10-ТОКЛАСНИЦИ

• 34 550
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • София/Осло
Намърдвам се тук само и само да не ви изпусна!  Hug

# 91
  • София и там където не се пуши
Клавел, разкажи как сте що сте.

Днес бяхме цялото семейство на изложбата на Еврото в БНБ. Много специална се чувствувах, защото бяхме само ние. Интересни неща са показани. Изложбата е там до 20 ноември. Естествено Георги много от тези неща беше чел и знаеше, ама поне родителите да се образоваме.  Joy Joy

# 92
  • София
Ирина Б, късмет и от мен на Пеши! Лек път и да се върнат доволни от представянето си!   bouquet  (А те всъщност сега къде се състезават  Embarassed ?)

Дороти, интересно звучи тази изложба в БНБ. Ти си невероятен източник на полезна информация!  Hug

Дива, браво на твоя футболист!  Hug Много се радвам за успехите, които постига детето.

# 93
Ирина, успех на Пеши!
Да се похваля и аз-моето жуже се класира за националния кръг на олимпиадата -многоезично състезание-английски-немски. Да видим как ще стане организацията, защото то е в провинцията, а ще ни е за пръв път-ние нямаме опита на Ирина Joy Joy Joy

# 94
  • гр.София
казабланка.,поздравления!!!Ще се справите....Знам!В провинцията имат перфектна организация-тези състезания са им като градски празници:)
Понякога се учудвам колко са ни страхотни децата-да,има тийнпроблеми и малки отклонения от "правия"път,но всъщност ние отглеждаме бъдещето на тази страна...Да,високопарно е,но децата са чудесни!И приносът затова е наш!!!И има надежда....
Благодаря на всяка от Вас,че Ви има-страхотните бг-мами!

# 95
казабланка, стискаме палци!

Ирина, успех на Пеши!

# 96
  • Sofia
казабланка.,поздравления!!!Ще се справите....Знам!В провинцията имат перфектна организация-тези състезания са им като градски празници:)
Понякога се учудвам колко са ни страхотни децата-да,има тийнпроблеми и малки отклонения от "правия"път,но всъщност ние отглеждаме бъдещето на тази страна...Да,високопарно е,но децата са чудесни!И приносът затова е наш!!!И има надежда....
Благодаря на всяка от Вас,че Ви има-страхотните бг-мами!

202uu

Присъединявам се към пожеланията за Успех   fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Поздравления и за момчето на Дива  newsm10

# 97
  • София
Уф, най-после! Две седмици бях без лаптоп по технически причини и сега карам по диагонал всички пропуснати страници, че то много материал за четене, бре... Гледам за четци сте си говорили... И аз имам един Кинчо (така се казва) и не съм го изпускала, откакто ми го подариха. Страхотна глезотия ви казвам... много му се радвам. Нещо и самодисциплината сте я зачекнали. Мисля, че у нас е на прилично ниво.
На Коледна среща със сигурност ще дойда.
Поздравявам всички, чиито празници съм изпуснала и пожелавам успех на всички състезатели  bouquet
Хайде, че след две седмици "пости" имам много "работа" Laughing Laughing Laughing

# 98
Дамите със СеМеГейци, ако имат желание могат да се включат в тази тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=623565.0

Ирина, успех на Пеши.  bouquet

Преди няколко месеца вървях от СМГ към бул. Стамболийски, насреща се задаваха три момчета. Имах възможност да ги наблюдавам повече време, понеже когато ги забелязах бяха доста отдалечени от мен. Говореха на висок глас, доста разпалено и ръкомахаха. Когато се разминахме, чух че обсъждаха някаква теорема. Стана ми много готино. Единият от момчетата беше Пеши. Hug

# 99
  • София
"Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и животозастрахователната компания MetLife в България стартираха национален есе-конкурс за гимназисти на тема „Образованието – най-добрата застраховка „Живот”.
Конкурсът се провежда сред ученици от 10, 11 и 12 клас на езиковите, хуманитарните и търговските гимназии в София и цялата страна. Есетата ще бъдат събирани до полунощ на 14 ноември, по електронен път на имейл essay@vuzf.bg или на хартиено копие на адрес гр.София 1618, ж.к. Овча Купел, ул."Гусла" №1.
Авторът на най-доброто есе ще получи специална награда -лаптоп
. "
А защо ли математическите и природоматематическите гимназии са изключени? newsm78 Само да напомня на въздесъщото жури, че Христо Бойчев е инженер (техн). Само давам пример, който ми дойде веднага в акъла, а има още много такива .

# 100
  • През девет земи в десета
"Висшето училище по застраховане и финанси (ВУЗФ) и животозастрахователната компания MetLife в България стартираха национален есе-конкурс за гимназисти на тема „Образованието – най-добрата застраховка „Живот”.
Конкурсът се провежда сред ученици от 10, 11 и 12 клас на езиковите, хуманитарните и търговските гимназии в София и цялата страна. Есетата ще бъдат събирани до полунощ на 14 ноември, по електронен път на имейл essay@vuzf.bg или на хартиено копие на адрес гр.София 1618, ж.к. Овча Купел, ул."Гусла" №1.
Авторът на най-доброто есе ще получи специална награда -лаптоп
. "
А защо ли математическите и природоматематическите гимназии са изключени? newsm78 Само да напомня на въздесъщото жури, че Христо Бойчев е инженер (техн). Само давам пример, който ми дойде веднага в акъла, а има още много такива .
дори не сме разбрали, че има такъв конкурс newsm78

Ирина, успех на прекрасното ти момче Hug Peace

Казабланка, ще се оправи детето, големи са вече и се справят по-добре от нас в много отношения Peace

Дива, браво на детето Grinning

# 101
  • Sofia

Странно, наистина!
Георги Данаилов /Деца играят вън/ е химик, а Големият Хачо - математик!!!
Луис Карол и Дж. Кутси - математици, нашумелият Паоло Джордано - физик...

Казабланка, имаш и моите палци! Успех на момчето!

# 102
Идвам за топли клюки.
Къде е отишъл Пеши?
И какво е станало?
Разбирам, че е направил най-доброто, както обикновено.
Къде да чета?

# 103
  • София

Странно, наистина!
Георги Данаилов /Деца играят вън/ е химик, а Големият Хачо - математик!!!
Луис Карол и Дж. Кутси - математици, нашумелият Паоло Джордано - физик...

Казабланка, имаш и моите палци! Успех на момчето!
[/quote]
Може би се страхуват, че децата могат да вкарат термини, аналогии и съответно метафори, които журито няма да разбере  Joy Joy

# 104
  • България
Може би се страхуват, че децата могат да вкарат термини, аналогии и съответно метафори, които журито няма да разбере  Joy Joy

Това е основателна причина!!!  Joy Joy Joy

Поздравявам победителите и стискам палци на тези, които ще се явяват на мачове, конкурси и други състезания!  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Според мен е крайно време да започне обсъждането на коледната ни сбирка!  smile3513  Нали някой спомена, че темата трябва да се казва "10-класни мами обсъждат сбирки...", поне да си защитим реномето!

От сега да кажа, че на 10.12. НЕ мога!

Не може да бъде! - Зната се е разписала в темата!!!  #Crazy  Е ха, добре дошла!

Общи условия

Активация на акаунт