Избор на сушилня - 2

• 146 991
  • 747
  •   1
Отговори
# 570

Видях, че има момичета избрали същия модел по същите причини и ги ползват вече от няколко месеца, та бихте ли си казали мнението сега. Доволни ли сте от сушилните си?

Да!
Ако ги извадя веднага след сушене нямат нужда от гладене. Дори чаршафите не са намачкани.

# 571
  • Ланкър, планините Овнерог
И аз съм забелязала, че ако не ги извадя веднага, са по-намачкани. За това напоследък за всеки случай натискам копчето за превъртането на дрехите, след сушенето - от време на време завърта, колкото да не стоят сбити една в друга. Като стигнеш до вадене на дрехи, спираш и готово.

Има ли смисъл от топки, ако не се сушат пухени якета, завивки, възглавници и т.н.?

Нямам идея. Не ми е направило кой знае какво впечатление преди и след топките. Определено даже за пухени якета тенис топките вършат по - добра работа.

# 572
Има ли смисъл от топки, ако не се сушат пухени якета, завивки, възглавници и т.н.?

Нямам идея. Не ми е направило кой знае какво впечатление преди и след топките. Определено даже за пухени якета тенис топките вършат по - добра работа.

Благодаря за съвета  Hug

Мачкането - никога не препълвам сушилнята. Напоследък не вадя дрехите веднага и пак излизат перфектни. Чаршафите пък никога не са ми били намачкани.

# 573
  • София
Да, и аз пробвах два панталона, примерно, само да изсуша. Пак не можеха да се облекат преди да се изгладят. Говоря за памучни спортни панталони.
След сушилня вие как ги сгъвате? По някакъв начин опъвате ли ги?

# 574
Аз ги нагъвам преди да ги пъхна вътре, а не ги набутвам както в пералнята например. Всичко ми излиза супер.

# 575
Аз ги нагъвам преди да ги пъхна вътре, а не ги набутвам както в пералнята например. Всичко ми излиза супер.

Аз ги поизтупвам, както ако ги просвам на простора. Не просто да преместя от пералнята в сушилнята.

# 576
А аз ги премествам, както са си...

# 577
  • София
Не се мачкат дрехите от сушилнята повече отколкото ако ги простираш на простор.

Останах с впечатлението, че някой е решил, че като си купи сушилня и ще изхвърли ютията.

Все пак сушилнята не е гладачна машина.

Аз горни дрехи гладя и при двата варианта на сушене.

# 578
  • Пловдив
Даже и при сушилните с гладене НЯМА сушилня, която да направи ръб на панталон или да изглади риза.

# 579
А, риза глади наща, идеално! Но пускам само 2 ризи за 30мин, тогава излизат напълно изгладени. И на най- горещия въздух това, не на по- леките режими. Предполагам, че и с 3 ризи ще стане.

# 580
  • Berlin
Че аз и сега не гладя. Grinning Добре, че мъжът ми не носи панталони и ризи, щеше сам да си ги глади. Изобщо не съм с намерение да изхвълям ютия, когато си взема сушилня. Опасявам се от обратното.

# 581
А, риза глади наща, идеално! Но пускам само 2 ризи за 30мин, тогава излизат напълно изгладени. И на най- горещия въздух това, не на по- леките режими. Предполагам, че и с 3 ризи ще стане.
Става! Откакто имам сушилня не съм вадила ютията изобщо. Ръбове не прави, но ризите са готови за носене.

# 582
Почти не гладя, откакто сме със сушилня. Да не кажа, че ютията се амортизира от неработене  Mr. Green

# 583
  • Пловдив
И тая риза има ръб на ръкава? Защото моя половинчо, който е основен ризоносец в семейството отказва да носи ризи без ръб, колкото и да му разправям, че е по-модерно без ръб да са гладени.

Иначе освен ризи и панталони с ръб (подчертавам ръба е важен Laughing) гладя само по някоя покривка за гости.

# 584
  • София
Еми, явно моята сушилня не суши както трябва  smile3503

Общи условия

Активация на акаунт