Избор на сушилня - 2

• 147 066
  • 747
  •   1
Отговори
# 105
Тонита,аз съм с Беко 7330,но е почти като 7670-дрехите са като изгладени и определено сушилнята ми се справя по-бързо от пералнята WinkНие бяхме поръчали 7670,но ни се обадиха и ни предложиха 7330-разликата май е в броя на програмите.Вече се замислям скоро да сменя и пералнята,но мъжа ми вече няма да е съгласен Laughing

# 106
  • Велико Търново
sesiliqqq, твоите постове, а и отзиви за марката от приятели ни помогнаха при нашия избор.  Hug

Надявам се и аз да съм доволна.

# 107
Само понякога ми изветрява омекотителя newsm78Т.е не се усеща,но иначе дрехите ако ги извадиш до 30 мин са готови за гардероб без да ги гладиш.
Интересно и при мен с AEG-то е така - усещам миризмата на праха за пране повече отколкото омекотителя.

Само не съм доволна от сушенето на чаршафите - не бяха много, а толкова намачкани излязоха, на програма за памук extra dry. Горните чаршафи бяха влезли един в друг, всичко беше на топка и имаше и леко влажни участъци  newsm78

# 108
За първи път оставих дрехите в сушилнята цяла вечер. Изключих я, но ме мързеше да ги извадя Crazy И резултата, след цяла вечер оставени в сушилнята- нямаха нито една гънка. Все едно съм ги извадила веднага след края на програмата. Много съм доволна Heart Eyes

# 109
  • София
От 2 седмици и аз ползвам Беко 7670, обаче мисля, че имам проблем  Confused Сигналната лампа за филтъра за мъх светва около средата на програмата и ако не я отворя да го почистя започва да духа студен въздух, програмата продължава твърде дълго време и дрехите накрая са влажни. Да не говорим, че за един цикъл от няма и два часа се лампата светва поне два пъти, а филтъра въобще не е е препълнен, дори понякога си е почти празен. Все нямам време да се обадя в сервиза, а трябва, защото не мога да си ползвам отложения старт при това положение.
Иначе, като качество и бързина (като чистя филтъра) на сушене съм доволна.
Предишната ми сушилня беше Miele втора употреба и там този проблем го нямах, но пък имах други...
Май не ми върви със сушилните на мен  Sad

# 110
Хайде и аз тук   bouquet
Вчера ми докараха http://www.technomarket.bg/products/09112091/aeg-t-75470ah
GHOst whisSpeRer я беше споменала преди няколко дена.
Не съм я пускала още, нямам впечатления. Цената вече е по-висока обаче  Laughing. Явно има търсене, аз лично чаках 3 седмици докато ни я доставят.

Имам следния въпрос, може ли да се постави в гардероб сушилнята. И докато работи вратите на гардероба да са отворени?
Аз още се чудя дали да е тази сушилня!Радина аз да питам полза ли я вече и как се изпарява водата след като е е на кондензационен принцип?Трябва ли да има комин да се влючи към него? newsm78 newsm78 newsm78.Напиши отзиви,  bouquet  bouquet  bouquet моля!

# 111
  • гр.София
 Simple Smile

Здравейте, от доста време ви чета  Hug и след кратко умуване на + и - си поръчахме сушилня, утре ще ни я докарат и  fingerscrossed дано всичко бъде ок.  Hug

# 112
  • София
Аз ще кажа няколко плюса на отделните уреди сушилня и пералня.
- често в прането има по някоя дрешка, която не суша в сушилнята. т.е. ако е един уред с една програма трябва да я дебна да свърши прането, за да извадя дрешката;
- често разделям прането на две при сушене т.е. пера чаршафи и кърпи примерно. След това ги суша отделно, защото както споменаха и момичетата по-напред - по-ефективно се суши пране с една големина и материя.
- понякога, ако не съм имала много време през седмицата може да се е посъбрало повечко пране, което трябва да изпера през уикенда. Често се случва в такива случаи да работят двата уреда едновременно. С един уред ще отнеме доста повече време.
- за мъхчетата също не мога да си обясня къде отиват при комбинирания уред. Но като знам по колко излизат от едно сушене определено предпочитам отделните уреди, за да не стоят по дрехите.  Peace Прахът наистина се намалява.

Това са моите плюсчета, базирани на начина, по който съм свикнала да пера и суша прането.  Peace

И сега да попитам - как най-ефективно отстранявате мъхчетата по уплътненията.  Rolling Eyes В книжката пишеше с мокра ръка, но повече се замазват и не съм доволна от резултата.

