Кралски работи и клюки

• 127 216
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Предполагам, че имат предвид произхода, а не парите. Все пак тя е от "простолюдието"  Mr. Green Не е често срещано явление момиче от там да е бъдеща кралица.

# 151
  • Има много детски смях.
Кейт Мидълтън : историята на Пепеляшка - в снимки:

http://kef.bg/list/14/21803
Чак пък Пепеляшка... Авторът на блога никъде не споменава, че между другото баща й на Кейт е милионер, а Кейт е учила все в скъпи училища. Ще речеш, че Уилям я е намерил, докато прави фалафели в някоя дюнерджийница.  Grinning

Семейство Мидълтън стават богати впоследствие. Децата им не са родени в разкош и охолство, напротив. Имаше снимки на блока, в който са живяли, когато се е родила Кейт. Впоследствие започват собствен бизнес, който се оказва доста успешен, което от своя страна вече им дава възможност децата им да учат в елитни училища и университети.

# 152

и да не са се запознали с уилям в дюнерджийница, едва ли през по-голямата част от живота си кейт си е представяла, че ще стане кралица един ден..

# 153
  • София
да, но в крайна сметка точно парите на башата са й дали възможност да учи в престижен колеж, където се е срещнала с него т.е. тя не е обикновено момиче от народа, каквато се опитват да я изкарат, а е милионерска дъщеря. Историята с момичето от народа е леко преувеличена, за да покаже кралското сем-во, че видите ли, е отворено за т.нар. простолюдие, което не е съвсем така. Просто извлякоха максимална полза от "обикновеното" потекло на Кейт   Peace

# 154
  • Пловдив
Парите не те правят благородник. Може да си богат, но пак си оставаш от простолюдието.

# 155
Коледната снимка на принц Филип и Летисия - много е хубава, ама пък чак коледна 1

Норвежкото кралско семейство на концерт 1 2

Принцеса Мари на шопинг със сестрите си в Тасмания 1 2 3

Принц Албърт и Шарлийн в Кейп Таун преди няколко дни 1 2 3

Пак те от същото посещение 1 2

# 156
  • София
Парите не те правят благородник. Може да си богат, но пак си оставаш от простолюдието.

ясно, но все пак не е и супер обикновена, както се мъчат да я изкарат. Все едно да кажеш, че Парис Хилтън е една обикновена жена  Crazy
Едно е да се омъжиш за жена от т.нар. средна класа, друго е- за милионерска щерка.

# 157
  • София
Коледната снимка на принц Филип и Летисия - много е хубава, ама пък чак коледна 1

Много симпатично семейство! А принцесите са като куклички - много красиви деца!

# 158
На мен много ми харесва стила на Пипа ,но определено Кейт е свежарката  Wink
Преди 2-3 стр. под една от снимките пишеше ,че е направена ,когато Пипа отивала на работа.Стана ми интересно - какво работи тя?

# 159
  • Навсякъде
запис Embarassed

# 160
  • София
Преди 2-3 стр. под една от снимките пишеше ,че е направена ,когато Пипа отивала на работа.Стана ми интересно - какво работи тя?

От уики "Middleton currently works two days a week for her parents' company Party Pieces, editing the web magazine Party Times"
Работи два дни в седмицата за компанията на родителите си Party Pieces, където редактира онлайн списанието Party Times.

# 161
  • срещу двата комина :)))
явно традицията за Коледните официални снимки е доста странна, нищо коледно не виждам и аз  newsm78

# 162
  • На земята, която е всъщност звезда.

Коледните картички на цялото испанско кралско семейство:

http://www.royalty.nu/news/11/12/SpanXmas.html

# 163
Ъ, че те тия снимки някои са като с телефон правени... Crazy

# 164

От уики "Middleton currently works two days a week for her parents' company Party Pieces, editing the web magazine Party Times"
Работи два дни в седмицата за компанията на родителите си Party Pieces, където редактира онлайн списанието Party Times.
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт