликата трудно се избива.

# 509
Поради тази причина съм си наумила, че трябва да има термопомпа. Предполага се, че са по-икономични. Нооо крайната цена също ме вълнува.
Тази, която засега съм набелязала, я дават с 1.85 kW, ако дрехите са минали през центрофуга 1000 оборота и 1.57 kW, ако центрофугата е въртяла с 1400 оборота.

Последна редакция: чт, 08 мар 2012, 11:52 от Linofrina

Общи условия

Активация на акаунт