# 113
Я  да ви питам, аз нямам кошница за обувки а и не съм пробвала да суша. Дали ще успея да си шмугна маратонките без проблем и за двете страни Grinning да ги увия в голяма хавлия ми идва на ум за да не блъскат.

# 114
  • София
Я  да ви питам, аз нямам кошница за обувки а и не съм пробвала да суша. Дали ще успея да си шмугна маратонките без проблем и за двете страни Grinning да ги увия в голяма хавлия ми идва на ум за да не блъскат.
Може и да стане!А,защо не сложиш маратонките на парното?До сутринта ще са сухи.Ние така правим.Затова взех сушилня без тази екстра!
mistela ,каква марка сушилня си порьча?
Ивон,права си!Аз сьщо сьм ЗА два отделни уреда!
За мьхчетата-като отделя малко мьх от филтьра,с неГо/мьха/ като тьркам леко по филтьра сьбирам и останалата част от мьхчетата по филтьраДано ме разбрахте!
Хайде и аз тук   bouquet
Не съм я пускала още, нямам впечатления. Цената вече е по-висока обаче  Laughing. Явно има търсене, аз лично чаках 3 седмици докато ни я доставят.

Имам следния въпрос, може ли да се постави в гардероб сушилнята. И докато работи вратите на гардероба да са отворени?
Аз още се чудя дали да е тази сушилня!Радина аз да питам полза ли я вече и как се изпарява водата след като е е на кондензационен принцип?Трябва ли да има комин да се влючи към него? newsm78 newsm78 newsm78.Напиши отзиви,  bouquet  bouquet  bouquet моля!
.
При кондензационния тип сушилни,водата се сьбира в резервоар.Не е нужно този тип сушилни да се включват кьм комин!

# 115
  • Пловдив
И сега да попитам - как най-ефективно отстранявате мъхчетата по уплътненията.  Rolling Eyes В книжката пишеше с мокра ръка, но повече се замазват и не съм доволна от резултата.
С мокра кърпичка.

А за мъхчетата при комбинрана пералня и сушилня - няма филтър, стоят си по прането.

# 116
Хайде и аз тук   bouquet

Аз още се чудя дали да е тази сушилня!Радина аз да питам полза ли я вече и как се изпарява водата след като е е на кондензационен принцип?Трябва ли да има комин да се включи към него? newsm78 newsm78 newsm78.Напиши отзиви,  bouquet  bouquet  bouquet моля!

Много съм доволна, само като си представя преди как нон стоп мъкнех дрехи навън на терасата , после на сушилката, на радиатора по една ги сушах,  ужасТ Crazy

Само към контакт се връзва, по липса на място ще стои в хола, поръчах вчера гардероб малко по дълбок, за да не се вижда.Препоръчвам я.
Е няма част от екстрите, които видях тук - барабана не е осветен, няма кошница за обувки, но останалото като отложен старт, 101 програми от които ще ползвам най много 3. Смяната на резервоара и чистенето на филтъра е за около минута макс.

# 117
  • гр.София
 Simple Smile

Първи опит - вери успешен - всичко е сухо  newsm44 и сгънато вече, перфектно - не е за гладене.

cayman взехме си ето този модел

http://www.technopolis.bg/b2c/details//683123/P11100201/%D0%A1%D … HIRLPOOL-AWZ-8678

# 118
  • Велико Търново
Момичета, вчера цял ден пера-суша-прибирам, пера-суша-прибирам! Не мога да се нарадвам на новата си сушилня. Много съм доволна. И аз, както всички нови собственички на уреда се чудя защо толкова време отлагах покупката  ooooh!.
Искам да благодаря на всички пишещи в темата, които с информация, препоръки и споделяне на опит, много ми помогнаха в решението и избора. Благодаря ви момичета!

И да постна модела, за тези, които са с ограничен бюджет, и се чудят като мен старо ли, ново ли, 2в1 ли:
http://www.technopolis.bg/b2c/details//680512/P11100201/Сушилня-BEKO-DCU-7670

Не бива да я хваля много много, че от един ден работи, и тепърва ще си показва магариите. Но, важното е, че дрехите са сухи, и нямат нужда от гладене!

# 119
  • в тристайна гарсониера :)
Здравейте момичета   bouquet
Аз имам сушилня от една година, много съм доволна. От известно време се чудя дали може да суша цветно и бяло пране заедно? Някой дали е пробвал  Simple Smile И за топките да ви питам какви трябва да са? Обикновени за тенис или специални за сушене / пране, ако са специални има ли разлика между евтините и скъпите?

Общи условия

Активация на акаунт