10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 596
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
  • гр.София
Накратко-четри златни медала,голяма златна купа за абсолютен шампион и купа за максимален резултат за Емо от девети клас...И всичко това на покрива на света-Катманду!!!
Фран,не се учудвай,че обсъждат теореми-тази година на морето детето говори на сън и предлага да  екстраполират по модул 3 или нещо подобно:))))На тези малки келешчета това им е живота,а толкова искат да са нормални!И мерси за новата тема-веднага се присъединих:)

# 106
Браво на Пеши!
Браво!!!!
Направо страхотно!

# 107
  • София и там където не се пуши
 bg newsm81 newsm10 newsm20

Браво, браво.

# 108
Ирина   Браво на Пеши страхотен е !!!  Много се радвам за постиженията на децата !
Казабланка успех и на вас !

За срещата ме пишете и мен  Hug

# 109
  • България
БРАВО!  bg

# 110
Фран,не се учудвай,че обсъждат теореми...
Напротив, не се учудвам...Както писах и преди много се изкефих! Можеха да говорят за момичета, алкохол, сериал или нещо друго.
Е, дано от време на време си говорят и за момичета. Laughing

Честито на Пеши и на отбора на СМГ. Невероятни деца и преподаватели!
Браво!  bouquet  bouquet  bouquet

# 111
Браво на децата! Не изневериха на навиците си!

# 112
Едно голямо БРАВО на децата. Гордея се с тях, защото това са нашите деца.

Успех и на момчето на Казабланка.

Всъщност успех на всички във всичко.

За срещата, този път надявам се, че няма да има какво да ме спре.

# 113
  • Sofia
Браво на Пеши! newsm10
Поздравления за прекрасните резултати,  показани от СМГ  на покрива на света.bg
Нямам търпение да разглеждам снимки от Катманду Grinning

# 114
Браво на децата, чета и тръпки ме побиват от гордост и възхищение
 bg
Честито на гордите им мами, нека по- често да имат такива поводи на гордост и щастие.  newsm51

# 115
  • София
Браво за страхотния успех на децата!  bg Ирина, честито на Пеши!   bouquet

Казабланка, и на твоето дете браво за многоезичното състезание. Дани също ходи на първи кръг, но не успя да се класира. Форматът на състезанието е много интересен.   bouquet

# 116
Аз, като една бяла птица, отново съм пропуснала да поздравя децата на Казабланка и Дива! Hug

Много е хубаво, когато в темата има поводи да се гордеем с децата си.   bouquet

# 117
Пеши, Пеши! Браво!!!! Леле, страхотни деца. Метафирично -нека  този успех в подножието на Хималаите на Пеши и целия отбор да е само един от базовите лагери за  покоряването на Джомолунгма в бъдеще.
Мерси за палцестискането и на моето жуже. Петя, да формата е различен, слушаш и четеш на английски, а пишеш (пререзказваш) на немски, като детето беше възмутено от себе си, че не се било сетило как е "кръчма" на немски Joy Joy Joy

# 118
  • София
Накратко-четри златни медала,голяма златна купа за абсолютен шампион и купа за максимален резултат за Емо от девети клас...И всичко това на покрива на света-Катманду!!!
Фран,не се учудвай,че обсъждат теореми-тази година на морето детето говори на сън и предлага да  екстраполират по модул 3 или нещо подобно:))))На тези малки келешчета това им е живота,а толкова искат да са нормални!И мерси за новата тема-веднага се присъединих:)
Браво на Пеши! Браво на математиците ни!  Hug
Казаблнка, браво на  лингвиста! Сигурна съм, че немската кръчма носи минимален брой наказателни точки  Laughing
Коледна сбирка и коледни подаръци ? newsm78 Нали така да Ви разбирам  Laughing !

# 119
  • София
Казабланка, Дани беше на противоположния на вашия вариант - слушаш на немски и пишеш на английски. Иска се сериозна концентрация и в двата случая предполагам. Стискам палци за втория кръг на вас!  Hug

Кога я предвиждате коледната среща?  Hug Само питам, вече никакво записване  Embarassed ..., пък дано успея...  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт