Избор на сушилня - 2

• 147 132
  • 747
  •   1
Отговори
# 450
идеии от къде мога да си закупя "кошницата за обувки" , в упътването се водеше "предпазна решетка" Simple Smile)-в магазина ми казаха. че можело да си закупя отделно, но те специално не продавали ...
Коя програма ще е подходяща за тази кошница, би трябвало като има кошница да върти само въздух, без барабана. На моята не видях такава програма. ти коя смяташ да ползваш и пише ли нещо за програма за обувки?

# 451
[...
Коя програма ще е подходяща за тази кошница, би трябвало като има кошница да върти само въздух, без барабана. На моята не видях такава програма. ти коя смяташ да ползваш и пише ли нещо за програма за обувки?

Моята сушилня има специална програма за кошницата.
Макс. натоварване на кошницата 3кг.
Може да се използва не само за обувки, а и за други тъкани, които не трябва да се подлагат на механично натоварване.
Тази програма не е ефективна без кошницата, защото барабана не се върти.

# 452
  • София
Здравейте момичета!
Записвам се при Вас да си споделяме на тема сушилни!

Аз от 2,5 г. ползвам това Канди - http://sushilni.pazaruvaj.com/candy/go-dc-78-p12724246/

И аз като повечето от Вас дълго време се чудих защо ли не си взех такъв уред доста по-отдавна,
не в топ 3 а направо ми №1 в списъка с домакинските уреди.

Доволна съм е слабо казано, супеееер улеснение.

Разположила съм я на усвоен балкон и когато работи отварям широко прозореца, иначе зимата особено прави страшен конденз от топлината, която излъчва.

Моята е кондезационна и суши по датчик, може и по време, но ползвам предимно програмата за пълно сушене - при мен е нарисувано слънчице. След нея направо сгъвам и прибирам в гардероба.

Нямам никакви забележки към машината, освен, че видях следващ модел от серията, при който резервоара с водата е горе като чекмедже на пералня и е по-удабно. При моя модел резервоара се намира отдолу под кондензатора и за да го изпразвам се маха решетката. Не че е голям проблем, ама що пък да се навеждам чак до долу.

Ние сме семейство от 3 големи човека и връхните дрехи не са големи количества, тях пера на 40 гр. и си ги редя на една сушилка в хола, веднъж в седмицата.

Всичко останало кърпи, бельо, чорапи, чаршафи, .... и др. пера на 60 гр. в пералнята, центр. на 1200 оборота и 5-6 кг. се изсушават за 1час и 15 минути. Особено ми допадат хавлиите колко са пухкави.

Ползвам и 4 топки за сушилня, една близка от форума ми ги закупи през ebay.

Сметката за ток не ми е скочила драстично. Толкова съм свикнала с нея, че даже и през лятото си я ползвам, простоооо няма сила която да ме принуди пак да влача легени на балкона и да се навеждам 1000 пъти да простра всички чорапчета и дребосъчки.

# 453
  • Пловдив
Здравейте момичета!
Записвам се при Вас да си споделяме на тема сушилни!

Аз от 2,5 г. ползвам това Канди - http://sushilni.pazaruvaj.com/candy/go-dc-78-p12724246/

И аз като повечето от Вас дълго време се чудих защо ли не си взех такъв уред доста по-отдавна,
не в топ 3 а направо ми №1 в списъка с домакинските уреди.

Доволна съм е слабо казано, супеееер улеснение.

Разположила съм я на усвоен балкон и когато работи отварям широко прозореца, иначе зимата особено прави страшен конденз от топлината, която излъчва.

Моята е кондезационна и суши по датчик, може и по време, но ползвам предимно програмата за пълно сушене - при мен е нарисувано слънчице. След нея направо сгъвам и прибирам в гардероба.

Нямам никакви забележки към машината, освен, че видях следващ модел от серията, при който резервоара с водата е горе като чекмедже на пералня и е по-удабно. При моя модел резервоара се намира отдолу под кондензатора и за да го изпразвам се маха решетката. Не че е голям проблем, ама що пък да се навеждам чак до долу.

Ние сме семейство от 3 големи човека и връхните дрехи не са големи количества, тях пера на 40 гр. и си ги редя на една сушилка в хола, веднъж в седмицата.

Всичко останало кърпи, бельо, чорапи, чаршафи, .... и др. пера на 60 гр. в пералнята, центр. на 1200 оборота и 5-6 кг. се изсушават за 1час и 15 минути. Особено ми допадат хавлиите колко са пухкави.

Ползвам и 4 топки за сушилня, една близка от форума ми ги закупи през ebay.

