10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 120
  • През девет земи в десета
Браво на децата Hug

Аз ще пропусна коледната среща. Ще се класирам чак догодина евентуално за следващата Peace

# 121
  • София
Браво на Пеши!
Успех на сина на казабланка!
Деветокласните мами нали пак можем да се присъединим към вашата компания?

# 122
  • София и там където не се пуши
На 17-ти ли остава срещата  newsm78 .

# 123
  • Sofia
Аз нямам какво да кажа за младите математици, всичко е казано...
БРАВО!!!
 newsm74
Ирина, пусни някой линк, че на медиите не може да се разчита.
И една молба към тези, които гледат новини - моля, информирайте нас, невежите дали по тв ще кажат поне дума за тези златни деца!

Последна редакция: чт, 17 ное 2011, 18:52 от noshtna_ptica

# 124
  • България
Каква е тази среща за 17? Кога, къде, с кого  newsm78?

# 125
казабланка, много интересно състезание! Браво на момчето! И да вземе да посети една кръчма в Германия, че да не се чуди.  Simple Smile

# 126
  • гр.София
На 17-ти на мен ми се очертава коледно парти-този път мисля да не го пропускам,така че ако тогава е срещата...пак няма да мога  Cry
noshtna_ptica, този път взех нещата в свои ръце и мисля, че ще има много широк медиен отзвук. Ако ми се получат нещата, смятам да си потърся работа като пиар Simple Smile
Даже няма да ходя на летището да го посрещам- и аз имам срам:)))
Та ако утре гледате новини от посрещането на децата, да знаете, че е заради мен.....Моят прекрасен съпруг много ми се сърди, но аз наистина смятам, че децата заслужават да получават признание за труда си,а гласността е най-добрия начин за това.
ПП.Обещала съм таблет за подарък-айде на пазар:)
ППП.казабланка,много ви завиждам за езиците-без благородство, аз не вярвам в благородната завист Simple Smile
Идеята на Кабо Алма за кръчма в Германия е прекрасна и заслужава да види бял ден, а това ме подсеща,че моя келеш няма търпение да стане пълнолетен, за да ходи на Октобер фест:)

# 127
Ирина точно така, иначе няма как да знаят.

Аз преди години имах близък в телевизията и все му звънях, дали знае за някое събитие. Та ако не се обади човек, няма как да се разбере, защото след като и в съответната страна не се отразява, а и международно не се отразява - няма как да стане. Те да не са гадачки. Много добре си направила.
Така за Радко защо гръмнаха чак след две седмици, защото нещо им трябвало за нещо материал и така научили. Иначе толкова нещо и културно и разни други положителни събития, ами изпускат ги. Е как няма да са ни пълни новините с черна хроника, човек като се ядоса и хваща да се обади, да ма нещо положително, просто няма кой.

# 128
  • There I was on a July morning
Браво на Пеши и всички златни математици!      bouquet
Ирина, добре е, че си сигнализирала на медиите, нека да ни осведомяват за такива чудесни постижения на нашите деца, вместо - с житието и битието на "звездите" в БГ.
Поздравления и за момчетата на Казабланка и diva, ама ние си знаем, че форумските ергени са най-лични. Simple Smile

Идеята за коледна среща ми допада много. Няма да се записвам предварително, тъй като през декември празници - бол, и лични и служебни, но предполагам, че няма да ме върнете ако се появя.

# 129
Ако искате да го оставим на януари или някой делничен ден  newsm78

Каква е тази среща за 17? Кога, къде, с кого  newsm78?

Е с нас де - дежурните  Joy .

# 130
  • There I was on a July morning
Не знам, до 17 декември и началото на януари има много време, можем да се запишем и отпишем от срещата по няколко пъти   Simple Smile

# 131
  • София
Така, да направим пак подреждане на дати, събития и мами: На 17.12 - много заети, на 10.12 - по-малко заети. Тогава да стартираме коледните празници подобаващо на 03.12  Thinking с маминска среща? Както каза  Скубиду, да можем да си я нагласим  Hug

Вчера, по време на час по физическо, от съблекалнята на 2 деца са откраднати пари. Това се случва за пръв път в класа на сина ми, а и той каза, че не знае някой да се е оплаквал от другите класове . В съблеканята има камери, но човекът, който ги управлява, вчера не е бил на работа. Та, ако изобщо има запис, ще го видят в понеделник. Това поне е обяснила директорката, както и факта, че това се е случвало вече няколко пъти и е от скоро. Дано се вразумят тези деца! За едни 10 лв да си усложняват живота. То, рано или късно, ще се издънят. Така че, имайте предвид кой къде си слага джобните! Хубав ден!

# 132
казабланка, много интересно състезание! Браво на момчето! И да вземе да посети една кръчма в Германия, че да не се чуди.  Simple Smile
О, посещавал е, при това нееднократно и то точно кръчми, не ресторанти Joy Joy, ама то не става само с ядене, трябва и акъл Joy Joy Joy Joy Шегувам се, но миналата година бяхме за коледа в Германия и ми скъса нервите-на едно място ни питат- на немски или на английски за едни обяснения и двамата едновременно отговаряме-аз немски (макар че нищичко не бих разбрала, но заради него), той английски. Това си е първата му лИбов и това е.
Ирина, ти пък точно нямаш право да завиждаш за каквото и да е Joy Joy Joy  bouquet

# 133
  • София
Браво за успехите на децата!!!  newsm44
    bouquet  bouquet  bouquet
Гордост за майките!
Все такива хубави новини и занапред!

Съвсем навреме се включвам 'начи  Mr. Green
Влизам - и хоп! Срещичкааа! Wink
Дали един късен съботен следобед ще е добра идея?  Thinking

Момичета, да попитам - какво стана с билетите за театъра?

В Музикалния на 26.11 - Една нощ във Венеция - аз май ще го посетя Simple Smile

И от спортните мероприятия - на 22.11 - в зала Арена - Армеец - баскетбол   Hands Thumbsup

Имам въпрос - какви допълнителни СИП-ове посещават 10-класниците?  smile3529

# 134
За Пеши, вече са пристигнали, сега вече трябва да следим новините и Ирина казвай коя телевизия  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт