Любители на кучета-24

• 39 179
  • 742
  •   1
Отговори
# 90
Благодаря много . ще проверим. Няма да развалям темата повече. Гу8кайте животинките и ги пазете! И гледайте се оглеждайте като ги разхождате да имате хора край себе си.

# 91
  • София
Моля те ако има някакви новини, пиши!
Стискам палци да се намери скоро!  Hug

# 92
как да се свържем с тези хора? няма даден контакт?

# 93
  jabata_  възможно ли е да е това куче:

как да се свържем с тези хора? няма даден контакт?

Пиши на лични!

# 94
jabata_ , стискам палци да се намери кученцето!   Praynig   Flowers Four Leaf Clover

-=Деси=- , да ти призная, понаплаших се от последния ти пост.
Бързо оздравяване на Джесика!   Hug
Всъщност, тя колко тежеше, та казваш, че е застъстяла.    newsm78   Ая също е качила около стотина грама - има си кожичка вече, предимно на врата.   Crazy   Пък и гледам, че доста козинка й е пораснала - станала е по-гъста и дълга. Мисля си, че се "завива" за зимата - хем с палтенце, хем с подкожна мазнина.   Crazy

# 95
-=Деси=- сериозно ли е станало от печката ? То и Лифи седи пред духалката да се топли та се позачудих  newsm78 

# 96
Леле ужасно направо! Дано се намери кучето. Нямам думи! jabata, моля те дръж ни в течение. А аз си мислех да си докарам кучето тук ако евентуално се налага да заминем да седи при нашите. Май ще се откажа.

# 97
  • София
Feeling, не исках да те плаша  Hug Изчакайте зъбките и тогава ще видите.

gery_djor, пинчерите (особено голите като нас  Mr. Green) по принцип са предразположени към гъбични заболявания и проблеми с кожата. С печката по-скоро забързахме процеса. Нашата е духалка, струята е доста силна, а тя застава с голите гърди срещу нея и стои по 20-30 минути. От няколко дни вече я слагам върху столче, така че да не духа право в кучето Hug

# 98
-=Деси=-   Hug  , няма проблем, хубаво е да съм подготвена.   Peace

И друго ме озадачава - Тара се пробва да си изправя ушите.   Shocked   Имали ли сте такива периоди, дали е свързано с растежа на зъбите?   newsm78

# 99
Благодаря за отговора -=Деси=-   Hugвсе пак ще внимавам с печката,нищо че сме с по-дълга козинка .

# 100
  • София
Бързо оздравяване на Джесика!   Hug
Всъщност, тя колко тежеше, та казваш, че е застъстяла.    newsm78   Ая също е качила около стотина грама - има си кожичка вече, предимно на врата.   Crazy 

Джесика е 1,250 и е качила около 100 грама, но за нашите размери е доста. В клиниката ми казаха, че ако 10-килограмово куче качи в пропорция колкото нас, все едно е качило около 2 кг. Гледам да не надебелява много, нали има и проблеми със ставите  Peace

# 101
  • Варна
Деси ама тя съвсем е финна малката принцеса,Ние сме като  Animal Pig пред Джесика,Стискам палци по-бързо да се оправя.jabata_ Дано да тези стопани си намерят кученцето, Praynig

# 102
  • Пловдив
jabata току що прочетох, че и в Сеславци има прибран голдън, приятелката ти може да провери и там дали не е нейното куче

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=306742049338481&set= … ype=1&theater

# 103
  • София
jabata, понеже всеки уикенд разхождам песовете в Западния парк, та стигаме до циганската махала. Веднъж един собственик на куче ми разказваше, че като изгубил бигълката си, ходил да я търси из целия парк. Стигнал и до циганската махала, предложил на няколко братя роми да им плати, за да участват в търсенето. Аз и от други кучкари съм чувала, че крадат кучетата, за да ги продават след това или да изнудват собствениците за пари. Та ако това ви е от помощ... Циганската махала се намира в края на самия парк.

# 104
jabata току що прочетох, че и в Сеславци има прибран голдън, приятелката ти може да провери и там дали не е нейното куче

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=306742049338481&set= … ype=1&theater

Виоленца страхотно много ти благодаря !!! Много прилича !
Дано е той! Ние писахме под снимките ! Стискайте палци с нас и много благодаря на всички ви за помощта!

милинка това за което пишеш жена на 60 години , която живее сама не може да го реализира.
разчитаме , че можем да и помогнем дистанционно.

Последна редакция: пн, 07 ное 2011, 23:25 от jabata_

Общи условия

Активация на акаунт