Сметката за ток не ми е скочила драстично. Толкова съм свикнала с нея, че даже и през лятото си я ползвам, простоооо няма сила която да ме принуди пак да влача легени на балкона и да се навеждам 1000 пъти да простра всички чорапчета и дребосъчки.

Привет, Simple Smile))
еее .... не е болка за умиране, че отдолу се вади водата... хихи
а топките за сушилня каква работа вършат-освен , че помагат за сушенето на завивки и якета с гъши пух........ чува ли се дум дум като са вътре и изобщо ако може малко повече инфо за тях ,каквото се сетиш

# 454
  • Пловдив
идеии от къде мога да си закупя "кошницата за обувки" , в упътването се водеше "предпазна решетка" Simple Smile)-в магазина ми казаха. че можело да си закупя отделно, но те специално не продавали ...
в магазина ми обясниха, че се въртял барабана, просто слагаш обувките вътре и отгоре тази кошница----която представлява по-скоро пластмасова решетка ---застопорява се за барабана с цел да не се мърдат обувките ------ поне това ми "КОМПЕТЕНТНИЯ консултант" - който си навря главата вътре и ми каза, че няма лампа, а после се оказа, че има.... Simple Smile))) хихи така, чеее нека дамите имащи тази кошница да се изкажат  Hug

# 455
  • София

а топките за сушилня каква работа вършат-освен , че помагат за сушенето на завивки и якета с гъши пух........ чува ли се дум дум като са вътре и изобщо ако може малко повече инфо за тях ,каквото се сетиш

Ползвам 4 броя топки, стоят си в барабана и не ги вадя, при всяко сушене се използват, не само за якета с гъши пух, т.е. аз такива дрехи нямам като че ли ......
Чува се малко дум-дум само първите 5 минути примерно, докато се нагреят топките са по-твърди, явно от топлината омекват и вече не думкат.
Аз ги взех с идеята за по-малко власинки и съкръщаване на времето за сушене, но дали е така, не съм правила опитни експерименти.
На опаковката им си пишеше dryer balls.
Онзи ден на щанда за кучешки храни мъжът ми видя някакви подобни топки и вика я топките за сушилня, ама те са за игра на животни и не знам дали стават за същата цел.  Joy

# 456
  • в тристайна гарсониера :)
Аз ползвам три топки, честно казано не съм очарована, не съм сушила якета с гъши пух и олекотени завивки (за тях може и да вършат работа), така че май не са нещо кой знае колко полезно.

# 457
  • Ланкър, планините Овнерог
..........
Онзи ден на щанда за кучешки храни мъжът ми видя някакви подобни топки и вика я топките за сушилня, ама те са за игра на животни и не знам дали стават за същата цел.  Joy

Баш са същите на външен вид. Онзи ден пристигнаха моите от ebay. Поне, ако не вършат работа, няма да ме е яд много - излезнаха ми 4.00лв с доставката. Само че си поръчах само една опаковка от 2бр., ама ще видим дали ще са ми нужни повече.

# 458
  • София

[/quote]

Баш са същите на външен вид. Онзи ден пристигнаха моите от ebay. Поне, ако не вършат работа, няма да ме е яд много - излезнаха ми 4.00лв с доставката. Само че си поръчах само една опаковка от 2бр., ама ще видим дали ще са ми нужни повече.
[/quote]

Може ли линк! Praynig

# 459
# 460
Аз суших и яке с гъши пух, и олекотена завивка без въпросните топки и нямаше проблем Peace Т.е. най-вероятно само топуркането им по барабана си остава Thinking

# 461
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз суших и яке с гъши пух, и олекотена завивка без въпросните топки и нямаше проблем Peace Т.е. най-вероятно само топуркането им по барабана си остава Thinking

А със топки сушила ли си? Питам, за да си знам за друг път. Аз само якето на щерката, което е с пера и пух, съм сушила - пуснах го с тенис топки, защото още не бяха пристигнали другите. Излезе по-пухкаво, отколкото беше като ново. Не знам как е без топки, та не споря, де  Peace.

От този търговец поръчах. Коректен е, но имах нещастието да ги поръчам в началото на празнуването на НГ при тях, та ги попочаках. На 22.01 поръчах, дойдоха на 10.02

# 462
  • София
Благодаря за линковете,момичета!

# 463
То и аз не споря как е с топки, защото не съм пробвала, ама нещата си бяха както преди прането, така, че не виждам какво още могат да подобрят тези топки newsm78

# 464
  • в белята
Аз пък се чудя как да изсуша спален комплект бельо ,без долния чаршаф и калъфките да се набутат в плика ? Идеи? Много мразя като се набутат вътре на топка и излизат леко влажни.

Общи условия

Активация на акаунт