Кралски работи и клюки

• 127 751
  • 731
  •   1
Отговори
# 195
Вижте какво са пуснали в Англия във връзка с Кейт Мидълтън:

http://www.-spam168-/news/16724

# 196
Добре де, тя официално ли е бременна вече или са само слухове?   newsm78

Ох, те даже ги били опровергали слуховете, ама аз дремя  Laughing

# 197
Цитат
Цитат на: Янтра в Ср., 21 Дек. 2011, 12:38
Ти като водиш мъжът си за неделен обяд при баба си как го обличаш? На Зара баба и е кралицата просто

Аз като водя мъжа си при баба ми, се обличаме просто, ама аз се обръщам към нея с "бабо", докато Зара вика на нейната Ваше величество.  Peace Протокол, какво да се прави!  Laughing Освен това като виждам другите как са се облекли, или снимката не е от това събитие, или нещо не са разбрали дрес кода.  Grinning

# 198
Ама те нали щяха да остават там да нощуват. Може като са се настанили и да са се пременили подобаващо или не е това коледния обяд, за който се говореше по-напред?  Thinking

# 199
Цитат
Публикувана от: red shoe 
Ама те нали щяха да остават там да нощуват. Може като са се настанили и да са се пременили подобаващо или не е това коледния обяд, за който се говореше по-напред?   

Уж това е въпросният коледен обяд, ама другите много официални пристигат. newsm78 Голяма работа, много време им отделихме...

# 200
  • София
Като се размисля, обядът нали е официален. Надали кралицата ще посрещне родата си по анцуг или пеньоар. Тъй че е нормално роднините също да са по-официални.
Зара и мъжът й може да са се преоблекли на място - тоест в крилото за прислугата.  Mr. Green

# 201
  • Пловдив
Направо се притеснявам и ги мисля горкичките, как ли ще се сместят.  bowuu То да не е нашенско да си е свикнало в гарсониера семейства с две деца. Joy Joy Joy

За Зара и баба и - протокол, не прототкол по кръв си е нейна внучка и каквото и да направи си е там, на нея не и се налага да се доказва. Както и Беатрис и Южени - спомняте си, че все са в едни .. хм.. странни рокли. Не им се налага да внимават.

# 202
  • UK/София

Доста ви се чудя за прехласванията по Катрин.За мен тя е най-обикновено момиче, което с помощта на финанси, по много умел начин (за което мога да й кажа браво) е успяла да изглежда добре.Все пак както се видя, по косата има доста екстеншъни, зъбите й са почти изцяло променени, благодарение пак на парите.Както се вижда и тя има разширени пори, и други екстри, както всяка жена.Едва ли някоя от вас би била по- зле изглеждаща, ако разполага с възможност да ходи при най-добрите зъболекари, фризьори, или с неограничени средства за най-добрите козметики.Около нея пръхтят ято от стилисти и моделиери, няма как да я допуснат да  се появява зле облечена.

# 203
  • Пловдив
Около нея пръхтят ято от стилисти и моделиери, няма как да я допуснат да  се появява зле облечена.
По принцип си права, ама с това не съм съгласна. Всички знаменитости и с над определено количество пари имат достъп до такива услуги, ама някои изглеждат гротесктно. Не знам защо. Пак давам пример с братовчедките на Уили Mr. Green - на сватбата им изглеждаха .... да кажем - не добре. Едва ли е от липса на пари и връзки.

# 204
 Peace Точно за Беатрис и Южени се сетих и аз - имат всичко - и потекло и пари и стилисти и т.н. и изобщо не го докарват на визия и стил .Въпреки всичко трябва да имаш и малко природни дадености Peace
 На стари снимки,преди да влезе официално в кралкото семейство, Кейт също изглежда много добре

# 205
  • UK/София

Да, братовчедките на Уилям приличат на Фифи Перото.Но все пак, ако тези стилисти ти предложат 3 рокли, ако си с нормален вкус ще предпочетеш едната прилично изглеждаща, а братовчедките останалите две. Simple Smile

Според мен Катрин дава мило и драго да се хареса на английското общество и да бъде сравнявана с Даяна.Но в Даяна имаше един непринуден чар и нежност, докато Кейт ми изглежда злобничка и доста изкуствена.Няма да забравя по англ. ТВ я снимаха без да знае и тя кривеше устни в гнусна гримаса и като видя камерата, веднага си сложи служебната усмивка.Но този репортаж доста бързо изчезна от нета и т.н.

# 206
  • Пловдив
Според злободневни клюки и Даяна не е била точно непринудена. Разказват се истории, че основно позира.

# 207
  • UK/София
Според злободневни клюки и Даяна не е била точно непринудена. Разказват се истории, че основно позира.

Може, няма да споря.Сигурно е въпрос на симпатия, но тя ми изглеждаше много естествена и непринудена в сравнение със снаха й.И все пак англичаните все още я обичат много Деяна.

# 208
http://www.dailymail.co.uk/femail/article-2076178/Kate-Middleton … Palace-lunch.html

Тук се описва точно кой с какво е бил облечен. Явно Зара и мъжът й са били доста непринудено облечени, с което са предизвикали учудването на мнозина.

Относно Кейт и Даяна - чисто визуално лично аз Даяна не я харесвам. Кейт ми е много по-симпатична и чаровна. Относно стилът - харесва ми стила и на двете. Нормално е да имаме различни вкусове.  Peace

# 209
Според мен Катрин дава мило и драго да се хареса на английското общество и да бъде сравнявана с Даяна.Но в Даяна имаше един непринуден чар и нежност, докато Кейт ми изглежда злобничка и доста изкуствена.
Ок ,според теб е такава ,възможно е ..
Аз си мисля обаче ,че това следене под лупа е доста изнервящо.В двора няма по коментирана персона от нея .И тя е човек ,може да не и се ходи някъде ,да не се чувства добре,  да не и е ден ...ама няма как ..трябва да се усмихва , да поздравява ,да е сърдечна ...като цяло обаче дъжи фронта - прически, тоалети и поведение .

Общи условия

Активация на акаунт